- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gezilmemeliymiş zaten dün pişman oldum ben evet açlık konusu beni de endişelendiriyor. Sonuçta bebeğimiz için beslenmemiz lazım ama hiç canım istemiyor nedense doktora ilk defa mı gideceksin ? Benim tüp bebek olduğu için kan derlerlermiş bildirdim güzel gidiyor çarşamba tekrar kan verin değere göre kese görmek için randevu verelim dedile çok heyecanlı bir süreç keşke kese görme ve kalp atışı duyma hemen olsaBende çok gezmek istiyorum ama halsizlik ve gebeliğin başında olduğum için geri duruyorum. Açlık konusunda nasıl yol izliycem hic bilmiyorum cuma doktora gidince sormayı düşünüyorum böyle ac durmak sikinti olur mu diye.
Bende tam 4. Haftadayim 1 gün önden gidiyosun
Sürekli yapmayın diyorlar diye ben 4 gündür yaptırmıyorum2 yaptık canım 80 ve 182 çıktı dün yarın bi daha yapacaz
Evet benimde tüp o yüzden bizler ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Aslinda dun doktora gittim ama bebeği görmek maksati ile degildi. Bende ohss gelişti ve taze transfer oldum. Gebelik oluştuğunda ohss durumu sikjnti yaratır demisti doktor ne durumdayım diye baktirmaya gittim.Ay gezilmemeliymiş zaten dün pişman oldum ben evet açlık konusu beni de endişelendiriyor. Sonuçta bebeğimiz için beslenmemiz lazım ama hiç canım istemiyor nedense doktora ilk defa mı gideceksin ? Benim tüp bebek olduğu için kan derlerlermiş bildirdim güzel gidiyor çarşamba tekrar kan verin değere göre kese görmek için randevu verelim dedile çok heyecanlı bir süreç keşke kese görme ve kalp atışı duyma hemen olsa
Bişey olmaz çık gez nolucak sankiKızlar siz dışarı çıkıp geziyomusunuz
Şimdi arkadaşımla dısarı çıkıcam ama çok korkuyorum
Biz tüp bebek olduğumuz için bize hersey kısıtlı yada yasak. Gezme konusunda çok abartmamanizi tavsiye ederim.Kızlar siz dışarı çıkıp geziyomusunuz
Şimdi arkadaşımla dısarı çıkıcam ama çok korkuyorum
Kese için size 5+1 yazdırdım ama benim kese daha görünmedi uygulamaya göre 5+1 diye söyledimMerhaba güzel şubat annelerimiz Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri (isteğe bağlı), Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.
ANNE ADI Yaş Kaçıncı çocuk Son adet tarihi KESE Kalp Atışı Cinsiyet
Doğum Tarihi Şehir Bebek Adı Bebek kilosu @TASUU 39 3 24.04.2023 6+4 6+4 leSourire 23 1 25.04.2023 6+6 @mrs007 27 1 27.04.2023 @tokalak 30 1 27.04.2023 İstanbul selnsats 23 1 29.04.2023 5+3 @Feryasu 28 1 30.04.2023 Bursa Crknkz 31 2 06.05.2023 4+3 Antalya @Marryyj 25 2 05.05.2023 @dygsf 27 1 05.05.2023 4+6 Eskişehir @uvercinka65 29 1 07.05.2023 4+5 A Alliswell23 30 1 08.05.2023 5+1 @Dr X 31 1 09.05.2023 @Azimliiii 31 1 11.05.2023 Ankara @Nsnoz 27 1 11.05.2023 aliceinyou 29 1 12.05.2023 Prag @Gksu21 30 2 13.05.2023 Van @merymeryg 27 1 14.05.2023 @muhendishanim98 25 1 15.05.2023 B Buffalosos 31 1 16.05.2023 Kuşadası Moni moni 31 1 16.05.2023 Kastamonu cinnabon 31 1 17.05.2023 İzmir @yasemincicegii 26 1 19.05.2023
Keseyi görünce haftayı yazın bana eklerimKese için size 5+1 yazdırdım ama benim kese daha görünmedi uygulamaya göre 5+1 diye söyledim
Evet benim ilk gebeliğimde tüp bebekti çok hareket edince o gün su gibi kanamam oluyordu ama bu doğal oldugu için biraz daha rahat takılıyodum ama çok bunaldım evdeBiz tüp bebek olduğumuz için bize hersey kısıtlı yada yasak. Gezme konusunda çok abartmamanizi tavsiye ederim.
Başta 2 güne bir yaptırabilirsin canımSürekli yapmayın diyorlar diye ben 4 gündür yaptırmıyorum
Hahah bende açıp açıp kan derğerlerime bakıyorum insan inanamıyor , bir de bu benim 3. Transferim daha önce negatifleri gördüğüm için içim de bir korku var hep ama bu sefer bebeğim benimle çok şükür sizin ilk transferiniz miydi ?Evet benimde tüp o yüzden bizler ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Aslinda dun doktora gittim ama bebeği görmek maksati ile degildi. Bende ohss gelişti ve taze transfer oldum. Gebelik oluştuğunda ohss durumu sikjnti yaratır demisti doktor ne durumdayım diye baktirmaya gittim.
Evet ilk öğrendiğim gün hersey belli olsun diye can atıyordum ki hala inanamıyorum cidden varmi gebemiyim arada e nabizdan değerlere bakıyorum
Gezin gezin sadece uzun yürüyüşler yorucu tempo suan zorlayabilir. Ama gezin tabiki dikkat edersiniz zaten tecrübeniz varmışEvet benim ilk gebeliğimde tüp bebekti çok hareket edince o gün su gibi kanamam oluyordu ama bu doğal oldugu için biraz daha rahat takılıyodum ama çok bunaldım evde
Evet tup bebekte ilk. Hic ummuyodum ohss durumundan dolayı sadece agrilarima odaklanmistim. Elhamdülillah Rabbım yıllar sonra nasip etti.Hahah bende açıp açıp kan derğerlerime bakıyorum insan inanamıyor , bir de bu benim 3. Transferim daha önce negatifleri gördüğüm için içim de bir korku var hep ama bu sefer bebeğim benimle çok şükür sizin ilk transferiniz miydi ?
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz için hayırlısı olur Geçen Cuma günü ilk gecikme günümde kan vardim, sonuç 114Hayırlı olsun ne zaman kan verdiniz
Yaaa çok teşekkür ederim bi bakayım benDurumunuz uygunsa ya da özel sigortanız varsa Ataşehir Acıbadem’de suan parvana seyidova hayatımda gördüğüm en en iyi doktordu kendisi önceden memorialdeydi sonra Acıbadem hastanesine geçmiş..
AynenHepimiz ayno şeyler yaşıyoruz eminim ama ispatlayamam
Kızlar ağrılar yaşamanız normal rahim büyüdükçe batmalar olacak adet ağrısı gibi korkmayın hiçbir şeyden sağlam tutunmuş bebeğe hiçbir şey olmuyor ben dağ köyünde okula gidiyordum araba bi yerden sonra gitmiyordu kardan kaya kaya gittim 1 km yolu her gün bazen düşecek gibi oldum belim kopacak gibi olurdu düşmemek için kendimi sıkmaktan, hiçbir şey de olmadıHepimiz ayno şeyler yaşıyoruz eminim ama ispatlayamam