- 6 Ağustos 2022
- 2.113
- 1.970
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.461
Robot süpürge olmasa zaten bittim çıktığımız odaya koyuyorum çok görmüyor süpürgeOnu bile yapamıyoruz bnmki supurgeden korkmaya başladı garip şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Robot süpürge olmasa zaten bittim çıktığımız odaya koyuyorum çok görmüyor süpürgeOnu bile yapamıyoruz bnmki supurgeden korkmaya başladı garip şekilde
Seninki yine iyi benim oğlanın altta üç tane vardı üstte bir tane ortadaki diş ve yan dişi geliyor acayip olacak bayaKızlar benim oğlumun üst yan dişi geliyor bi tane sol taraftan. Çizik oluşmuş. Alt çıktı üst ön dişi beklerken üst yan diş geliyor değişik bir görüntü olacak galiba komik olacak gibime geliyor vampir gibi
Elinden mi alıyorlar canım bir de menenjiti soracaktın ona ne dediİşte biz girmiş olduk ekstra bişey olmadı kan aldılar sadece gerisi rutin kontrol, biraz zor buldu damarı ama aldılar 3 tüp kansızlık çıktı anlamadım Dr ne diyecek bakalım ağladı ama normal ağlamaydi can aciyan ağlama gibi değildi
Suyunu fazla koydum iki kere su eklemesi yaptım o kadarAnladım canım ben de deneyeyim o kadar kaynatmaya gerek var mı ya 10 saat suyu bitmez mi
11 çıktı düşükHemoglobin kaç çıktı canım?
Yok canım aynı bizim gibi koldan aldı direk biraz içeride çevirmiş eşim böyle Cani acımamıştır di mi bir şey olmamıştır değil mi diyerek sordu biraz ağladı tabii doğal olarak menenjitinde tarihine öne çekti 13 ayda önermişti diğer doktor bu ilk doktorumuzdu buna gittik bu da geciktirmenin anlamı yok çocuk erkenden bağışıklık kazansın diye gelecek aya çekti bir sonraki ay aşısı ne olacak menenjitiElinden mi alıyorlar canım bir de menenjiti soracaktın ona ne dedi
Çok şükür 24 olduk biz gün gün geçiriyoruz gebeliği, takvimleri bıraktım artık ekimi geçirirsem kafam çok rahatlayacak. Daha alışveriş bile yapamadım gönlümce. Ama iyi yani bu gebeliğim her anlamda çok daha kolay geçiyor. Rabbim zorlananlara da yardım etsin kolaylaştırsın. Hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahA acitatlisos hamişlik nasıl gidiyorrrr
Bulgur dimi o ben daha vermedim yaAkşam menümüz zerdeçallı balkabaklı pilav denedim zerdeçal çok az koydum
Bizimki de 11di doktor sınırda dedi. Sen demir kullanıyor muydun düzenli olarak11 çıktı düşük
Pirinç ve kuskusEki Görüntüle 3489337
Bizde bugün brokoli, kapya, arpacik soğan, kıyma var yanında yoğurtla
Bulgur dimi o ben daha vermedim ya
Ay 24. Hafta mı maşallah zaman nasılda hızlı geçti . Aminnnn canım zamanında hayırla gelsin inşallahÇok şükür 24 olduk biz gün gün geçiriyoruz gebeliği, takvimleri bıraktım artık ekimi geçirirsem kafam çok rahatlayacak. Daha alışveriş bile yapamadım gönlümce. Ama iyi yani bu gebeliğim her anlamda çok daha kolay geçiyor. Rabbim zorlananlara da yardım etsin kolaylaştırsın. Hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Demir ferritin diye mi geçiyor bizim kan sonuçları çıktı pazartesi göstericem doktor tüm değerlere baktık uzun süre kan vermeye gerek yok dedi ama demirle ilgili bişey göremedim kan sonuçlarında inşallah nir daha istemezler yaBizimki de 11di doktor sınırda dedi. Sen demir kullanıyor muydun düzenli olarak
Almışlardır daha istemezler canım bence feritin hemogram bide demir bağlama kapasitesi önemli bnm bildiğimDemir ferritin diye mi geçiyor bizim kan sonuçları çıktı pazartesi göstericem doktor tüm değerlere baktık uzun süre kan vermeye gerek yok dedi ama demirle ilgili bişey göremedim kan sonuçlarında inşallah nir daha istemezler ya
Kullandım da pek düzenli kulandigjm söylenemez kendimin değerleri de iyi değil amaan off bakalım ne diycek Dr 14 olması gereken 11 bnmki demiri iyi ama bağlama kapasitesi düşük bideBizimki de 11di doktor sınırda dedi. Sen demir kullanıyor muydun düzenli olarak
Ferritine bakmıyorlarmış galiba kansızlık için hemoglobine bakıyorlarmışDemir ferritin diye mi geçiyor bizim kan sonuçları çıktı pazartesi göstericem doktor tüm değerlere baktık uzun süre kan vermeye gerek yok dedi ama demirle ilgili bişey göremedim kan sonuçlarında inşallah nir daha istemezler ya
Benim de değerlerim çok kötü ve hala demir d vitamini vs kullanmıyorum hep unutuyorum. Bebeğime de d vitamini düzenli veriyorum ama demiri unutuyorum yada kabızlık olunca vermiyorum öyle düzensiz kullandım onun demir ilacınıKullandım da pek düzenli kulandigjm söylenemez kendimin değerleri de iyi değil amaan off bakalım ne diycek Dr 14 olması gereken 11 bnmki demiri iyi ama bağlama kapasitesi düşük bide