2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Geçen ben kornıson turşu verdım elıne sömürdü her yerı turşu koktu ama çok mutluydu elınden aldıgımda yıktı ortalıgı baya emdı dıs kasıdı 😀😀herkesle sofraya oturuyor yemek yemek ıstıyor
Abooo kız sirkeli tuzlu nasıl verdin 😂 ben hala tuz baharat işini tam aşamadım bazen bizim yemekleri tadıyor ama ona bile vicdanım sızlıyor tuzlu diye

Çizgi film izletiyor musun canım. Ben 9. Ayına kadar izletmedim nadir açmışlığım vardır ama yeni 1 haftadır açıyorum artık 🥹 doğru değil belki ama ne yapim durmuyor
Yok izletmiyoum henüz sadece müzik olarak dinliyor ama açarken yada biz kullanırken gördüğü için ışığı hareketi falan ekranı karartınca başlıyor bağırmaya 😅

Kızlar bebeğim bana vurmayı öğrendi ya 😂 bildiğiniz sert şeylerle acımasızca vurup gülüyor az önce d vitaminin damlası ile burnuma vurdu kırılmış olabilir resmen ağladım 😂 saçıma yapışıyor bide gülüyor sizinki de yapıyor mu ya bunları

Kızlar bebeğim bana vurmayı öğrendi ya 😂 bildiğiniz sert şeylerle acımasızca vurup gülüyor az önce d vitaminin damlası ile burnuma vurdu kırılmış olabilir resmen ağladım 😂 saçıma yapışıyor bide gülüyor sizinki de yapıyor mu ya bunları
Benimki çok fena saçımı çekiyor bile bile yapıyor yapma dedikçe gülüyor 😬

Benimki çok ısırıyor ya bide saç çekiyor yapma dedikçe daha çok yapıyor sanki

Kimi görse saçı elinde🤣 çok şebek oldular ya bunlar🤣 benim ki de artık bi yerlere tutunup kalktıktan sonra ellerini çekip ayakta durmaya çalışıyo tabi duramıyo hop diye yere düşüyo🤣

Benimki de saçımı çekip ısırıyor bazen, bide sıkılınca dudağını buzup titreyerek agliyo yalandan😄

😂😂 ben de çok korkuyorum ya asla eline veremiyorum meyve süzgeçine koyuyorum hala 😂
İnşallah kötğ bir deneyim yaşayamam ama ben veriyorum ya saten neredeyse başka bişey vermiyorum eline salatalık dişine iyi geliyor sanki ondan veriyorum bazen durmuyor kahvaltı hazırlarken oyalansın diye veriyorum eline 😃

X