2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Kıyma alabilirsin çeşitlendiri yaparsın brokoli alabilirsin geçen tatlı patates yaptım fırında sevdi bizimki daha çok @ balık tavuk seviyor sebzeyle arası pek iyi değil

Kıyma alabilirsin çeşitlendiri yaparsın brokoli alabilirsin geçen tatlı patates yaptım fırında sevdi bizimki daha çok @ balık tavuk seviyor sebzeyle arası pek iyi değil
As evet balık alıcam inşallah kıyma genelde ger yemeğine koymaya çalışıyorum ama tavukf daha almadım rve annemlerde bir kere verdim oda organik değildi

As evet balık alıcam inşallah kıyma genelde ger yemeğine koymaya çalışıyorum ama tavukf daha almadım rve annemlerde bir kere verdim oda organik değildi
Ben de bir kez organik tavuk aldım parçalatırdım buzluğa attım ama artık kendi yedigimiz tavuktan da veriyorum yani bir yaşından sonra hiç böyle şeylerle uğraşmacağız büyük ihtimalle

Evet gece git gel yapmak da yorucu ama artık kendimi geçtim sürekli ağlaması beni çok üzüyor. Güzel bir uyku uyuyamıyor, uyku nedir bilmiyor çocuk. Şimdi sürekli ayağa kalkma hevesi var onu da geçtim ellerini de bırakma çalışmalarına başladı 5-6 saniye duruyor öylece sonra düşüyor. Şu öğrenmeleri bir bitse, bu aylarda uyku gerilemesi ayrılık kaygısı falan var, diş zaten hiç bitmiyor. Bakalım hayırlısı ne zaman düzelecek bilemiyorum. Ama bizim hiç düzelmeden yenileri eklenerek devam ediyor

2. Uykumuza geçtik ilk uyku baya kısa sürdü yanında duymadığım için bu sefer yanın durucam inşallah uzun uyur ama bugün 3 uyku yapıcaz belli oldu

2. Uykumuza geçtik ilk uyku baya kısa sürdü yanında duymadığım için bu sefer yanın durucam inşallah uzun uyur ama bugün 3 uyku yapıcaz belli oldu
Benimki genelde tek uykuda bırakıyor ama umarım bu saatlerde 2. Uyku yapar hem ben bitiğim hem iyice huysuzluk yapıyor

Benimki genelde tek uykuda bırakıyor ama umarım bu saatlerde 2. Uyku yapar hem ben bitiğim hem iyice huysuzluk yapıyor
Acaba tam enerjisini mi atamıyor yoksa çok fazla mı yoruluyor benimki gece uyumadığı için en azından gündüz bir uykusunu 1 saat yapıyor

Bu aralar marketlerde hipp bisküvi göremiyorum ya geçen hafta alamadım evdeki de bitmek üzere başka ne marka kullanıyorsunuz

Destek olmaması çok kötü evet ben bu yaşadığım günleri unutabilir miyim hiç bilmiyorum inan ki

Şimdi kızlar ben oğlumu yatmaya hazırlayınca en son emziriyorum baktım dalar gibi oluyor memeyi çıkarıp yatırıyorum ordan sonra başlıyor zaten ağlama uykuya dalma kısmı. Bu emzirme işi o kısımda sıkıntı mı öncesinde emmiyor ışık açıkken falan denedim. Zaten sadece uyurken emiyor gün içinde emmiyor tamamen bırakmasını da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…