- 17 Nisan 2023
- 1.951
- 1.509
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.501
M meraklibirkisi csnım oturma konusunda değişiklik var mı biz hala oturamıyoruz her gün 2 saat kadar yerdeyiz destekle oturtuyorum ellerimi çekince devriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy tabaktan çok fotoda ısırmalık bir totiş gördüm m maşallah kuzuyaSadece sarisiyla pankek yaptım öneren arkadasa tesekkürler. 2 tanesini yedi
Evet idman yaparken yakalanmis kameralaraOyy tabaktan çok fotoda ısırmalık bir totiş gördüm m maşallah kuzuya
Zorunlu değilmiş ben yaptırmayacağım 12 . Ay da var zatenkızlar biz bugün 9. Ay aşısını olduk herhangi bir yan etki olmadı keyfimiz yerinde
İki türünü de aynı anda mı yapacak peki.Yok canım aynı bizim gibi koldan aldı direk biraz içeride çevirmiş eşim böyle Cani acımamıştır di mi bir şey olmamıştır değil mi diyerek sordu biraz ağladı tabii doğal olarak menenjitinde tarihine öne çekti 13 ayda önermişti diğer doktor bu ilk doktorumuzdu buna gittik bu da geciktirmenin anlamı yok çocuk erkenden bağışıklık kazansın diye gelecek aya çekti bir sonraki ay aşısı ne olacak menenjiti
felicita17 daha önce yaptırmadınız mı biz 2 sefer birer gün arayla iki tür aşıyı da yaptırdık. Son dozları da 13. Ay.İki türünü de aynı anda mı yapacak peki.
Ben bu zamana kadar hep çiğ sütten yaptımKızlar bişey soracağım, ben şimdiye kadar hep pastörize süt alıp yoğurt mayalıyordum ama bu aralar nedense yoğurdum tutmamaya başladı normal çiğ sütten mi yapsam dedim ama güncel anne diye bir doktor çiğ sütte bakteri olabileceğini söylemişti o benim kafamı biraz karıştırdı. Siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz? Çiğ sütten mayalayan var mı
Kaç litreye ne kadar Maya kullanıyorsun canımBen bu zamana kadar hep çiğ sütten yaptım
Ben Bexsero yu ilk doz birkaç güne yaptıracağım. Nimenrix i yaptıracağım 12. aydan sonra tek doz oluyor o yüzden o zaman yaptıracağımfelicita17 daha önce yaptırmadınız mı biz 2 sefer birer gün arayla iki tür aşıyı da yaptırdık. Son dozları da 13. Ay.
candycandyy canım grupta ikisini aynı gün yapanda var zaten bir tanesi ateş yapmıyor diğeri yapıyor. Biz bebeyee kıyamadığımızdan bir gün arayla yapıyoruz. İlk seferinde 2 gün ateşi oldu. 2. Sefer daha kısa süreli ateş yaptı.
Aynen ben de o doktoru takip ediyorum çiğ sütten o yüzden yapmadım hiç. Hazır maya aldım bir kere onunla tutuyor ebebek‘ten almıştımKızlar bişey soracağım, ben şimdiye kadar hep pastörize süt alıp yoğurt mayalıyordum ama bu aralar nedense yoğurdum tutmamaya başladı normal çiğ sütten mi yapsam dedim ama güncel anne diye bir doktor çiğ sütte bakteri olabileceğini söylemişti o benim kafamı biraz karıştırdı. Siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz? Çiğ sütten mayalayan var mı
Soldaki sarı ne canım afiyet olsun güzel görünüyor ben yumurtayı komple atıyorum haşlamada vermiyorjm beyazınıSadece sarisiyla pankek yaptım öneren arkadasa tesekkürler. 2 tanesini yedi
Yok canım ilk defA yaptıracaz menenjit i daha hiç doz yapılmadı, ya ben onu hiç anlamadım eşim anladım dedi onla yaptıracaz. İki tane var hangisi nasıl bilmiyorum açıklamak isteyen olursa dinlerim aşı dozları farkı şu bu nefelicita17 daha önce yaptırmadınız mı biz 2 sefer birer gün arayla iki tür aşıyı da yaptırdık. Son dozları da 13. Ay.
candycandyy canım grupta ikisini aynı gün yapanda var zaten bir tanesi ateş yapmıyor diğeri yapıyor. Biz bebeyee kıyamadığımızdan bir gün arayla yapıyoruz. İlk seferinde 2 gün ateşi oldu. 2. Sefer daha kısa süreli ateş yaptı.
Afiyet olsun, yarasın minikkuşaSadece sarisiyla pankek yaptım öneren arkadasa tesekkürler. 2 tanesini yedi
Hiç çiğ yapmadım önerilmiyor diye biliyorum marketten pastorize alıyirum yağ oranı 3.7 olan(file market)Kızlar bişey soracağım, ben şimdiye kadar hep pastörize süt alıp yoğurt mayalıyordum ama bu aralar nedense yoğurdum tutmamaya başladı normal çiğ sütten mi yapsam dedim ama güncel anne diye bir doktor çiğ sütte bakteri olabileceğini söylemişti o benim kafamı biraz karıştırdı. Siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz? Çiğ sütten mayalayan var mı
Ya aynı bende böyleyim hele 2 gecedir hiç uyuyamıyorum dün oğlum uyuduğunda 9 buçukta gece 1 e doğru uyandı uzun zamandır ilk nez uyudu bu kadar ben uyuyamadım daha öncede aynısı olmuştu yine güzel uyumuştu ben uyumamıştım sinir oluyorum kendimeNeden uyuyamıyorum ya sinir oluyorum kendime çocuk uyurken uyu işte
Eskiye nazaran bir tık daha iyi aslında beniö gözlemim şöyle bence oturmak istese gayet güzel oturur ama oturmak istemiyo henüz oturmanın tadını alamadı mesela bişey görüyor kendini geri atıyor hemen emekleme pozisyonuna geçiyor emeklemede öyle dirsek üzerinde değil sürünerek gidiyor halaM meraklibirkisi csnım oturma konusunda değişiklik var mı biz hala oturamıyoruz her gün 2 saat kadar yerdeyiz destekle oturtuyorum ellerimi çekince devriliyor
TahinSoldaki sarı ne canım afiyet olsun güzel görünüyor ben yumurtayı komple atıyorum haşlamada vermiyorjm beyazını
E bebek mağazasında hazır maya mı var? Tadı nasıl oluyor yoğurdun pekiAynen ben de o doktoru takip ediyorum çiğ sütten o yüzden yapmadım hiç. Hazır maya aldım bir kere onunla tutuyor ebebek‘ten almıştım
İşe başladım ya pert oluyorum. Dişlerimiz pes pese geliyor 2 aydır uyku yok. Hiç girip bakamadım da buralaraYaa nerelerdesinnnn