2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kizlar magazada bebegime balon verdiler. Eve gelince aldiklarimizi yerlestirirken bir baktim balonu yakalamak icin pıtır pıtır emekliyor. 15 gündür emekleme calismasi vardi ama azcik ilerleyip popo üstüne oturuyordu. Dneemek isteyen eve balon alsin

Kızlar buarada saglik ocaginda izlem vardi gittim parmakdan kan aldilar baktilar o an sormamisim tam olarak ne oldugunu bildiğiniz şeker ölçüm cihazıyla aynıydi kani iyi dedi o ne demekse + bana 9.ayda aşıya gel demediler 1.yaşından sonra 1 hafta içinde gelebilirsin dediler 9da aşı yokmuydu ya

Tam bilmiyorum ama galiba bazıları 9 da bazıları 1 yaşta yapıyo

Parmaktan bebebk kanı hiç duymadım görmedim ya neden öyle yaptılar acaba

Bizim de aldilar demire baktilar

Kızlar bebeği anneye çok düşkün olmayan var mı benim gibi. benim bebeğim anneannesine aşırı düşkün onu gördü mü beni unutuyor bana gelmek istemiyor sürekli onu darlıyor.Ben sanki öylesine biri

Selamlar. Herkese bir sorum var. Çocuğunuzun yatağını ne zaman ayıracaksınız? Yani ayrı odaya geçireceksiniz?

Canım bizim ebe de öncekinde 9 ayda aşı var hatta yumurta vermiş ol o zamana kadar demişti. Alerjiye karşı. Ama geçen aradı devlet 1 yaşlara aşı gönderdi. 9 aylıklara yapılmayacak. Sadece izlem yapacağız dedi.
O Kan aletini yıllar önce bende Kızılaya kan vermek istediğimde görmüştüm. Kan almadan önce onunla kanıma bakmışlardı ama sınırın altında çıkınca almamışlardı. Bence çok mantıklı olmuş. Keşke bizimde öyle baksalar.

Aa yani asi yokmu neyse icim rahatladi kafama takilmisti parmakdan kan degirine bakmayi ilk defa gördum ben

Aa yani asi yokmu neyse icim rahatladi kafama takilmisti parmakdan kan degirine bakmayi ilk defa gördum ben
9.ay da istersen yapılıyor ben yaptırmayacağım. Parmaktan kan ne ya hiç duymadım kan grubuna bakmak için desem doğumda bakmışlardır heralde . Demire o kadar az kanla bakılıyorsa hastanede kanına baktırın niye diyorlar asıl demir için baktırın diyorlardı

Benimki öyle. Bana alternatif biri varsa benimle işi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…