- 6 Ağustos 2022
- 2.113
- 1.970
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.521
Ben genelde litre başına 1 yemek kaşığı koyuyorum. Bu son yaptığımda da probiyotik koymaya başladımKaç litreye ne kadar Maya kullanıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde litre başına 1 yemek kaşığı koyuyorum. Bu son yaptığımda da probiyotik koymaya başladımKaç litreye ne kadar Maya kullanıyorsun canım
Bi ara eşim aldı dışarı gitti uyuyamadım geldi uyudun mu diye soruyor hayır dedim bi gerizekalı olduğum için uyuyamadımYa aynı bende böyleyim hele 2 gecedir hiç uyuyamıyorum dün oğlum uyuduğunda 9 buçukta gece 1 e doğru uyandı uzun zamandır ilk nez uyudu bu kadar ben uyuyamadım daha öncede aynısı olmuştu yine güzel uyumuştu ben uyumamıştım sinir oluyorum kendime
Anladım canım bizimde eskiye göre daha iyi ama hala tam olarak oturamıyorEskiye nazaran bir tık daha iyi aslında beniö gözlemim şöyle bence oturmak istese gayet güzel oturur ama oturmak istemiyo henüz oturmanın tadını alamadı mesela bişey görüyor kendini geri atıyor hemen emekleme pozisyonuna geçiyor emeklemede öyle dirsek üzerinde değil sürünerek gidiyor hala
Tahmin edebiliyorum. Bizimde yan dişler geliyor çok zor ciddenİşe başladım ya pert oluyorum. Dişlerimiz pes pese geliyor 2 aydır uyku yok. Hiç girip bakamadım da buralara
Yani farklı bir tat olmadı normal yoğurt tadındaE bebek mağazasında hazır maya mı var? Tadı nasıl oluyor yoğurdun peki
GünaydınnñGünaydın kızlar.. Yorucu bi gecenin ardından yorucu bi güne merhaba
Geçmiş olsun çabucak geçsinHasta olduk sabaha kadar öksürük hapşırma burun tıkanıklığı
Gecmis olsun gecen haftadan beri biz de ailecek öyleyiz. Her uykudan önce burun actik Rhinfant sprey sıktık 4 gün. Simdi daha iyi. En azindan tıkanıp uyanmiyorHasta olduk sabaha kadar öksürük hapşırma burun tıkanıklığı
Çok geçmiş olsun canımHasta olduk sabaha kadar öksürük hapşırma burun tıkanıklığı
Spreyimiz yok edinsek iyi olurGecmis olsun gecen haftadan beri biz de ailecek öyleyiz. Her uykudan önce burun actik Rhinfant sprey sıktık 4 gün. Simdi daha iyi. En azindan tıkanıp uyanmiyor
Valla biz yan dişlerin 4unu de çıkardık. En en en zoru onlar bence. Azılar daha zor eminim ama şimdiye kadar en çok yan kesicilerde çok zorlandık 15 dk 20 dk arayla uyandı durdu hep nerdeyse 2 ay sürdü kabus gibiydiTahmin edebiliyorum. Bizimde yan dişler geliyor çok zor cidden
Of çok zor bide sen çalışıyorsun uykusuzlukla işe gitmişsinValla biz yan dişlerin 4unu de çıkardık. En en en zoru onlar bence. Azılar daha zor eminim ama şimdiye kadar en çok yan kesicilerde çok zorlandık 15 dk 20 dk arayla uyandı durdu hep nerdeyse 2 ay sürdü kabus gibiydi
Ay ben her gün labne veriyorumhatta geçen az bir şey yoğurt verdim sonra balık yedi . Eşimde bu çocuk mama içiyor balık yemesin dedi ama belki 2 yaşına kadar mama içecek diyerek verdim balıkKızlar ben oğluma bugün balık verecektim unuttum labne verdim bişey mi olur mu yoksa hiç vermesemmi
Dün öğlen yoğurt yedi akşam balık yedi bu msntıkla bakarsak bide üstüne emdiAy ben her gün labne veriyorumhatta geçen az bir şey yoğurt verdim sonra balık yedi . Eşimde bu çocuk mama içiyor balık yemesin dedi ama belki 2 yaşına kadar mama içecek diyerek verdim balık
Geçmiş olsunHasta olduk sabaha kadar öksürük hapşırma burun tıkanıklığı
Annemle az önce onu konuştuk balla şansa büyümüşüz dedim 2 yaşına kadar size bişeu vermedim demez mi balık yağı veriyormuş annem kardeşime balık vermemiş yada hatırlamıyorAy ben her gün labne veriyorumhatta geçen az bir şey yoğurt verdim sonra balık yedi . Eşimde bu çocuk mama içiyor balık yemesin dedi ama belki 2 yaşına kadar mama içecek diyerek verdim balık