2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sadece sarisiyla pankek yaptım öneren arkadasa tesekkürler. 2 tanesini yedi 👍👍

Eklentiler

• 1000075205.jpg
    1000075205.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 56
Yok canım aynı bizim gibi koldan aldı direk biraz içeride çevirmiş eşim böyle Cani acımamıştır di mi bir şey olmamıştır değil mi diyerek sordu biraz ağladı tabii doğal olarak menenjitinde tarihine öne çekti 13 ayda önermişti diğer doktor bu ilk doktorumuzdu buna gittik bu da geciktirmenin anlamı yok çocuk erkenden bağışıklık kazansın diye gelecek aya çekti bir sonraki ay aşısı ne olacak menenjiti
İki türünü de aynı anda mı yapacak peki.

İki türünü de aynı anda mı yapacak peki.
felicita17 felicita17 daha önce yaptırmadınız mı biz 2 sefer birer gün arayla iki tür aşıyı da yaptırdık. Son dozları da 13. Ay.
candycandyy candycandyy canım grupta ikisini aynı gün yapanda var zaten bir tanesi ateş yapmıyor diğeri yapıyor. Biz bebeyee kıyamadığımızdan bir gün arayla yapıyoruz. İlk seferinde 2 gün ateşi oldu. 2. Sefer daha kısa süreli ateş yaptı.

Kızlar bişey soracağım, ben şimdiye kadar hep pastörize süt alıp yoğurt mayalıyordum ama bu aralar nedense yoğurdum tutmamaya başladı normal çiğ sütten mi yapsam dedim ama güncel anne diye bir doktor çiğ sütte bakteri olabileceğini söylemişti o benim kafamı biraz karıştırdı. Siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz? Çiğ sütten mayalayan var mı

Kızlar bişey soracağım, ben şimdiye kadar hep pastörize süt alıp yoğurt mayalıyordum ama bu aralar nedense yoğurdum tutmamaya başladı normal çiğ sütten mi yapsam dedim ama güncel anne diye bir doktor çiğ sütte bakteri olabileceğini söylemişti o benim kafamı biraz karıştırdı. Siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz? Çiğ sütten mayalayan var mı
Ben bu zamana kadar hep çiğ sütten yaptım

felicita17 felicita17 daha önce yaptırmadınız mı biz 2 sefer birer gün arayla iki tür aşıyı da yaptırdık. Son dozları da 13. Ay.
candycandyy candycandyy canım grupta ikisini aynı gün yapanda var zaten bir tanesi ateş yapmıyor diğeri yapıyor. Biz bebeyee kıyamadığımızdan bir gün arayla yapıyoruz. İlk seferinde 2 gün ateşi oldu. 2. Sefer daha kısa süreli ateş yaptı.
Ben Bexsero yu ilk doz birkaç güne yaptıracağım. Nimenrix i yaptıracağım 12. aydan sonra tek doz oluyor o yüzden o zaman yaptıracağım

Aynen ben de o doktoru takip ediyorum çiğ sütten o yüzden yapmadım hiç. Hazır maya aldım bir kere onunla tutuyor ebebek‘ten almıştım

Yok canım ilk defA yaptıracaz menenjit i daha hiç doz yapılmadı, ya ben onu hiç anlamadım eşim anladım dedi onla yaptıracaz. İki tane var hangisi nasıl bilmiyorum açıklamak isteyen olursa dinlerim aşı dozları farkı şu bu ne

Sadece sarisiyla pankek yaptım öneren arkadasa tesekkürler. 2 tanesini yedi 👍👍
Afiyet olsun, yarasın minikkuşa🤭
Hiç çiğ yapmadım önerilmiyor diye biliyorum marketten pastorize alıyirum yağ oranı 3.7 olan(file market)

Neden uyuyamıyorum ya sinir oluyorum kendime çocuk uyurken uyu işte
Ya aynı bende böyleyim hele 2 gecedir hiç uyuyamıyorum dün oğlum uyuduğunda 9 buçukta gece 1 e doğru uyandı uzun zamandır ilk nez uyudu bu kadar ben uyuyamadım daha öncede aynısı olmuştu yine güzel uyumuştu ben uyumamıştım sinir oluyorum kendime

M meraklibirkisi csnım oturma konusunda değişiklik var mı biz hala oturamıyoruz her gün 2 saat kadar yerdeyiz destekle oturtuyorum ellerimi çekince devriliyor
Eskiye nazaran bir tık daha iyi aslında beniö gözlemim şöyle bence oturmak istese gayet güzel oturur ama oturmak istemiyo henüz oturmanın tadını alamadı mesela bişey görüyor kendini geri atıyor hemen emekleme pozisyonuna geçiyor emeklemede öyle dirsek üzerinde değil sürünerek gidiyor hala 😆

X