Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5+5 im daha başlamadı canım genelde 6.haftadan sonra başlıyor yazmışlarMide bulantısı 4. Hafta başlar mı bir kaç saattir midem allak bullak bir anda tiksindim durduk yere koku var dedim herkes yok diyor midem ağzıma çıktı psikolojik mi acaba
Beni anlatmaniz hic hoş değil ahahahahahah bende anlattiklarinizdan hic farklı değilim gündüz uykusuna dalamiyorum çok zorlanıyorumBu uyku düzeni bozukluğu bende de var maalesef sabah 5te cin gibi uyanıyorum ama bu sefer de gün içinde kötü oluyorum. Akşam 9 gibi yatıyorum diye etken kalkıyorum herhalde deyip direnerek 11e kadar dayandım ama olmuyor yine uyanıyorum
Ya ben gündüz uyumayı da denedim hiç farkı yok uyanıyorum 2 saat sonra yine mal gibi oluyorum ondan uyumuyorum niye bilmiyorum ama direniyorum haha inatlaştım hormonlarlaBeni anlatmaniz hic hoş değil ahahahahahah bende anlattiklarinizdan hic farklı değilim gündüz uykusuna dalamiyorum çok zorlanıyorum
Yaş 27 kısmetse ilk çocuk 13 Mayıs son adet tarihi yarışmacılara başarılar dilerim diyesimde geldi kız sanki yarışmada kendimi tanıtıyo gibi geldi he birde ver danimarka da yaşıyorum (GEVUR MEMLEKETTE )Kuzum yaş , kaçıncı çocuk, son adet tarihi , isteğe bağlı şehir ülke yazıyorum yurtdısındaydın sen sanırım bu bilgileri yaz ekleyeyim seni listemize
Ay çok merak ettim hangi hastane , acayip pahalıymış. Ben İzmirde yaşıyorum ve burada pahalı olarak bilinen bir hastaneye gidiyorum ama fiyatlar böyle değil.yok ya girmedim muayene girince + 425 tl dedi ve randevusuz almıyo vs dedi bende direkt test yapın o zaman dedim
Sen =ben bende uykuya dalamadigim zorlandığım için uyumamayı tercih ediyorum ahahahYa ben gündüz uyumayı da denedim hiç farkı yok uyanıyorum 2 saat sonra yine mal gibi oluyorum ondan uyumuyorum niye bilmiyorum ama direniyorum haha inatlaştım hormonlarla
Ya bende aynıyım. Dün markete gittik oradan da dışarıda yemek yedik. Aslında çok yorulmadım ve az yürüdüm ama sol kasığım özellikle acayip ağrıdı hatta bacağıma vurdu ağrısı. Büyük hali ve açlık da aynı 4+1 deyim benBenimde ayakta durdugumda biraz yorulduğumda adet sancisina benzer kasik agrim oluyo. Akinti konusunda bi sey diyemem çünkü progesteron fitil kullanıyorum zaten akinti yapiyo benim. Bacak ağrısı değilde halsizlik var. Uyku hali ve uykuya dalamama. Sürekli aciz ve wc ye gidiyoruz
Ben geçen hafta senin gibiydim sürekli yemek yiyordum kesinlikle doymuyordum. Şu an açlık baya azaldı ve aç olsam bile bir şey yiyesin gelmiyor hiçay gece kocaman ekmek arası yedim kalkıp midem kazınıyor sürekli kilo alıcam hamilelikte olsun haha yemek yemeyi zaten severdim fena iştah açıldı progestan fitili doktor mu verdi acaba
Ya ben yemek yemeği çok seven bir insanım , tam bir boğa burcuyum aslında hatta bu haftaya kadar da sürekli yiyordum ama 2 gündür yemek yemeyi canım istemiyor hiç nedense aynı dediğin gibi aç olsam bile canım yemek istemiyorBende çok zor yiyorum. Bebis biraz bana çekecek galiba pek sevmedi yemek yemeği benim tüp bebek ile oldu o yüzden epeydir fitil kullanıyorum
Ah bende de aynı. Sabah 5 te uyanıyorum gün içinde sürekli uyuyorum , çok saçmaselam kızlar kasık ağrılarım çok azaldı ama bu uyku durumum hiç geçmedi panda gibiyim bir orda bi burda uyuyakalıyorum
Bende de aynı şekilde erkenden uyanıyorum ama gün içinde sürekli bir uyku hali oluyorBen de aksine sabah 5 6 gibi birden uyanıyorum, haftasonu bile
Hayırlı olsun çok sevindim bende 31 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 83 oldu tekrar 2 gün sonra yaptım 206 oldu 4 gündürde yaptırmıyorum ama meraktan çatlıyorumistanbuldayım sonucun cıktıı
Benimde aynı bacaklarım ağrıyor karnımda değişik ağrılar oluyor arada. Normaldir inşallahkızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Bende çok gezmek istiyorum ama halsizlik ve gebeliğin başında olduğum için geri duruyorum. Açlık konusunda nasıl yol izliycem hic bilmiyorum cuma doktora gidince sormayı düşünüyorum böyle ac durmak sikinti olur mu diye.Ya bende aynıyım. Dün markete gittik oradan da dışarıda yemek yedik. Aslında çok yorulmadım ve az yürüdüm ama sol kasığım özellikle acayip ağrıdı hatta bacağıma vurdu ağrısı. Büyük hali ve açlık da aynı 4+1 deyim ben
Ben geçen hafta senin gibiydim sürekli yemek yiyordum kesinlikle doymuyordum. Şu an açlık baya azaldı ve aç olsam bile bir şey yiyesin gelmiyor hiç
Ya ben yemek yemeği çok seven bir insanım , tam bir boğa burcuyum aslında hatta bu haftaya kadar da sürekli yiyordum ama 2 gündür yemek yemeyi canım istemiyor hiç nedense aynı dediğin gibi aç olsam bile canım yemek istemiyor
Ah bende de aynı. Sabah 5 te uyanıyorum gün içinde sürekli uyuyorum , çok saçma
Bende de aynı şekilde erkenden uyanıyorum ama gün içinde sürekli bir uyku hali oluyor
Kesinlikle hayırDinç oluyor musun
Benimde yavaştan başladı sizin kaş haftalık olduKazlar benim midem çok bulasıyor sabah kahvaltı edemiyorum tiksinme geldi bana. Kahvaltı etmeyince şekerim düşüyor. Nasıl atlatabilirim
Hayırlı olsun ne zaman kan verdinizYa ben hala inanamiyorum :) Hcg 114 cikti reglim 1 gun geciktigi zaman, ama sanki gormeden inanmayacakmisim gibi. Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum...
Kaç tane beta testi yaptınız sonuçlarınız nasılMuhtemelen ben de senin gibi olurum canım 5+1 olacam sata göre yarın ama hala beta takibi yapıyoruz kese bile değil.
Hamileliğimi öğrenmeden su gibi akıntım oluyordu benimde şimdi hala devam ediyorBir de bende 2 3 gündür sarı akıntı başladı su gibi hormonlardan mı acaba
Bu bende de oldu yeni yeni geçtiBir de bende 2 3 gündür sarı akıntı başladı su gibi hormonlardan mı acaba
2 yaptık canım 80 ve 182 çıktı dün yarın bi daha yapacazKaç tane beta testi yaptınız sonuçlarınız nasıl
Durumunuz uygunsa ya da özel sigortanız varsa Ataşehir Acıbadem’de suan parvana seyidova hayatımda gördüğüm en en iyi doktordu kendisi önceden memorialdeydi sonra Acıbadem hastanesine geçmiş..Kızlar ben İstanbul Anadolu yakasındayım bildiğiniz iyi bir doktor varsa önerebilir misiniz