- 9 Haziran 2023
- 3.404
- 2.564
- 53
- 36
Olur olur beyazını verme yüksek proteın varmısGünaydın kızlar benim bebişe yumurtanın tamamını veriyordum yanakları kızarıyor ibiş gibi oluyor böyle alerji olur mu acaba vücudunda birşey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur beyazını verme yüksek proteın varmısGünaydın kızlar benim bebişe yumurtanın tamamını veriyordum yanakları kızarıyor ibiş gibi oluyor böyle alerji olur mu acaba vücudunda birşey yok
Hepsını yiyormu o tabağın benımkı o kadar çok yemıyor geçen alabalık verdım çok az yedı kıyma veroyırum yemiyorBugün somon
Balığı yedi patatesleri mıncırıyor zatenHepsını yiyormu o tabağın benımkı o kadar çok yemıyor geçen alabalık verdım çok az yedı kıyma veroyırum yemiyor
Afiyet olsun bnde palamut verdim çok az yedi tadım olsun yeter karnındayken sevmişti bide fırın sarımsak verdim sevdiBalığı yedi patatesleri mıncırıyor zaten
Buharda sade pişirdim ben sonra limon sıktım üstüne bi dahakine daha soslu yaparımAfiyet olsun bnde palamut verdim çok az yedi tadım olsun yeter karnındayken sevmişti bide fırın sarımsak verdim sevdi
Bende aynen öyle yapıyorum çoğu zamanBizimde bu akşam yemeğimiz de yeşil mercimek yanında yoğurt var hanımlar ben şey yapıyorum yanlış mı bilemiyorum ama son 10 gündür öyle gidiyorum. Mesela bu akşam yeşil mercimek yaptım fazlasını dolaba koyuyorum yarın öğlende yeşil mercimek veriyorum akşama ise farklı bir şey yapıyorum. Yani genelde öğlende dünden kalan yemek veya çorbayı veriyorum.
Bnde öyle yapıuorum sen genelde aynı seylerı yıyor ne yapayımBende aynen öyle yapıyorum çoğu zaman
Her gün her gün farklı ne bulacağız sanki arada olur genelde de aynı şeyler döner zaten kendimiz sanki kaç çeşit yemek yiyoruz amanBnde öyle yapıuorum sen genelde aynı seylerı yıyor ne yapayım
Kaç öğün veriyorsunuz bir de bu kadar taneli yiyor mu artık tabaktaki gibiBizimde bu akşam yemeğimiz de yeşil mercimek yanında yoğurt var hanımlar ben şey yapıyorum yanlış mı bilemiyorum ama son 10 gündür öyle gidiyorum. Mesela bu akşam yeşil mercimek yaptım fazlasını dolaba koyuyorum yarın öğlende yeşil mercimek veriyorum akşama ise farklı bir şey yapıyorum. Yani genelde öğlende dünden kalan yemek veya çorbayı veriyorum.
Ya bugün somon verdim asla yutamadı. Napsam bilmiyorum.Bugün somon
Ben 3 öğün veriyorum. Hatta artık arada ara öğün de yapıyoru. Ya da eline armut falan. Eriuorum.Kaç öğün veriyorsunuz bir de bu kadar taneli yiyor mu artık tabaktaki gibi
Benimki artık taneli yiyor ama kakasını o kadar zor yapıyor ki o yese bile ben veremiyorumYa bugün somon verdim asla yutamadı. Napsam bilmiyorum.
Benim bebeğim 2 öğünü zor yiyor doktorumuz da 9. aya kadar 2 öğün önermişti. Ona takılmıyorum da taneli yemiyor ya hala. Hiç dişimiz yok ondan mı acabaBen 3 öğün veriyorum. Hatta artık arada ara öğün de yapıyoru. Ya da eline armut falan. Eriuorum.
Yanında meyve suyu gibi bir içecekle kolay olur belkiYa bugün somon verdim asla yutamadı. Napsam bilmiyorum.
Evet yapıldıKızlar yeni doğum yaptığınız da bebeğe k vitamini ve hepatit b aşısı vuruldu mu hastane de ?