- 17 Nisan 2023
- 1.940
- 1.497
- 31
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.861
Kıyma alabilirsin çeşitlendiri yaparsın brokoli alabilirsin geçen tatlı patates yaptım fırında sevdi bizimki daha çok @ balık tavuk seviyor sebzeyle arası pek iyi değilBen yemek kitabı da aldım ama hiç bakmıyorum bakmak aklıma da gelmiyorsiz bugğn neler yapacaksınız yemek bende alışveriş listesi hazırlıcam aklıma yapacak yemek gelmiyor şuan bana da örnek olur listeye eklerim
As evet balık alıcam inşallah kıyma genelde ger yemeğine koymaya çalışıyorum ama tavukf daha almadım rve annemlerde bir kere verdim oda organik değildiKıyma alabilirsin çeşitlendiri yaparsın brokoli alabilirsin geçen tatlı patates yaptım fırında sevdi bizimki daha çok @ balık tavuk seviyor sebzeyle arası pek iyi değil
Ben de bir kez organik tavuk aldım parçalatırdım buzluğa attım ama artık kendi yedigimiz tavuktan da veriyorum yani bir yaşından sonra hiç böyle şeylerle uğraşmacağız büyük ihtimalleAs evet balık alıcam inşallah kıyma genelde ger yemeğine koymaya çalışıyorum ama tavukf daha almadım rve annemlerde bir kere verdim oda organik değildi
Nr madar süre gitti buzluktaki uzun süre bekleyince sorun oluyor mu acabaBen de bir kez organik tavuk aldım parçalatırdım buzluğa attım ama artık kendi yedigimiz tavuktan da veriyorum yani bir yaşından sonra hiç böyle şeylerle uğraşmacağız büyük ihtimalle
Benimkide öyle ya bişey diyeyim mi uyuyan bebek çok nadir oluyor genetik bişey olduğunu düşünüyorum bebeğij uyuması değil uyumaması normal doktor bile söyledi bunu şuan sürekli bişeyler öğreniyorlar ayrılık kaygısı vs uyanmaları çok bormal sadece bunu düzene koyamıyoruz benimki çok sık uyanıyor ama en azından akşam 9da yatardı bende yanına uzanıyodum uyanırsa hemen uyutuyordum geri şimdi12de anca uyursa enerjisini atamıyor ayağa kalkmak istiyor hareketli bebekler uyuyamıyor maalesef şöyle yapıyorum bazen iyi oluyor mesela uyudu diyelim yanımda yatırıyorum bende uyuyorum sonra o uyanmadan uyanırsam yatağına koyuyorum en azından biraz yatağında uyuyor ya da kendi uyanırsa emziriyorum emzik veriyorum emzik ağzından düşerse yatağına koyuyorum dalmış olıgor o ara biraz uyuyorum ama bu ara cidden felaket uykularımız inşallah hepimizin düzene girer.
Evet gece git gel yapmak da yorucu ama artık kendimi geçtim sürekli ağlaması beni çok üzüyor. Güzel bir uyku uyuyamıyor, uyku nedir bilmiyor çocuk. Şimdi sürekli ayağa kalkma hevesi var onu da geçtim ellerini de bırakma çalışmalarına başladı 5-6 saniye duruyor öylece sonra düşüyor. Şu öğrenmeleri bir bitse, bu aylarda uyku gerilemesi ayrılık kaygısı falan var, diş zaten hiç bitmiyor. Bakalım hayırlısı ne zaman düzelecek bilemiyorum. Ama bizim hiç düzelmeden yenileri eklenerek devam ediyorBende tam ayrılık kaygısı diyecektim aslında yanlış yaptığımız bişeuler mi var bilmiyorum bazı bebekler anneye çok düşkün oluyor özellikle emen bebek meme kokusuna alışıyor ve uykudan pat diye uyanıyor seninkinin odası da ayrı sana daha zor olur git gel devamlı yanına alırsan bu sefer hepten alışıyornzaten beraber yatmak aşırı zor gece dönüyor ayakları ağzımda falan ay baya zor ya
Benimki genelde tek uykuda bırakıyor ama umarım bu saatlerde 2. Uyku yapar hem ben bitiğim hem iyice huysuzluk yapıyor2. Uykumuza geçtik ilk uyku baya kısa sürdü yanında duymadığım için bu sefer yanın durucam inşallah uzun uyur ama bugün 3 uyku yapıcaz belli oldu
Seninki gece de uyumuyor ya çok zor oluyor böyleBenimki genelde tek uykuda bırakıyor ama umarım bu saatlerde 2. Uyku yapar hem ben bitiğim hem iyice huysuzluk yapıyor
Acaba tam enerjisini mi atamıyor yoksa çok fazla mı yoruluyor benimki gece uyumadığı için en azından gündüz bir uykusunu 1 saat yapıyorBenimki genelde tek uykuda bırakıyor ama umarım bu saatlerde 2. Uyku yapar hem ben bitiğim hem iyice huysuzluk yapıyor
Ne gece ne gündüz tuhaf gerçekten birinden birinde uyursunSeninki gece de uyumuyor ya çok zor oluyor böyle
Akşama kadar hareket halinde hiç durmuyor ki. Her saati denedim direndi hep 2 3 4Acaba tam enerjisini mi atamıyor yoksa çok fazla mı yoruluyor benimki gece uyumadığı için en azından gündüz bir uykusunu 1 saat yapıyor
Bazı bebekler uykuyu hiç sevmiyor ya gündüz biraz uyusa sende yanınanuzanıp dinlenirsin ne güzel insanda enerji kalmaz ki öyleAkşama kadar hareket halinde hiç durmuyor ki. Her saati denedim direndi hep 2 3 4
İnşallah iyi geçer hemen toparlanırKızlar biz bugün dil bağı dudak bağı operasyonu oluyoruz hastanedeyiz inşallah sağlıkla atlatırız süreci
Destek olmaması çok kötü evet ben bu yaşadığım günleri unutabilir miyim hiç bilmiyorum inan kiYa canım destek olan olsa insan bu kadar kötü hissetmez. Benim de desteğim olmadığı günler sabrım kalmıyor çok kötü oluyorum. Benimde bebeğim gece uykusuna geçerken ayakta gezdirerek uyutmamı istiyor ve kolay da uyumuyor bazen bi saat ayakta gezdiriyorum
Bedenim sağ sağ ama ruhum yok diyen bir kız vardı ya durum oBazı bebekler uykuyu hiç sevmiyor ya gündüz biraz uyusa sende yanınanuzanıp dinlenirsin ne güzel insanda enerji kalmaz ki öyle
Benimde bitiyor og almıştımBu aralar marketlerde hipp bisküvi göremiyorum ya geçen hafta alamadım evdeki de bitmek üzere başka ne marka kullanıyorsunuz