2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Yaa daha çok. Küçükler bende denedim ama yok. Emmeden uyumuyo..
Birde biz alıştırdık yani çocukları buna onlar nasıl uyuyacağını bilmiyordu ki..
Şimdi de nasıl. Keseceğim diye düşünüyorum

Aynen alıştılar ben bir yaştan sonra belki gece beslenmesini keserim yani belki korkuyorum vallahi

Ya ciddi anlamda bebek büyütmek öyle zır ki benim psikolojim hiç iyi değil emzirmesem gidip bir psikiyatrıdan ilaç isticem kafam düzelsin diye o derece bir de üstüne bu saçma sapan lafları çekiyoruz artık anneymil babaymış Valla insan ağzına geleni saymak istiyor edebimizden susuyoruz aynı yoldan geçtik niye böyle acımasız bunlar ya hangi anne çocuğunu vitaminsiz bırakır. Resmen sana bakamıyorsun demiş üstü kapalı diş bir kere genetik ya senin ya eşinin geç gelmiştir benim oğlumda 4 5 gün oldu ilk dişi çıkalı 9 aylık olduk yani .12 aya kadar vakit var kendine stres yapma seni üzen insanlarla da görüşme mesafe koy hep çocuğumuza vereceğimiz enerjiden çalıyorlar herkes susması gereken yeri bilecek ya ay sanki bana demiş gibi sinirlendim

Valla ben hala acaba uyku eğitimimi alsam diyorum çok zor böyle valla saat 5 te kalktı sonra da yarım saat uyudu
Hala vaktiniz var bence. Eğitim falan almayın. Direkt kendiniz uygulayın. Şu an ne yapıyorsanız adım adım onu yapmaktan vazgeçin. Ağlamasına da dayanmaya çalışın. Altın kural: eğer sonunda dayanamayıp pes edecekseniz hiç başlamayın. Bebek ağlamaya başladığında ara ara sakinleştirip hemen geri yatırın.

Bi de allah aşkına siz dişi çıkmamış insan duydunuz mu hiç:)))

Keşke gelip benimle bir gece geçirsen o nasıl ağlamak sussun diye her şeyi yaparım o an sesi aşırı kulak tırmalıyor ben böyle bağıran bebek görmedim çevremde birde hep dalacakken uyanıyorum ayrı bir sinir oluyor üzerimde gece uykuları düzelse allahım bende kafamı toplicam yavaş yavaş

Gerçekten çok doğru bi cümle çocuğumuza vereceğimiz enerjiden çalıyorlar böyleleri. Bana da neler dendi hepsi içimde sürekli aklıma geliyor atamıyorum bir türlü

O gücü bulsam kendimde ağlayınca herşeyi yapıyorum yeterki sussun diye

Bizimkiler ikimizinde ağzına etti yani ikimizde savaştan çıkmış gibiyiz

Kızlar diş çıkarma sürecinde tetagil kullanan var mı acaba,?
Ben kullandım ve kullanmaya devam ediyorum etkisi olduğunuda düşünüyorum. Günde 6şaseye kadar izin var ama genelde gece yatarken verdim günde 1 kere çok ağlama krizine girerse günde 2 kullandığım oldu

Ayy arkadaşlar bu diş çıkarma süreci ne kadar zormuş ateşler içindeydi hep yavrum umarım çektiğine değer de gelir dişi bare, ben ilaç vs kullanma taraftarı değilimdir pek ama eşimle anlaşamiyoruz bu konuda 4 saatte bir şurup verdik öyle yapan var mı aranızda yani kaç saatte bir şurup verdiniz neler yaptınız bu süreçte

Saçmalamış kaynanan ne alaka her çocuk bır mı ya

Ben verdım 4 saatte 1 benımkı de ateşlenerek çıkardı hemde 2 gün arayla 2 dıs çıktı şuan yıne kasınıyor galıba diş gelıuor gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…