- 4 Ağustos 2022
- 5.222
- 2.562
- 103
Evet bişey diyince sanki şikayet ediyormuşum gibi geliyor insanlara. Eşime veriyorum 5 dkya getiriyor maximum bakma süresi 15 dk sürekli bişey çıkarıyor bir sigaraya gidecem diyor bir lavaboya gidecem diyor vs. Çocuğu hemen veriyor uzun süre baktığını görmedim. Birde çocuğu verince çocuk arkasından ağlıyor resmen kaçarak gidiyor ama lafa gelince sen niye yoruluyorsun ne yapıyorsun ki oluyorÇevremde kimseye söylemiyorum bunu hemen çoculjmdan sıkılıyorum muamelesi görüyorum ya şnsan sadece derdini anlatmak istiyor gel çocuğa da bak demiyorum kimseye sadece iki dk dinle beni, daha saat 10 buöuk oldu oğlum yeni uyudu ben bu saatten sınra ne yapayım zaten birazdan yine ağlayarak uyanır dalması uzun sürüyor eşime diyorum ki 8 buçuktan sonra çocuk bakmak istemiyoeum sen iyice saçmaladın diyor bana alt tarafı 1saat bakacak bende dinlenicem zaten gece elli kere uyanıyorum ay öyle sinirliyim mi ağlayamıyorum iyice içim sinir doluyor
Çok merak ettim ama bulamadım reklamıSağlık bakanlığının reklamını gördünüz mü.. ne kadar kırıcı
Ya benimki babasından durmuyor aslında babasıda benim gibi ilgilenmiyor öyle huysuzluk yaptığı için bende durmuyor diyor yada aynen dediğin givi tam bericem tuvaleti geliyor tam verixem susuyor ay resmen çocuk giibi bunlarEvet bişey diyince sanki şikayet ediyormuşum gibi geliyor insanlara. Eşime veriyorum 5 dkya getiriyor maximum bakma süresi 15 dk sürekli bişey çıkarıyor bir sigaraya gidecem diyor bir lavaboya gidecem diyor vs. Çocuğu hemen veriyor uzun süre baktığını görmedim. Birde çocuğu verince çocuk arkasından ağlıyor resmen kaçarak gidiyor ama lafa gelince sen niye yoruluyorsun ne yapıyorsun ki oluyor
Hiç kimse hiçbir şeyi anlamıyor maalesef dediğin gibi hemen kötü anne çocuğuna bakamıyor dilinden anlamıyor beceremedi..Çevremde kimseye söylemiyorum bunu hemen çoculjmdan sıkılıyorum muamelesi görüyorum ya şnsan sadece derdini anlatmak istiyor gel çocuğa da bak demiyorum kimseye sadece iki dk dinle beni, daha saat 10 buöuk oldu oğlum yeni uyudu ben bu saatten sınra ne yapayım zaten birazdan yine ağlayarak uyanır dalması uzun sürüyor eşime diyorum ki 8 buçuktan sonra çocuk bakmak istemiyoeum sen iyice saçmaladın diyor bana alt tarafı 1saat bakacak bende dinlenicem zaten gece elli kere uyanıyorum ay öyle sinirliyim mi ağlayamıyorum iyice içim sinir doluyor
İnstahdam sitesinde varÇok merak ettim ama bulamadım reklamı
Devlettekiler neden böyle anlamıyorum bende şehirdışındayken bebeğim hasta oldu hemen acile götürdük devlet Hastanesi'ne. Annem dedi ki çocuk ağlıyor uyumuyor gece boyu ayakta dedi nöbetçi acildeki kadın doktor battaniyesi ile gelmiş ee bak bende uyumuyorum nolmuş ki diyor. Böyle bir tavır yok şok oldumAşırı hemde bir kere devlette bir doktor bana şeu dedi sağlık ocağı 5. Ayda kilo kontrolü yapmadı benimde içim rahat etmedi kilo alımı baya azalmıştı o ara devlete randdvy aldım gittim kilosuna boyuna bakmak istiyorum dedim kilo boy givi basit şeyleri de biz mi yapıcaz dedi yani tamam bakmayabilirsin de ben nerden bilicdm mesela ayrıca odada tartı var dsmekki bakmak zorundasınki odaya o tartı tahsis edilmiş insan kavga etmek istiyor da bazen susuyorum. Bir de diyor ki bizim nburda her hastaya 7 dk mız her gelenin kilosuna nasıl bakalım aptal aptal cevaplar güzellikle hayır demeti bilmiyorlar onlar doktor okumuşlar ama karşılarındaki insanları cahil okumamış insanlar sanıyorlar
Zamanla kalınlaşmadı mı ben bebeğime kaç kez baktım ama kalınlaşana kadar anlayamadım dil bağı olduğunuDil çıkartma belki dil bağından oluyordur dil bağı yok benim oğlanda baktım ama dilini de normal çıkarıyor . Dudaktaki etkilemez heralde . Bu arada baktım benimde dil bağım dudak bağım var bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Benim bebekte durmuyordu son bir haftadır babacı kesildi başıma. Benden babasına bi atlayışı var bozuluyorum bazenYa benimki babasından durmuyor aslında babasıda benim gibi ilgilenmiyor öyle huysuzluk yaptığı için bende durmuyor diyor yada aynen dediğin givi tam bericem tuvaleti geliyor tam verixem susuyor ay resmen çocuk giibi bunlar
maalesef.Karsı taraf için çok önemli değil ama bizim en kıymetlimizYa var ya anneler cidden hissediyor kızlar bişeu içinize sinmedi mi başka doktora gidin başka bölüme gidin içinize sinene kadar tatmin olana kadar çok üzülüyorum böyle ihmalsiizliklere
İzledimİnstahdam sitesinde var
Bilmiyorum ki normal duruyor dişlerim falanda normal yani ayrık değil . İnternette bir video gördün sorun olursa 3 yaşında işlem yapılabilir diyorduZamanla kalınlaşmadı mı ben bebeğime kaç kez baktım ama kalınlaşana kadar anlayamadım dil bağı olduğunu
Ay baktım bendeİzledimgerçekten saçmalamışlar
Ya güzel dille anlatmayi bilmiyolar tamam her hasta anlayışlı olmayabilirde karşındaki hastanın konuşmasından bile anlarsın nasıl bir dilden anlayacağını sana yaklaşımını vs ona göre bari davranAşırı hemde bir kere devlette bir doktor bana şeu dedi sağlık ocağı 5. Ayda kilo kontrolü yapmadı benimde içim rahat etmedi kilo alımı baya azalmıştı o ara devlete randdvy aldım gittim kilosuna boyuna bakmak istiyorum dedim kilo boy givi basit şeyleri de biz mi yapıcaz dedi yani tamam bakmayabilirsin de ben nerden bilicdm mesela ayrıca odada tartı var dsmekki bakmak zorundasınki odaya o tartı tahsis edilmiş insan kavga etmek istiyor da bazen susuyorum. Bir de diyor ki bizim nburda her hastaya 7 dk mız her gelenin kilosuna nasıl bakalım aptal aptal cevaplar güzellikle hayır demeti bilmiyorlar onlar doktor okumuşlar ama karşılarındaki insanları cahil okumamış insanlar sanıyorlar
İnsanın birsürü şey yazası geliyor da işte ban sebebiDelirdim ya görünce iyice saçmalık....
söylediğiniz şeylere katılıyorum hele son söylediğiniz cümleye.İyi doktorlarımızı tenzih ederek söylüyorum meslekleri gerçekten çok kıymetli ama kendileri dışında herkes mi cahil bu nasıl tavır.Devlet hastanelerine gitmekten çekinir oldu insanlarAşırı hemde bir kere devlette bir doktor bana şeu dedi sağlık ocağı 5. Ayda kilo kontrolü yapmadı benimde içim rahat etmedi kilo alımı baya azalmıştı o ara devlete randdvy aldım gittim kilosuna boyuna bakmak istiyorum dedim kilo boy givi basit şeyleri de biz mi yapıcaz dedi yani tamam bakmayabilirsin de ben nerden bilicdm mesela ayrıca odada tartı var dsmekki bakmak zorundasınki odaya o tartı tahsis edilmiş insan kavga etmek istiyor da bazen susuyorum. Bir de diyor ki bizim nburda her hastaya 7 dk mız her gelenin kilosuna nasıl bakalım aptal aptal cevaplar güzellikle hayır demeti bilmiyorlar onlar doktor okumuşlar ama karşılarındaki insanları cahil okumamış insanlar sanıyorlar
Benim çocuğa özenmiş seninki deBenim bebekte durmuyordu son bir haftadır babacı kesildi başıma. Benden babasına bi atlayışı var bozuluyorum bazenistiyorum onun kucağından gelmiyor bana kaçıyor. Ama ona rağmen çocuğa en fazla 15 dk bakıyor çocuğu bana veriyor çocuk arkasından ağlıyor kaçıyor insan üzülür döner bakar biraz daha
Ben 9 ay tahlilerini 8. ayda yaptırdım yani doktor öyle uygun gördü bence 1 yaş geç yaKızlar bir de size bir şey danışacağım.Kan tahlilleri 9 ayda yapılıyor diye biliyorum bizim doktorumuz 1 yaşında istedi.Doktorlarınız bu konu hakkında bilgi verdi mi sizlere
O konu hakkında birşey söylemedi ama 8.ayda kontrole gelmemize gerek olmadığını 9.ayda görüşeceğimizi söylemiştiKızlar bir de size bir şey danışacağım.Kan tahlilleri 9 ayda yapılıyor diye biliyorum bizim doktorumuz 1 yaşında istedi.Doktorlarınız bu konu hakkında bilgi verdi mi sizlere
Ben de öyle düşünüyorum bireyleri düşükse öğrenmek için ya da takviye için geç değil miBen 9 ay tahlilerini 8. ayda yaptırdım yani doktor öyle uygun gördü bence 1 yaş geç ya
Diğer ay kontrole gelmenize gerek yok dedi bana dün kontrole gittik hiç bahsetmedi 9. Ay tahlillerindenKızlar bir de size bir şey danışacağım.Kan tahlilleri 9 ayda yapılıyor diye biliyorum bizim doktorumuz 1 yaşında istedi.Doktorlarınız bu konu hakkında bilgi verdi mi sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?