- 4 Ağustos 2022
- 4.796
- 2.363
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.341
Valla öyle ama bende dayanamıyorum.Ben sizi çok çok iyi anlıyorum. Açıkçası eş desteği olmazsa çok zor bu uyku eğitimi. Çünkü anneler hem duygusal hem fiziksel olarak çok yorgun oluyor. Babaların desteği çok kıymetli. Ben eşimin avantajını yaşıyorum. Yoksa sırf bana kalsa ben de asla beceremezdim. Şu grupta bence babalar da olmalı:) kendi kendimize konuşup duruyoruz:)
Kahvaltida avokado labne haslanmis yumurta falan oluyor sen neler veriyosun eliyle tutabilecegi. Bir de eline alip yiyor mu?Ben kahvaltıyı blw yapıyorum çok uzun süredir diğer öğünlerde de katı bir şeyse blw yapıyoruz yoğurt çorba gibi şeyleri ben yediriyorum
Sizinki hic yiyor mu pekiZamanla öğrenecekler ya şimdi öğrenme zamanları
Benimki ağzına götürüyor bazen avucunun içinde ağzına sokmaya çalışıyor düşürüyor bazen alıyor öyle kendi kendine deniyorKahvaltida avokado labne haslanmis yumurta falan oluyor sen neler veriyosun eliyle tutabilecegi. Bir de eline alip yiyor mu?
Sizinki hic yiyor mu peki
Zaten eline aldığı her şeyi ağzına götürüyor ilkKahvaltida avokado labne haslanmis yumurta falan oluyor sen neler veriyosun eliyle tutabilecegi. Bir de eline alip yiyor mu?
Kaşığına labne koyup veriyorum pankek veriyorum domates salatalık veriyorumKahvaltida avokado labne haslanmis yumurta falan oluyor sen neler veriyosun eliyle tutabilecegi. Bir de eline alip yiyor mu?
Hala salatalık denemeye korkuyorum ya bi gün verdiğin şeklini atar mısın uzunlamasına yada yanlamasına mı nasıl veriyorsunKaşığına labne koyup veriyorum pankek veriyorum domates salatalık veriyorum
Ben cok istiyorum blwyi ama bakalımKumandayı büyük iştahla ağzına sokan çocuğumun eline yiyecek verince mıncık mıncık edip üstğne siliyor. BLW yöntemi bize göre değil:)
Bende veriyorum silip artik kullanmiyoruz televizyonBen oğluma gerçek tv kumandası aldım oyuncak değil bir iki baktı sıkıldı yine bizimki için ağlıyor bizi baya örnek alıyolar
Benim ki öyle ve çok tatlı oluyo o an yaKızlar bebeğiniz de muzik duyunca sağa sola sallanma oynama vs var mı ? Artık herseyden korkar oldum
Makarnayla yavaştan başladık biz.. Önce garipsedi sonra ben de onla beraber elimle yedim bana bakarak biraz biraz agzına koydu..Blw deneyen var mı aranızda ne zaman başlanmalı doktora soran oldu mu hiç
Ay maşallah sen baya ilerlemişsin bizimki anca makarna cımbızlasınKaşığına labne koyup veriyorum pankek veriyorum domates salatalık veriyorum
Benimkide yapıyor ileri geri zıplar gibi oynuyor kukuliye bayılıyorKızlar bebeğiniz de muzik duyunca sağa sola sallanma oynama vs var mı ? Artık herseyden korkar oldum
Birde böyle deneyeyim bariMakarnayla yavaştan başladık biz.. Önce garipsedi sonra ben de onla beraber elimle yedim bana bakarak biraz biraz agzına koydu..
Peki senşn salatalıktan bu kadar korkmanı nasıl aşıcaz sen neler neler yedirmiş anasın kendine gelHala salatalık denemeye korkuyorum ya bi gün verdiğin şeklini atar mısın uzunlamasına yada yanlamasına mı nasıl veriyorsun
Kudurmayacak mıyız niloyaValla yaramıyor galibakız senin bebiki çok merak ettim bunları yanyana getirsek ne yaparlar acaba
Aynen benimkide yapıyorKızlar bebeğiniz de muzik duyunca sağa sola sallanma oynama vs var mı ? Artık herseyden korkar oldum
Peki senşn salatalıktan bu kadar korkmanı nasıl aşıcaz sen neler neler yedirmiş anasın kendine gel