- 4 Ağustos 2022
- 5.198
- 2.553
- 103
Bi arkadaşımın bebeğinde de öyle olmuş aynı ilaç baya uyku yapmış gece sabaha kadar uyumuşEvet ama denk geldi herhalde sabah hiçbir etkisi olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi arkadaşımın bebeğinde de öyle olmuş aynı ilaç baya uyku yapmış gece sabaha kadar uyumuşEvet ama denk geldi herhalde sabah hiçbir etkisi olmadı
Aynı benBir de alışkanlık oldu o bir saat uyusa ben kalkıp bakarım bir sorun mu var diye
Ama çok uyumuş zaten iyi değil ki şuan 3 saat uyusalar gündüz yeterli ya benimki bir ara gindi uykuları güzeldi gece uyumadoğo için şimdi gecede gündüzde bozukArkadaş anlatıyor ek gıdaya geçtikten sonra çocuk 8 de kalkıp 10 da yatıyormuş 1e kadar sonra 3 te yatıyormuş 5e kadar sonra 8 de akşam uykusu hayalim bile ulaşamaz buna
Yıruyec kız orumcekle denıyorÖrğmcek nedir? Yürüteç gübi mi
Benimki sarılıkken bile uyumamıştırGündüz 5 saat uyku mu En son yenidoğanken uyumuştur o kadar
Sabah 8 gibi uyanıyormuş tekrar işte. Benimki 3 seferden max 1 buçuk saat işte zirvemizGünde 5 saat günduz uykusu üzerine bir de aksam 8de uyuyup kacta kalkiyor peki? Nasil ya 5 saat inanamadim. Benim bebek gündüz 2 saat uyursa seviniyorum ben
Benimkine öyle denk geldi herhalde gün içinde 0 etkiBi arkadaşımın bebeğinde de öyle olmuş aynı ilaç baya uyku yapmış gece sabaha kadar uyumuş
Gündüz hiç uykumuz olmadı ya çok özeniyorum şöyle 1 buçuk saat falan uyusa ne iyi olur ama noooAma çok uyumuş zaten iyi değil ki şuan 3 saat uyusalar gündüz yeterli ya benimki bir ara gindi uykuları güzeldi gece uyumadoğo için şimdi gecede gündüzde bozuk
Hepimize çok geçmiş olsun canım, biz depremden sonra Konya ya yerleştik canım. Ama orada olan akrabalarımız çok korkmuştu bende şehir dışındayım bakamadım buralara
Cano biz Konya dayız, ama akrabalar arkadaşlar çok korkmuştu
Benimki gündüz 5 saat uyusa hastaneye götürürümSabah 8 gibi uyanıyormuş tekrar işte. Benimki 3 seferden max 1 buçuk saat işte zirvemiz
Sabah 11 değil dimi ?9.ay uyku regresypnu diye bir şey var mı? 8de yatıp 11e kadar uyuyan çocuk uyumaz oldu
40 dk altında uyku olursa bir sıkıntı var diye uyumazmış ya da uyanınca geri uyutmak gerekiyor aynı destek ileGündüz hiç uykumuz olmadı ya çok özeniyorum şöyle 1 buçuk saat falan uyusa ne iyi olur ama nooo
Yüzünün diğer tarafinda da çıktı ve kaşınıyor rahatsız oluyor yavrum. Ensesinde ve karın bölgesinde oluşuyor. Ben alerji olduğunu düşünüyorum özellikle 6. Ay aşisindan sonra oldu çünkü.. aşının yan etkisi olduğunu düşüyorum. Bir çok kişi de 6. Ay aşisindan sonra alerjik reaksiyonlar çıkmış bebeklerinde. 9. Ay aşısını yaptırmayi düşünmüyorum. Yumurtanın beyazina da alerjisi olabilir çünkü dedi doktor. 9. Ay aşisinin içinde yumurta beyazı olduğunu söyledi hemşire alerjisi var ise yapmayız demişti.Nasıl bişey acaba geçen bende burda foto paylaştım bu durumu yaşayan kimse çıkmadı doktora gittiğimde sormayı unuttum haşla önemli durumları vardı birdahaki gidişimde soracağım artık
Alerji işi çok sıkıntıya ben bir süredir ufak ufak yumurta beyazı veriyorum bu resimdeki gibi olmadı bizde ki sanki leke gibi ten renginde öyle dikkatli bakınca belli oluyor ama sizinki alerji olabilir yazın hep böyleydik bizde kış gelince gittiler sıcaktan olduğunu anladımYüzünün diğer tarafinda da çıktı ve kaşınıyor rahatsız oluyor yavrum. Ensesinde ve karın bölgesinde oluşuyor. Ben alerji olduğunu düşünüyorum özellikle 6. Ay aşisindan sonra oldu çünkü.. aşının yan etkisi olduğunu düşüyorum. Bir çok kişi de 6. Ay aşisindan sonra alerjik reaksiyonlar çıkmış bebeklerinde. 9. Ay aşısını yaptırmayi düşünmüyorum. Yumurtanın beyazina da alerjisi olabilir çünkü dedi doktor. 9. Ay aşisinin içinde yumurta beyazı olduğunu söyledi hemşire alerjisi var ise yapmayız demişti.
Çok istisna geri dönüyor40 dk altında uyku olursa bir sıkıntı var diye uyumazmış ya da uyanınca geri uyutmak gerekiyor aynı destek ile