- 19 Mayıs 2024
- 1.871
- 1.228
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.881
Bence uykuya dalarken emmesi çok iyi değil akşam uykusuna yatarken ben emzirmiyorum yani emziriyorum daha sonra uyuyor sadece gece emince uykuya dalması rahat olıyor gündüz aksine uykusu açılıyor sanki, emzik emiyor muydu seninki benimki emziği de en az meme kadar seviyor ya gece beşiğine bazen 2 3 emzik koyuyorum birini bulamazsa birini bulur belki uykuya geri döner diye bazen kendisi alıyor bazen ben kalkıp veriyorumŞimdi kızlar ben oğlumu yatmaya hazırlayınca en son emziriyorum baktım dalar gibi oluyor memeyi çıkarıp yatırıyorum ordan sonra başlıyor zaten ağlama uykuya dalma kısmı. Bu emzirme işi o kısımda sıkıntı mı öncesinde emmiyor ışık açıkken falan denedim. Zaten sadece uyurken emiyor gün içinde emmiyor tamamen bırakmasını da istemiyorum
Ay valla üç aydır bitiremedik dahaNr madar süre gitti buzluktaki uzun süre bekleyince sorun oluyor mu acaba
Zaten ne Yiyeceklerki minicik minicik hemen bitmez heraldeAy valla üç aydır bitiremedik daha
Yok emzik almıyor bir ara kullandı yine rahattı uyanınca falan veriyordum ama sonra tükürmeye başladıBence uykuya dalarken emmesi çok iyi değil akşam uykusuna yatarken ben emzirmiyorum yani emziriyorum daha sonra uyuyor sadece gece emince uykuya dalması rahat olıyor gündüz aksine uykusu açılıyor sanki, emzik emiyor muydu seninki benimki emziği de en az meme kadar seviyor ya gece beşiğine bazen 2 3 emzik koyuyorum birini bulamazsa birini bulur belki uykuya geri döner diye bazen kendisi alıyor bazen ben kalkıp veriyorum
Kaşık mama versen de eğer formül mama kullanıyorsa anne sütü almıyorsa formül mamaya devam edeceksin canım. Doyurucudur illaki ben hipp gece maması kullanıyorum sadece tatlı niyetine yulaflı elmalı onun dışında ek gıdada herşeyi veriyorumMerhaba kizlar. 8 aylık oğlum var. Hani şu hero baby gibi mamalar doyurucumu yani. formül mamalarin yerini tutmuyor demi.
kavanoz mamasından mı bahsediyorsunuz?Merhaba kizlar. 8 aylık oğlum var. Hani şu hero baby gibi mamalar doyurucumu yani. formül mamalarin yerini tutmuyor demi.
Uykusunda verince de atıyor mu yine geceleri yaniYok emzik almıyor bir ara kullandı yine rahattı uyanınca falan veriyordum ama sonra tükürmeye başladı
Bişey diyim mi hamileyken öyle hayalini kurdum ki hem vücut için hemde kafa masajı aşırı istiyordum kaç ay geçti ben markete zor gidiyorumKızlar daha önce hiç masaja gittiniz mi İstanbul Anadolu yakasında var mı güzel temiz masaj salonu kadınlar için biliyor musunuz?Bu uykusuzluk ve adet ağrıları ancak masajla geçer
Sadece gece emiyordu zaten onuda sinirlenip tutup fırlattı bir süre bende vermedim bir daha.Uykusunda verince de atıyor mu yine geceleri yani
Kesinlikle canım böyle mi anne olunuyor foto çekince mi yeterli olunuyor. Onunda annelikte hataları var ama bir kere yüzüne vurup böyle eleştirmedim onu. Bazı insanlar çok düşüncesiz.Canım dün yoğunluktan ve çocuktan tam mesajları okuyup yazamadım ama insanlar boş yapmayı o kadar seviyorlar ki ne demişler kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Keşke fotoğraf çekmekle parti yapmakla ana olunsa. Bende hiçbirini yapmadım umrunda bile olmasın.
Mantıklı bu şekilde bir deneyimAlıştırma bardağı var bende onun içine koyuyorum pütürlü olmayan çorbaları içiyor
Ay bende yemek kitabı aldım bide 3 serisini de aldım ama bakmıyorumBen yemek kitabı da aldım ama hiç bakmıyorum bakmak aklıma da gelmiyorsiz bugğn neler yapacaksınız yemek bende alışveriş listesi hazırlıcam aklıma yapacak yemek gelmiyor şuan bana da örnek olur listeye eklerim
Bu kadar profesyonel de yapmıyor
Bir uyku mu yapıyor artıkBenimki genelde tek uykuda bırakıyor ama umarım bu saatlerde 2. Uyku yapar hem ben bitiğim hem iyice huysuzluk yapıyor
Ben bir tane aldım ama ona bile üzüldüm gereksiz para verdimAy bende yemek kitabı aldım bide 3 serisini de aldım ama bakmıyorum
Geçmiş olsun canım, nasıl bebiş inşallah iyidirKızlar biz bugün dil bağı dudak bağı operasyonu oluyoruz hastanedeyiz inşallah sağlıkla atlatırız süreci
Unutulmaz bence. Derler ya insan çocuk büyütürken yapılan yada yapılmayan herşeyi umutmazmışDestek olmaması çok kötü evet ben bu yaşadığım günleri unutabilir miyim hiç bilmiyorum inan ki