- 4 Ağustos 2022
- 4.796
- 2.363
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.361
Çizgi film izletiyor musun canım. Ben 9. Ayına kadar izletmedim nadir açmışlığım vardır ama yeni 1 haftadır açıyorum artıkBenimkide yapıyor ileri geri zıplar gibi oynuyor kukuliye bayılıyor
Kız valla doğru diyorsunPeki senşn salatalıktan bu kadar korkmanı nasıl aşıcaz sen neler neler yedirmiş anasın kendine gel
Benimki burnu tıkanınca uyanıyor uyuyamıyor bende mecbur temizliyorum ve uykusu kaçıyor 2 saat uyumuyorKızlar bebeğin burnu gece tıkanınca ne yapıyorsunuz gece gece uyurken nasıl açacağız
Abooo kız sirkeli tuzlu nasıl verdinGeçen ben kornıson turşu verdım elıne sömürdü her yerı turşu koktu ama çok mutluydu elınden aldıgımda yıktı ortalıgı baya emdı dıs kasıdıherkesle sofraya oturuyor yemek yemek ıstıyor
Yok izletmiyoum henüz sadece müzik olarak dinliyor ama açarken yada biz kullanırken gördüğü için ışığı hareketi falan ekranı karartınca başlıyor bağırmayaÇizgi film izletiyor musun canım. Ben 9. Ayına kadar izletmedim nadir açmışlığım vardır ama yeni 1 haftadır açıyorum artıkdoğru değil belki ama ne yapim durmuyor
Keşke kolay bir yolu olsaBenimki burnu tıkanınca uyanıyor uyuyamıyor bende mecbur temizliyorum ve uykusu kaçıyor 2 saat uyumuyor
Islak mendil paketini elinden alinca bebemBenim bebe aynen böyle oluyor sizde de böyle mi
Benimki çok fena saçımı çekiyor bile bile yapıyor yapma dedikçe gülüyorKızlar bebeğim bana vurmayı öğrendi yabildiğiniz sert şeylerle acımasızca vurup gülüyor az önce d vitaminin damlası ile burnuma vurdu kırılmış olabilir resmen ağladım saçıma yapışıyor bide gülüyor sizinki de yapıyor mu ya bunları
Benimki çok ısırıyor ya bide saç çekiyor yapma dedikçe daha çok yapıyor sankiKızlar bebeğim bana vurmayı öğrendi yabildiğiniz sert şeylerle acımasızca vurup gülüyor az önce d vitaminin damlası ile burnuma vurdu kırılmış olabilir resmen ağladım saçıma yapışıyor bide gülüyor sizinki de yapıyor mu ya bunları
Aynısı geri geri atıyor bide benimki kendiniBenim bebe aynen böyle oluyor sizde de böyle mi
Müzik olarak dinliyo canım özellikle arabada iyi oyalanıyo.. Sevimli dostlar deyince hemen gülmeye başlıyoÇizgi film izletiyor musun canım. Ben 9. Ayına kadar izletmedim nadir açmışlığım vardır ama yeni 1 haftadır açıyorum artıkdoğru değil belki ama ne yapim durmuyor
Kimi görse saçı elindeKızlar bebeğim bana vurmayı öğrendi yabildiğiniz sert şeylerle acımasızca vurup gülüyor az önce d vitaminin damlası ile burnuma vurdu kırılmış olabilir resmen ağladım saçıma yapışıyor bide gülüyor sizinki de yapıyor mu ya bunları
İnşallah kötğ bir deneyim yaşayamam ama ben veriyorum ya saten neredeyse başka bişey vermiyorum eline salatalık dişine iyi geliyor sanki ondan veriyorum bazen durmuyor kahvaltı hazırlarken oyalansın diye veriyorum elineben de çok korkuyorum ya asla eline veremiyorum meyve süzgeçine koyuyorum hala
Evet ben de aslında oyalamak için vermek istiyorum ama korkuyorumİnşallah kötğ bir deneyim yaşayamam ama ben veriyorum ya saten neredeyse başka bişey vermiyorum eline salatalık dişine iyi geliyor sanki ondan veriyorum bazen durmuyor kahvaltı hazırlarken oyalansın diye veriyorum eline