2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Diş hekimi bir tanıdığım ek gıdaya başlar başlamaz sabah-akşam fırçalaman gerekiyor dedi. Florürsüz diş macunu olacak bu arada.

Bizim de gece harika geçti 2 kere ağlama krizine girdi kucağımda, yatakta, yerde hiçbir yerde sakinleşmedi beyfendi Haa sıkıntı neydi dersen bulamadım, bence şımarıklık

Bizim de gece harika geçti 2 kere ağlama krizine girdi kucağımda, yatakta, yerde hiçbir yerde sakinleşmedi beyfendi Haa sıkıntı neydi dersen bulamadım, bence şımarıklık
Ay cidden ben çözemedim bu bebitoları benimkini uyuttum 20 dk sonra kalktı ayaktayız hala

Ay cidden ben çözemedim bu bebitoları benimkini uyuttum 20 dk sonra kalktı ayaktayız hala
Bebekleri ağlatmaya karşıydım ama 3 4 aylıkken uyku eğitimi.verseydşm birazda ağlasaydı çok gergin geçiyor her gece artık aklı da kesiyor uyku eğitimi falan olmaz olsada daha yapmam

Bebekleri ağlatmaya karşıydım ama 3 4 aylıkken uyku eğitimi.verseydşm birazda ağlasaydı çok gergin geçiyor her gece artık aklı da kesiyor uyku eğitimi falan olmaz olsada daha yapmam
Valla ben hala acaba uyku eğitimimi alsam diyorum çok zor böyle valla saat 5 te kalktı sonra da yarım saat uyudu

Biz de gündüz için patates ve kabak rendeledim zeytinyağında kavurdum sonra arpa koydum biraz kavurdum domates rendeledim su ekledim haşladım.. Biraz sulu bıraktım çok kuru olmasın diye.. Benim ki şu an uyuyo bakalım sevecek mi uyanınca..

Kızlar benim kızın dişi yok hala.. Bi ara çıktı sandık çıkmamış meğer.. Bugün kaynanam vitaminsiz ondan çıkmıyo dedi oysa ki kızım çok sağlıklı bi bebek. Maşallah iştahlı ve yemeğine de çok hassas davranırım herşeyi veririm vitaminini alsın isterim.. O an kaynanam boğmak istedim inanın ki.. Sanki ben kızıma bakmıyomuşum gibi

Arkadaşımın kızının 13 aylık çıktı. Bebekten bebeğe değişiyor durum 3 aylık çıkaran da var

Kızlar oğlum bu aralar aşırı bağlandı bana yere bile oturtmamı istemiyor kucağımda duruyor. Bi kaç kere sabahları anneme verdim uyumak için ondan sonra mı oldu bilmiyorum ne zaman annemin kucağına gitse çığlık çığlığa ağlıyor asla durmuyor kafamı kapıdan çıkartmıyor. Tuvalete gitmek için 2 dk annem tutuyor gelene kadar bağırıyor. Hiç durmuyor artık annemde beni de bırakmıyor yere indiriyorum oynasın diye geri üstüme tırmanıyor bırakıcam diye korkuyor. Moralim çok bozuluyor güvenli bağlanma ile alakalı mı bu durum niye böyle yapıyor. Babasına verince böyle yapmıyor onla oynuyor ama anneme gitmek istemiyor bir kaç kere sabah verdim ben içeri gittim 2 saat uyudum ondan sonra mı böyle oldu yoksa dişi çıkıyor ağrıdan mı bana düşkün oldu bilmiyorum ama çok üzülüyorum onu bırakacağımımı düşünüyor

Bnce bu aylarda olabiliyo anne baba dışında herkesi dışlayabiliyolar

Omlet tarifi nefis yemek tariflerindendi bizimdir dişimiz çıkmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…