Alerjik olması birde sindirimi bebekler için zor diye biliyorum canım...Bu yumurta beyazı verilmeme sebebi alerjik olması mı başka bir sebebi var mı
N NewbieMommy 9. Ayda hastanede baya sulu ayran deniycez az miktarda. Yumurta için de yine 9. Ayı bekliycez ama onu evde deniycez. Duruma göre bakıcaz sonra
Hadi ya ben veriyorum bir süredir vermeyim bariAlerjik olması birde sindirimi bebekler için zor diye biliyorum canım...
Halam bilmeden oğluna vermiş çocuk alerji olmamış ama çok ağlamış halam doktora götürmüş. Doktor sorgulayınca yumurta beyazı bebekler için zor bir besin demiş
Beyazı için bu uyarıyı yaptı ebe bize.Canım eben uyarmıştır belki ama 9 aylık olunca yapacağımız aşıda yumurta varmış. Bizim ebe aşıya gelmeden yumurta tattırmış ol ve reaksiyonu takip et demişti. Alerjisi varsa biz yapmıyoruz dedi... Hatırlatma olsun tüm annelerimize
Şunu da ekleyeyim diğerler bebelerimde böyle bir bilgi veya uyarı hatırlamıyorum ama onları doktorda aşılatıyorduk. Yani zaten hastane ortamındaydık o yüzden mi, bilmiyorum.
Yoğurdu kaç gün veriyorsunBn kavanozlara koyuyorum kötü olmuyo o yüzden uzun süre veriyorum kefiri 3 4 gün içinde veriyorum bitmezse döküyorum
Bir bakteri varmış içinde galiba bebeklerin sindiremediği öyle hatırlıyorumBu yumurta beyazı verilmeme sebebi alerjik olması mı başka bir sebebi var mı
Günlük iki mama kaşığı kadar yiyo ya yoğurt ya kefir meyveyle bazen sade veriyorumYoğurdu kaç gün veriyorsun
Çok teşekkür ederim canım. Desteğin için rahatladımBenimki de genelde günde 2 kaka yapmaya basladi ek gidayla. Sabah emziriyorum sonra kahvalti sonra yine emzir. Emzirme olayini da kati gidadan 1 saat sonra falan teklif ediyorum. Emzirmeyi memeler dolunca teklif ediyorum bir de rahatsz hissettigimden
Benim ki de ortalama o civarda en sin 8.400 du. H hersey guzel biraz tospik yerim onun etlerini.Maşallah kilosu çok iyi bende bugün baktırdım kilosuna 8200 olmuş
Yok kuzum bütün yumurta sarisini veriyorum. Labne falan hergun ceviz yedirmeye çalışıyorum.Kızlar günaaydinnartık yumurtayı verirken bütün sarıyı veriyomusunuz hala çeyrek mi? Birde hergün veriyomusunuz yumurta
Benimki güzeldi kilonalımı sonra baya yavaşladı çok kusuyordu şimdi kusması azaldı yine toparladı kiloyu almaya başlamışBenim ki de ortalama o civarda en sin 8.400 du. H hersey guzel biraz tospik yerim onun etlerini.
Maşallah benim ki bi ara baya azalmıştır baya 300-350 gr gidiyorduk şimdi 6 aydan sonra sanırım 500_600 ya tam olmasada ona yakın zayıf bebek değil benim ki çok tontikte değil ideal. Yanakları gele geliyorBenimki güzeldi kilonalımı sonra baya yavaşladı çok kusuyordu şimdi kusması azaldı yine toparladı kiloyu almaya başlamış
Zamannn herseyı kendı gördü nasıl olduysa baktı elden gıdıyorum gözü kararttım bosarım dıye verırım cocuklsrıda rezıl olursun dedım daha 36 yasındayım yeter olduğun deyınce bana sen lazımsın onlar degıl dedımArtık savunuyor seni maşallah. Darısı benimkinin başınagerçi sen bu duruma 15 yılda geldin galiba ben beni savunmasını 15 yıl bekleyemem galiba
Kız tospık degıl etı sıkı görsen küçücük koca kafası varBenimki güzeldi kilonalımı sonra baya yavaşladı çok kusuyordu şimdi kusması azaldı yine toparladı kiloyu almaya başlamış
Uyku sorunu bizde de var ne zaman düzelecek o bir düzelse hayırlısıyla benimki hala oturamıyor ama sürekli ayaktandurmak istiyor zıplamak istiyor aşırı hareketli zagen yediğide terleyerek gidiyordurMaşallah benim ki bi ara baya azalmıştır baya 300-350 gr gidiyorduk şimdi 6 aydan sonra sanırım 500_600 ya tam olmasada ona yakın zayıf bebek değil benim ki çok tontikte değil ideal. Yanakları gele geliyor2 aydan fazla desteksiz oturuyor emekleme isteği sıfır diş yok. Buay sonu i. Ay kontrolünde ne olacak bilmiyorum. Beslenmesi bence güzel yanı ben yesem şiserim genetik yatkınlık onemli saglikli olsunlarda. Ama geceleri baya bildiğin uyanıyor kv geldikten sonra ağlayınca geliyor onu görüncede gözler açılıyor çok yorgun uykusuz gidiyorum ise. Yardımcı da olsa basın aylar cik yordu uykusu çok kötü.
Boyu uzunsa ondan kilosunu göstemiyordurKız tospık degıl etı sıkı görsen küçücük koca kafası var
Devamlı vermeyim bari ya arada vereyimBir bakteri varmış içinde galiba bebeklerin sindiremediği öyle hatırlıyorum
Bende beyazından da veriyorum ama sarı daha çok . Bende bakla, bal bir iki şey daha vardı şimdi aklıma gelmedi onun dışındaki herşeyi ne kadar erken tattırırsan alerji riski o kadar az olur diye duydum. O yüzden veriyorumDevamlı vermeyim bari ya arada vereyim
Bende de kaşınma külot lastiği deyince falan bir değişik his oluyorKızlar ya sezaryen olalı 7ay oldu alt karnım hala uyuşukkaşınıyor kaşımak dokunmak istemiyorum resmen hafif hissizlik var dokununca rahatsız oluyorum sizde de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?