- 19 Mayıs 2024
- 1.873
- 1.231
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.901
Tamamen gösteriş ya ben hayatımda o buketlerin bir tanesini görmedim eşim istemede bile küçğk bir buket yaptırmıştı tamam bende pek sevmem çiçek falan ama o gün güzel bişey beklemiştimBu kadar profesyonel de yapmıyorbu çok iyi olmuş
Vallahi bendeBen bir tane aldım ama ona bile üzüldüm gereksiz para verdim
Ay ben gördüm de nolduTamamen gösteriş ya ben hayatımda o buketlerin bir tanesini görmedim eşim istemede bile küçğk bir buket yaptırmıştı tamam bende pek sevmem çiçek falan ama o gün güzel bişey beklemiştim
Benimki evlendikten sınra bir kere gül aldı oda sadece bir tane gülAy ben gördüm de nolduistemem de 41 tane gül almıştım ama şimdi bi tane göremiyorum
Çok şükür iyi ameliyathanede uyanınca biraz korkmuş sanırım beni görünce ağlamaya başladı.Şimdi de bir şey olacak diye korkuyor sanıyorum çünkü uyumak istemiyor kucaktan inmek istemiyor.cok zor uyuttuk ama sürekli uyanıyor.Sabah zor olacak gibiGeçmiş olsun canım, nasıl bebiş inşallah iyidir
Yavrum ya korktu demekki nasıl oluyor bu süreç operasyon givi mi yoksa genel anestezili ameliyat mi olıyorÇok şükür iyi ameliyathanede uyanınca biraz korkmuş sanırım beni görünce ağlamaya başladı.Şimdi de bir şey olacak diye korkuyor sanıyorum çünkü uyumak istemiyor kucaktan inmek istemiyor.cok zor uyuttuk ama sürekli uyanıyor.Sabah zor olacak gibi
Anestezi ile yapılacaktı sabah gittik mama dahil hiçbir şey almadı.Aksama kadar ameliyat sırası gelmesini bekledik.aksam üzeri ancak sıra geldi akşama kadar aç kaldı bebeğim damar yolu takıldı sabah zor oyaladık girene kadar.Doktor anestezi vermemiş sağolsun gaz ile bayıltmışlar hemen çıktı çok kısa sürdü.gitmesi ve ayılıp gelmesi 15 dk gibi bir süre olduYavrum ya korktu demekki nasıl oluyor bu süreç operasyon givi mi yoksa genel anestezili ameliyat mi olıyor
Çocuğun dengesi bozulmuştur kaç saat aç kalmış ya kıyamam inşallah biran önce toparlae çok iyi olur çok çok geçmiş olsunAnestezi ile yapılacaktı sabah gittik mama dahil hiçbir şey almadı.Aksama kadar ameliyat sırası gelmesini bekledik.aksam üzeri ancak sıra geldi akşama kadar aç kaldı bebeğim damar yolu takıldı sabah zor oyaladık girene kadar.Doktor anestezi vermemiş sağolsun gaz ile bayıltmışlar hemen çıktı çok kısa sürdü.gitmesi ve ayılıp gelmesi 15 dk gibi bir süre oldu
Sabah 6 gibi mama almıştı akşam 5i geçiyordu verdiğimizde şükür şaşırtıcı bir şekilde çok huysuzlanmadı ama şimdi huysuzuz çok teşekkür ederiz canımÇocuğun dengesi bozulmuştur kaç saat aç kalmış ya kıyamam inşallah biran önce toparlae çok iyi olur çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunSabah 6 gibi mama almıştı akşam 5i geçiyordu verdiğimizde şükür şaşırtıcı bir şekilde çok huysuzlanmadı ama şimdi huysuzuz çok teşekkür ederiz canımbir hastalık ya da herhangi bir şey dengelerini hemen bozuyor zaten.Dengesizlik içinde denge kurmaya çalışıyoruz
Uzun zamandır öyle istisna bazen 2 kez uyuduğu oluyor. İlk uykudan sonra uyumak istemiyor götürdüğüm saatlerde hep direniyor akşam 5 buçuk 6 gibi çok bastırıyor uyumak istiyor oda yemek saati hemde uyusa gece uykusu uzayacak iyice karmaşık bir hal alıyor orası. 7 de kalktı bakalım bugün bakalım ne yapacakBir uyku mu yapıyor artık
Çogunlukla emziriyorum. Gün içinde en fazla 2 3 kere veriyorum mama. Onun dışında sütüm var enziriyorum. Ve ek tadimlardayiz. Ama tabi daha doyurucu vermiyorum yemekleride. Bide artik yemekleri ne zamn doyacagi kadar vermeliyim. 8 ay 5 günlük oldu.Kaşık mama versen de eğer formül mama kullanıyorsa anne sütü almıyorsa formül mamaya devam edeceksin canım. Doyurucudur illaki ben hipp gece maması kullanıyorum sadece tatlı niyetine yulaflı elmalı onun dışında ek gıdada herşeyi veriyorum
Bak bunlara diyorum.kavanoz mamasından mı bahsediyorsunuz?
Bunlara diyorum.kavanoz mamasından mı bahsediyorsunuz?
Aslında bunları evde de yapabilirsin yulaf irmik falan alırsan istediğin meyve ile çeşitlendirirsin ben gece yatarken veriyorum geneldeBunlara diyorum.
Anladım. Gun içinde 2 3 kere verilebilir mi acaba. Sütüm de varAslında bunları evde de yapabilirsin yulaf irmik falan alırsan istediğin meyve ile çeşitlendirirsin ben gece yatarken veriyorum genelde