- 9 Haziran 2023
- 3.321
- 2.486
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.301
Pis iin blender smotihe gevırp oğlana yedırırım bıde yoğurt yanında tamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerdir diş sıkıntısı çekiyoruz bi türlü tam patlamadı. Ben de gece uyumadan önce calpol veriyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama bi haftadan fazladır gece uykusundan önce veriyorum çünkü hiç durmuyor sürekli kalkıyorAyy arkadaşlar bu diş çıkarma süreci ne kadar zormuş ateşler içindeydi hep yavrum umarım çektiğine değer de gelir dişi bare, ben ilaç vs kullanma taraftarı değilimdir pek ama eşimle anlaşamiyoruz bu konuda 4 saatte bir şurup verdik öyle yapan var mı aranızda yani kaç saatte bir şurup verdiniz neler yaptınız bu süreçte
Yemekte ne varRendavuyu 1 hafta öne cektırdık tanıdık torpıl 8 kasıma anca uyku tutmadı bugün benı kalktım sabahtan yemek camasır bulasık büyük okula yolla tuvaletkerı ovala geldıler gelenler
Güveç gelYemekte ne var
Oh eline sağlıkGüveç gel
Hayır daha yapmıyor ama bence normal bi hareket eğleniyordur.Kızlar bebeğiniz de muzik duyunca sağa sola sallanma oynama vs var mı ? Artık herseyden korkar oldum
Yok bizde benımkı insanları kulaklarını çekme ısırma bıde ah dıye vurma varKızlar bebeğiniz de muzik duyunca sağa sola sallanma oynama vs var mı ? Artık herseyden korkar oldum
Bizimkinde de yok Instagram psikolojimizi bozduKızlar bebeğiniz de muzik duyunca sağa sola sallanma oynama vs var mı ? Artık herseyden korkar oldum
Artık gündüz baş edebiliyorum çok zor olsada ama gündüz yorulduğun için gece uyumasını bekliyorum dört gözle resmen gündüz daha iyi uyuyor böyke rezalet uyku düzeni yok ya geceleri bana aşırı stres gelşyor gözleri kapalı ağlıyor 2gündür yanımda yatırıyorum yine ağlıyor anlamadım cidden. Hami akşam uyusa 9da uyanmasa bende 2 saatte evimi toplasam ama 1 dk tuvalete gidiyorum hani ses çıkıyor ondan uyanıyor değik yanından kalktığını hissediyor uyanıyor annem babam eşimden başka kimsede durmuyor eşimde bile bir süre sonra ağlıyor. Eşimin ailesinde hele hiç durmuyor zaten köydelerdi yeni geldiler alışsın diye götürüyorum ama çığlık öığlığa ağlıyor bana bakıp. Akılları kestiköe daha zor oluyor ya ama şuan tek derdim gece uyuması resmen bana cennet gibi gelecekBizimkiler ikimizinde ağzına etti yani ikimizde savaştan çıkmış gibiyiz
Ben hiç bişey kullanmadımKızlar diş çıkarma sürecinde tetagil kullanan var mı acaba,?
1 hafta biraz fazla değil mi ya tani yine de sen bilirsin ama bilemedim. Ben calpolu hepnaşıdan sonra verdim çok nadir huysuzken 1 2 kere verdim ama hiç etkisi olmadı ilacı açtıktan 1 ay sonra ömrü bitiyormuş birde kiloya göre vermek gerekiyor demiştiniz burda bende sordum doktora 1 ölçek ver dedi. Aslında evde ıhlamurun varsa bir akşamda ıhlamurndene istersen gerçi benim bebde işe yaramadıysa sende Dr yaramayabişir bizimkiler kudurukGünlerdir diş sıkıntısı çekiyoruz bi türlü tam patlamadı. Ben de gece uyumadan önce calpol veriyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama bi haftadan fazladır gece uykusundan önce veriyorum çünkü hiç durmuyor sürekli kalkıyor
Gece uykusu nasıl ki şuanda ? Yanında yatsa da çok uyanıyor mu?Artık gündüz baş edebiliyorum çok zor olsada ama gündüz yorulduğun için gece uyumasını bekliyorum dört gözle resmen gündüz daha iyi uyuyor böyke rezalet uyku düzeni yok ya geceleri bana aşırı stres gelşyor gözleri kapalı ağlıyor 2gündür yanımda yatırıyorum yine ağlıyor anlamadım cidden. Hami akşam uyusa 9da uyanmasa bende 2 saatte evimi toplasam ama 1 dk tuvalete gidiyorum hani ses çıkıyor ondan uyanıyor değik yanından kalktığını hissediyor uyanıyor annem babam eşimden başka kimsede durmuyor eşimde bile bir süre sonra ağlıyor. Eşimin ailesinde hele hiç durmuyor zaten köydelerdi yeni geldiler alışsın diye götürüyorum ama çığlık öığlığa ağlıyor bana bakıp. Akılları kestiköe daha zor oluyor ya ama şuan tek derdim gece uyuması resmen bana cennet gibi gelecek
Evet sanırım biraz fazla verdim ama asla durmadı ağrısı var gece bende dindirsin diye veriyorum neyse bundan sonra biraz vermeyim. Valla bizimkiler baya kuduruk ya1 hafta biraz fazla değil mi ya tani yine de sen bilirsin ama bilemedim. Ben calpolu hepnaşıdan sonra verdim çok nadir huysuzken 1 2 kere verdim ama hiç etkisi olmadı ilacı açtıktan 1 ay sonra ömrü bitiyormuş birde kiloya göre vermek gerekiyor demiştiniz burda bende sordum doktora 1 ölçek ver dedi. Aslında evde ıhlamurun varsa bir akşamda ıhlamurndene istersen gerçi benim bebde işe yaramadıysa sende Dr yaramayabişir bizimkiler kuduruk
Acaba sorsaydın o çok bilmiş kaynana oğlu veya kızları kaç aylıkken çıkarmış dişleri (kesin hatırlamaz %100 eminim ama kanıtlayamam )) veya siz ve kardeşleriniz ne zaman çıkarmışsınız çünkü bu durumlar genetik oluyor... Benim 3 bebemde 6 aylık olmadan dişlendiler. Ki o zaman kadar bebeler annedeki vitamini alıyor. Veya sadece mamadakini alıyor. Mevzu vitamin falan değil takma sen onu... Hııı Hııı de geçKızlar benim kızın dişi yok hala.. Bi ara çıktı sandık çıkmamış meğer.. Bugün kaynanam vitaminsiz ondan çıkmıyo dedi oysa ki kızım çok sağlıklı bi bebek. Maşallah iştahlı ve yemeğine de çok hassas davranırım herşeyi veririm vitaminini alsın isterim.. O an kaynanam boğmak istedim inanın ki.. Sanki ben kızıma bakmıyomuşum gibi
Nasıl güzel bir cevap, o kwnin gözüne baka baka söylemek istedim... Şöyle hazır cevap olmayı ne çok isterdimBi de allah aşkına siz dişi çıkmamış insan duydunuz mu hiç:)))
Kaç derece ateş oluyor ki, bir çocuk doktoru diş tek başına yüksek ateş yapmaz demişti. Ben diğer bebelerimde gerçekte de ateş yaşamadım ama bu bebemin o dönemlerinde vücut ısıs 37.5 lere kadar çıktı. Hatta tüm gün 37- 37.5 arası gidip geldiği de oldu. Buna da ilaç vermemiştim.Ayy arkadaşlar bu diş çıkarma süreci ne kadar zormuş ateşler içindeydi hep yavrum umarım çektiğine değer de gelir dişi bare, ben ilaç vs kullanma taraftarı değilimdir pek ama eşimle anlaşamiyoruz bu konuda 4 saatte bir şurup verdik öyle yapan var mı aranızda yani kaç saatte bir şurup verdiniz neler yaptınız bu süreçte
Gözleri kapalı ağlıyor yanıma yatınca susuyor uyumaya devam ediyor bir süre sonra yine uyanıyor hep aynı döngü aslında bayadır yanıma almıyordum tabi yine öok fazla uyanıyordu ama nadirde olsa 2 3 saat uyuduğu olurdu o arada uyuyordum diş çıkarken aldım yanıma şimdi uine iki güne alıştı ama almasamda çok uyanıyordu zaten. Eğer uyanmayacsğını bilsem yanıma uatırıcam gerçekten artık bunaldımGece uykusu nasıl ki şuanda ? Yanında yatsa da çok uyanıyor mu?
Valla benimki annemde duruyordu bende arada verip uyuyordum bu aralar asla durmuyor tuvalete gitmek için veriyorum bağırıyor ağlıyor noldu anlamıyorum bi kaç gün sabah anneme verdim uyudum 2 saat annem baktı ondan mı böyle korku oldu bilmiyorum çok üzülüyorum onu korkuttum mu bırakacam mı sanıyor acaba diye
3-4günden fazla verilmiyordu sanki CalpolEvet sanırım biraz fazla verdim ama asla durmadı ağrısı var gece bende dindirsin diye veriyorum neyse bundan sonra biraz vermeyim. Valla bizimkiler baya kuduruk ya
Ay ciddi mi ben baya akşam yatmadan önce verdim bişey oluyor mu böyle çok verince3-4günden fazla verilmiyordu sanki Calpol