2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
kızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Ben de öyleydim canım adet haftası çok sancılı geçti hatta bir gün hem karın ağrısı hem bel agrısı dan duramıyordum. Bol bol dinlen

Mide bulantısı 4. Hafta başlar mı bir kaç saattir midem allak bullak bir anda tiksindim durduk yere koku var dedim herkes yok diyor midem ağzıma çıktı psikolojik mi acaba

Kızlar sizde de ateş basmas
Kızlar dün doktor bana 6+6 ama bi hafta geç döllenmiş 5+6 dedi ben şimdi hangisini dinlemeliyim
Geç döllenmede sat değil doktora göre gidilir. Benim de geç döllenme. Normalde 6+4 olması lazım ama bugün öğrenicem inşallah haftasını

Mide bulantısı 4. Hafta başlar mı bir kaç saattir midem allak bullak bir anda tiksindim durduk yere koku var dedim herkes yok diyor midem ağzıma çıktı psikolojik mi acaba
Mide bulantısı başlar 4cü haftada ama tiksinecek kadar olmamıştı daha 3güngür daha fazla bulantı ve koku hassasiyeti yüzünden yumurtadan tiksindim benim 6+2

Ben de aksine sabah 5 6 gibi birden uyanıyorum, haftasonu bile
Ay ben de ben de. Bugün 5.45te kendi kendime uyandım geri de uyuyamadım şimdi iş yerinde uykuluyum ama bence erken kalktığım için kaç gündür böyle zıplıyorum sabahın beşinde

Ay ben de ben de. Bugün 5.45te kendi kendime uyandım geri de uyuyamadım şimdi iş yerinde uykuluyum ama bence erken kalktığım için kaç gündür böyle zıplıyorum sabahın beşinde
Dinç değilim uykum var yorgun hissediyorum. Ama bir bakmışsın uyanmisim yine dün iş yerinde uyudum uyuycam nerdeyse o kadar yorgunum ama anlamadım gitti sabah erken kalkma işini

Geç döllenmede sat değil doktora göre gidilir. Benim de geç döllenme. Normalde 6+4 olması lazım ama bugün öğrenicem inşallah haftasını
O zaman doktorun dediğinimi dinliyim ama ultrason kagıdında 6+6 yazıyır kafam karıstı

kızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Adet sancısı gibi Agrılarım bazen hiç agrımıyor bazen cok agrıyor şuan hiç yok mesela ama akıntı var bendede hele belim koptu kopacak

Altındaki imzada muhtemel doğum tarihi 14.02 yazıyor canım benimki de satıma göre 14 olacak ama 5+0’dayız bugün sen nasıl 6+4’sün kafam karıştı şimdi

Bu uyku düzeni bozukluğu bende de var maalesef sabah 5te cin gibi uyanıyorum ama bu sefer de gün içinde kötü oluyorum. Akşam 9 gibi yatıyorum diye etken kalkıyorum herhalde deyip direnerek 11e kadar dayandım ama olmuyor yine uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…