Muhtemelen ben de senin gibi olurum canım 5+1 olacam sata göre yarın ama hala beta takibi yapıyoruz kese bile değil.yok özeldi 5+4 de gözükmemesi bana da anormal geldi ama hoca noraml oldugunu söyledi hayırlısı bakalım
Ben de öyleydim canım adet haftası çok sancılı geçti hatta bir gün hem karın ağrısı hem bel agrısı dan duramıyordum. Bol bol dinlenkızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Geç döllenmede sat değil doktora göre gidilir. Benim de geç döllenme. Normalde 6+4 olması lazım ama bugün öğrenicem inşallah haftasınıKızlar dün doktor bana 6+6 ama bi hafta geç döllenmiş 5+6 dedi ben şimdi hangisini dinlemeliyim
4. Haftadayım suan aynı mayışmış halde tek gözle okuyorum işler beni bekliyor ben pinekliyorum resmenselam kızlar kasık ağrılarım çok azaldı ama bu uyku durumum hiç geçmedi panda gibiyim bir orda bi burda uyuyakalıyorum
Ben de aksine sabah 5 6 gibi birden uyanıyorum, haftasonu bileselam kızlar kasık ağrılarım çok azaldı ama bu uyku durumum hiç geçmedi panda gibiyim bir orda bi burda uyuyakalıyorum
Bende öyle valla kalkacak gücüm yok4. Haftadayım suan aynı mayışmış halde tek gözle okuyorum işler beni bekliyor ben pinekliyorum resmen
Dinç oluyor musunBen de aksine sabah 5 6 gibi birden uyanıyorum, haftasonu bile
Mide bulantısı başlar 4cü haftada ama tiksinecek kadar olmamıştı daha 3güngür daha fazla bulantı ve koku hassasiyeti yüzünden yumurtadan tiksindim benim 6+2Mide bulantısı 4. Hafta başlar mı bir kaç saattir midem allak bullak bir anda tiksindim durduk yere koku var dedim herkes yok diyor midem ağzıma çıktı psikolojik mi acaba
Ay ben de ben de. Bugün 5.45te kendi kendime uyandım geri de uyuyamadımBen de aksine sabah 5 6 gibi birden uyanıyorum, haftasonu bile
Dinç değilim uykum var yorgun hissediyorum. Ama bir bakmışsın uyanmisim yineAy ben de ben de. Bugün 5.45te kendi kendime uyandım geri de uyuyamadımşimdi iş yerinde uykuluyum ama bence erken kalktığım için kaç gündür böyle zıplıyorum sabahın beşinde
O zaman doktorun dediğinimi dinliyim ama ultrason kagıdında 6+6 yazıyır kafam karıstıKızlar sizde de ateş basmas
Geç döllenmede sat değil doktora göre gidilir. Benim de geç döllenme. Normalde 6+4 olması lazım ama bugün öğrenicem inşallah haftasını
Adet sancısı gibi Agrılarım bazen hiç agrımıyor bazen cok agrıyor şuan hiç yok mesela ama akıntı var bendede hele belim koptu kopacakkızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Doktor iyi ama değişmeyi düşünüyorum yakın hastaneye geçicemMerhaba doktorunuzdan memnun musunuz
Aaa bu benselam kızlar kasık ağrılarım çok azaldı ama bu uyku durumum hiç geçmedi panda gibiyim bir orda bi burda uyuyakalıyorum
Altındaki imzada muhtemel doğum tarihi 14.02 yazıyor canım benimki de satıma göre 14 olacak ama 5+0’dayız bugün sen nasıl 6+4’sün kafam karıştı şimdiKızlar sizde de ateş basmas
Geç döllenmede sat değil doktora göre gidilir. Benim de geç döllenme. Normalde 6+4 olması lazım ama bugün öğrenicem inşallah haftasını
Kuzum yaş , kaçıncı çocuk, son adet tarihi , isteğe bağlı şehir ülke yazıyorum yurtdısındaydın sen sanırımBende geldimmm