2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Bende çok gezmek istiyorum ama halsizlik ve gebeliğin başında olduğum için geri duruyorum. Açlık konusunda nasıl yol izliycem hic bilmiyorum cuma doktora gidince sormayı düşünüyorum böyle ac durmak sikinti olur mu diye.
Bende tam 4. Haftadayim 1 gün önden gidiyosun 🤗
Ay gezilmemeliymiş zaten dün pişman oldum ben 😅 evet açlık konusu beni de endişelendiriyor. Sonuçta bebeğimiz için beslenmemiz lazım ama hiç canım istemiyor nedense 🤷🏼‍♀️ doktora ilk defa mı gideceksin ? Benim tüp bebek olduğu için kan derlerlermiş bildirdim güzel gidiyor çarşamba tekrar kan verin değere göre kese görmek için randevu verelim dedile 🤷🏼‍♀️ çok heyecanlı bir süreç keşke kese görme ve kalp atışı duyma hemen olsa 😂😂

Kızlar siz dışarı çıkıp geziyomusunuz🤣
Şimdi arkadaşımla dısarı çıkıcam ama çok korkuyorum

Ay gezilmemeliymiş zaten dün pişman oldum ben 😅 evet açlık konusu beni de endişelendiriyor. Sonuçta bebeğimiz için beslenmemiz lazım ama hiç canım istemiyor nedense 🤷🏼‍♀️ doktora ilk defa mı gideceksin ? Benim tüp bebek olduğu için kan derlerlermiş bildirdim güzel gidiyor çarşamba tekrar kan verin değere göre kese görmek için randevu verelim dedile 🤷🏼‍♀️ çok heyecanlı bir süreç keşke kese görme ve kalp atışı duyma hemen olsa 😂😂
Evet benimde tüp o yüzden bizler ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Aslinda dun doktora gittim ama bebeği görmek maksati ile degildi. Bende ohss gelişti ve taze transfer oldum. Gebelik oluştuğunda ohss durumu sikjnti yaratır demisti doktor ne durumdayım diye baktirmaya gittim.
Evet ilk öğrendiğim gün hersey belli olsun diye can atıyordum ki hala inanamıyorum cidden varmi gebemiyim arada e nabizdan değerlere bakıyorum 😅

Merhaba güzel şubat annelerimiz :KK200: Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri (isteğe bağlı), Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.

ANNE ADI ❤️YaşKaçıncı çocukSon adet tarihi 🤩KESE💫Kalp Atışı💓Cinsiyet
👧🏻👶🏻
Doğum Tarihi🎈ŞehirBebek Adı🎉Bebek kilosu
@TASUU39324.04.20236+46+4
leSourire leSourire 23125.04.20236+6
@mrs00727127.04.2023
@tokalak30127.04.2023İstanbul
selnsats selnsats 23129.04.20235+3
@Feryasu28130.04.2023Bursa
Crknkz Crknkz 31206.05.20234+3Antalya
@Marryyj25205.05.2023
@dygsf27105.05.20234+6Eskişehir
@uvercinka6529107.05.20234+5
A Alliswell23 30108.05.20235+1
@Dr X31109.05.2023
@Azimliiii31111.05.2023Ankara
@Nsnoz27111.05.2023
aliceinyou aliceinyou 29112.05.2023Prag
@Gksu2130213.05.2023Van
@merymeryg27114.05.2023
@muhendishanim9825115.05.2023
B Buffalosos 31116.05.2023Kuşadası
Moni moni Moni moni 31116.05.2023Kastamonu
cinnabon cinnabon 31117.05.2023İzmir
@yasemincicegii26119.05.2023
Kese için size 5+1 yazdırdım ama benim kese daha görünmedi 😂 uygulamaya göre 5+1 diye söyledim

Biz tüp bebek olduğumuz için bize hersey kısıtlı yada yasak. Gezme konusunda çok abartmamanizi tavsiye ederim.
Evet benim ilk gebeliğimde tüp bebekti çok hareket edince o gün su gibi kanamam oluyordu ama bu doğal oldugu için biraz daha rahat takılıyodum ama çok bunaldım evde

Evet benimde tüp o yüzden bizler ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Aslinda dun doktora gittim ama bebeği görmek maksati ile degildi. Bende ohss gelişti ve taze transfer oldum. Gebelik oluştuğunda ohss durumu sikjnti yaratır demisti doktor ne durumdayım diye baktirmaya gittim.
Evet ilk öğrendiğim gün hersey belli olsun diye can atıyordum ki hala inanamıyorum cidden varmi gebemiyim arada e nabizdan değerlere bakıyorum 😅
Hahah bende açıp açıp kan derğerlerime bakıyorum insan inanamıyor , bir de bu benim 3. Transferim daha önce negatifleri gördüğüm için içim de bir korku var hep 🙈 ama bu sefer bebeğim benimle çok şükür 🙏🏻 sizin ilk transferiniz miydi ?

Evet benim ilk gebeliğimde tüp bebekti çok hareket edince o gün su gibi kanamam oluyordu ama bu doğal oldugu için biraz daha rahat takılıyodum ama çok bunaldım evde
Gezin gezin sadece uzun yürüyüşler yorucu tempo suan zorlayabilir. Ama gezin tabiki dikkat edersiniz zaten tecrübeniz varmış 🤗

Hahah bende açıp açıp kan derğerlerime bakıyorum insan inanamıyor , bir de bu benim 3. Transferim daha önce negatifleri gördüğüm için içim de bir korku var hep 🙈 ama bu sefer bebeğim benimle çok şükür 🙏🏻 sizin ilk transferiniz miydi ?
Evet tup bebekte ilk. Hic ummuyodum ohss durumundan dolayı sadece agrilarima odaklanmistim. Elhamdülillah Rabbım yıllar sonra nasip etti. 🤲🥰

Hepimiz ayno şeyler yaşıyoruz eminim ama ispatlayamam 😂😂
Kızlar ağrılar yaşamanız normal rahim büyüdükçe batmalar olacak adet ağrısı gibi korkmayın hiçbir şeyden sağlam tutunmuş bebeğe hiçbir şey olmuyor ben dağ köyünde okula gidiyordum araba bi yerden sonra gitmiyordu kardan kaya kaya gittim 1 km yolu her gün bazen düşecek gibi oldum belim kopacak gibi olurdu düşmemek için kendimi sıkmaktan, hiçbir şey de olmadı😁

X