- 11 Temmuz 2023
- 814
- 740
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.381
Buharda soğan, kıyma, brokoliyi haslayip hafif sulu yemek gibi vermistim ben ama benimki sevmiyor. Arada bi yine veriyorumKızlarım ilk defa brokoli vereceğim nasıl vereyim haşlayım mı direkt
Tam bilmiyorum ama galiba bazıları 9 da bazıları 1 yaşta yapıyoKızlar buarada saglik ocaginda izlem vardi gittim parmakdan kan aldilar baktilar o an sormamisim tam olarak ne oldugunu bildiğiniz şeker ölçüm cihazıyla aynıydi kani iyi dedi o ne demekse + bana 9.ayda aşıya gel demediler 1.yaşından sonra 1 hafta içinde gelebilirsin dediler 9da aşı yokmuydu ya
Parmaktan bebebk kanı hiç duymadım görmedim ya neden öyle yaptılar acabaKızlar buarada saglik ocaginda izlem vardi gittim parmakdan kan aldilar baktilar o an sormamisim tam olarak ne oldugunu bildiğiniz şeker ölçüm cihazıyla aynıydi kani iyi dedi o ne demekse + bana 9.ayda aşıya gel demediler 1.yaşından sonra 1 hafta içinde gelebilirsin dediler 9da aşı yokmuydu ya
Bizim de aldilar demire baktilarKızlar buarada saglik ocaginda izlem vardi gittim parmakdan kan aldilar baktilar o an sormamisim tam olarak ne oldugunu bildiğiniz şeker ölçüm cihazıyla aynıydi kani iyi dedi o ne demekse + bana 9.ayda aşıya gel demediler 1.yaşından sonra 1 hafta içinde gelebilirsin dediler 9da aşı yokmuydu ya
Ben buharda pişirip yoğurtluyorum öyle seviyor ek gıdaya başlarken de çorba yapmıştımKızlarım ilk defa brokoli vereceğim nasıl vereyim haşlayım mı direkt
Bi arastirayim ya cok sacma ama :/Tam bilmiyorum ama galiba bazıları 9 da bazıları 1 yaşta yapıyo
Arkadasin dedigi gibi sanirim demire baktilarParmaktan bebebk kanı hiç duymadım görmedim ya neden öyle yaptılar acaba
Sonradan aklima geldi acaba olabilirmi diye tesekkur ederimBizim de aldilar demire baktilar
Mantar verebiliyo muyuz kiBugün mantar yaptım bayağı sevdi
2 saatte 1 emmeyi bırakıp gwecekten bi uyku düzeni olduğu anSelamlar. Herkese bir sorum var. Çocuğunuzun yatağını ne zaman ayıracaksınız? Yani ayrı odaya geçireceksiniz?
Canım bizim ebe de öncekinde 9 ayda aşı var hatta yumurta vermiş ol o zamana kadar demişti. Alerjiye karşı. Ama geçen aradı devlet 1 yaşlara aşı gönderdi. 9 aylıklara yapılmayacak. Sadece izlem yapacağız dedi.Kızlar buarada saglik ocaginda izlem vardi gittim parmakdan kan aldilar baktilar o an sormamisim tam olarak ne oldugunu bildiğiniz şeker ölçüm cihazıyla aynıydi kani iyi dedi o ne demekse + bana 9.ayda aşıya gel demediler 1.yaşından sonra 1 hafta içinde gelebilirsin dediler 9da aşı yokmuydu ya
Aa yani asi yokmu neyse icim rahatladi kafama takilmistiCanım bizim ebe de öncekinde 9 ayda alı var hatta yumurta veemiş ok o zamana kadar demişti. Alerjiye karşı. Ama geçen aradı devlet 1 yaşlara aşı gönderdi. 9 aylık lara yapılmayacak. Sadece izlem yapacağız dedi.
O Kan aletini bende Kızılaya kan vermek istediğimde görmüştüm. Kan almadan önce onunla kanıma bakmışlardı ama sınırın altında çıkınca almamışlardı. Bence çok mantıklı olmuş. Keşke bizimde öyle baksalar.
Aslında bunu merak ediyorum. Yani sabaha kadar hiç uyanmadığında mı yoksa gece 1 defa uyanması sorun olmadığında mı?2 saatte 1 emmeyi bırakıp gwecekten bi uyku düzeni olduğu an
1kereye de rağzıyım benAslında bunu merak ediyorum. Yani sabaha kadar hiç uyanmadığında mı yoksa gece 1 defa uyanması sorun olmadığında mı?
9.ay da istersen yapılıyor ben yaptırmayacağım. Parmaktan kan ne ya hiç duymadım kan grubuna bakmak için desem doğumda bakmışlardır heralde . Demire o kadar az kanla bakılıyorsa hastanede kanına baktırın niye diyorlar asıl demir için baktırın diyorlardıAa yani asi yokmu neyse icim rahatladi kafama takilmistiparmakdan kan degirine bakmayi ilk defa gördum ben
Bi doktorun paylaşımında okumuştum verilebilir diye. Hiç verilmemesi gerekir diye de görmedim açıkçası var mı ki öyle bir durumMantar verebiliyo muyuz ki
Benimki öyle. Bana alternatif biri varsa benimle işi yokKızlar bebeği anneye çok düşkün olmayan var mı benim gibi. benim bebeğim anneannesine aşırı düşkün onu gördü mü beni unutuyor bana gelmek istemiyor sürekli onu darlıyor.Ben sanki öylesine biri