2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Tamamen gösteriş ya ben hayatımda o buketlerin bir tanesini görmedim eşim istemede bile küçğk bir buket yaptırmıştı tamam bende pek sevmem çiçek falan ama o gün güzel bişey beklemiştim
Ay ben gördüm de noldu istemem de 41 tane gül almıştım ama şimdi bi tane göremiyorum

Kızlar İyi akşamlar bi ara bebislere yaptığınız öğünleri atıyordunuz güzel fikir oluyordu ya sanki çocuğa hep aynı şeyleri yediriyorum gibi geliyor

Geçmiş olsun canım, nasıl bebiş inşallah iyidir
Çok şükür iyi ameliyathanede uyanınca biraz korkmuş sanırım beni görünce ağlamaya başladı.Şimdi de bir şey olacak diye korkuyor sanıyorum çünkü uyumak istemiyor kucaktan inmek istemiyor.cok zor uyuttuk ama sürekli uyanıyor.Sabah zor olacak gibi

Merhaba,hep takip ediyorum ama hic yazmamistim.hepimiz bebeklerimizi saglikla buyutelim insallah.cok uzuldugum bir konu var.bebegimde vajinal yapisiklik var.hic mudehale olmadi.kremde surmedim,sonucta hormon kremi diye.tekrarlayabiliyormus surekli.cok korkuyorum.bebeginde boyle bir durumu olan varmi iyilesen kendiliginden,yada duydugunuz birileri..

Yavrum ya korktu demekki nasıl oluyor bu süreç operasyon givi mi yoksa genel anestezili ameliyat mi olıyor

Yavrum ya korktu demekki nasıl oluyor bu süreç operasyon givi mi yoksa genel anestezili ameliyat mi olıyor
Anestezi ile yapılacaktı sabah gittik mama dahil hiçbir şey almadı.Aksama kadar ameliyat sırası gelmesini bekledik.aksam üzeri ancak sıra geldi akşama kadar aç kaldı bebeğim damar yolu takıldı sabah zor oyaladık girene kadar.Doktor anestezi vermemiş sağolsun gaz ile bayıltmışlar hemen çıktı çok kısa sürdü.gitmesi ve ayılıp gelmesi 15 dk gibi bir süre oldu

Çocuğun dengesi bozulmuştur kaç saat aç kalmış ya kıyamam inşallah biran önce toparlae çok iyi olur çok çok geçmiş olsun

Çocuğun dengesi bozulmuştur kaç saat aç kalmış ya kıyamam inşallah biran önce toparlae çok iyi olur çok çok geçmiş olsun
Sabah 6 gibi mama almıştı akşam 5i geçiyordu verdiğimizde şükür şaşırtıcı bir şekilde çok huysuzlanmadı ama şimdi huysuzuz çok teşekkür ederiz canım bir hastalık ya da herhangi bir şey dengelerini hemen bozuyor zaten.Dengesizlik içinde denge kurmaya çalışıyoruz

Çok geçmiş olsun

Bir uyku mu yapıyor artık
Uzun zamandır öyle istisna bazen 2 kez uyuduğu oluyor. İlk uykudan sonra uyumak istemiyor götürdüğüm saatlerde hep direniyor akşam 5 buçuk 6 gibi çok bastırıyor uyumak istiyor oda yemek saati hemde uyusa gece uykusu uzayacak iyice karmaşık bir hal alıyor orası. 7 de kalktı bakalım bugün bakalım ne yapacak

Kızlar benim beneğim normalde park yatakta yatıyordu hemen yanımda ama son bir haftadır yatağa koyduğum an basıyor çığlığı uyurken koysam bile ayakları değdiği an kıyamet kopuyor biranda neden böyle olmuş olabilir. Ortamızda yatmak istiyor ama gündüz de yatağına yatmıyor bizim yataktanda düşer diye korkuyorum gündüz

Çogunlukla emziriyorum. Gün içinde en fazla 2 3 kere veriyorum mama. Onun dışında sütüm var enziriyorum. Ve ek tadimlardayiz. Ama tabi daha doyurucu vermiyorum yemekleride. Bide artik yemekleri ne zamn doyacagi kadar vermeliyim. 8 ay 5 günlük oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…