- 17 Nisan 2023
- 1.933
- 1.492
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.841
sen benim canımsın yAHaşlayıp dene istersen önce yada bugün semizotlu kıymalı yoğurtlu bir tarif gördüm öyle de yapabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen benim canımsın yAHaşlayıp dene istersen önce yada bugün semizotlu kıymalı yoğurtlu bir tarif gördüm öyle de yapabilirsin
Nasıl denedin canımsen benim canımsın yA
Naçizane bir öneride bulunayım istedim. Tüm oyuncakları dolabında kategorize ettim ben, peluşlar, plastikler, çıngıraklar gibi ayırdım. Her pazartesi günü büyük bir kutuya her kategoriden 1-2 tane oyuncak atıp set yapıyorum. O hafta sadece o oyuncaklarla oynuyor. Sonraki hafta pazartesi o seti yerine koyup aynı şekilde yeni bi set oluşturuyorum. Böylece etrafta onlarca oyuncak olmamış ve hepsinden sıkılmamış oluyorAlayım o zaman biraz oyalansın artık tüm oyuncaklarından sıkıldı mutfak eşyaları ile oynuyor oyuncakları cazip gelmiyor
Şimdi nasıl uyutuyorsun canım?Kızlar bebeği meme de uyumaya alışan var mı? Emzirerek uyutmaya alıştırsam sonra sorun yaşar mıyım
Bnmkinin bazen popisi pişik olmasa da kızarıyor kullanıyorum o yüzdenKızlar hala pişik kremi kullanıyor musunuz
Çok mantıklı sağol canımNaçizane bir öneride bulunayım istedim. Tüm oyuncakları dolabında kategorize ettim ben, peluşlar, plastikler, çıngıraklar gibi ayırdım. Her pazartesi günü büyük bir kutuya her kategoriden 1-2 tane oyuncak atıp set yapıyorum. O hafta sadece o oyuncaklarla oynuyor. Sonraki hafta pazartesi o seti yerine koyup aynı şekilde yeni bi set oluşturuyorum. Böylece etrafta onlarca oyuncak olmamış ve hepsinden sıkılmamış oluyor
Yanımda yatarak hiç emzirmedim ama şuan çok karışık uyuyor ayakta gezerek meme de. Emzirerek uyutmaya mı alıştırsam diye düşündümŞimdi nasıl uyutuyorsun canım?
Bnmki memede uyuyo ayakta gezerek uyuyo yanımda yatarak emerek uyuyo çok güzel ama çok zor gün geçtikçe hareketini kısıtlıyor sağdan sola dönemiyorum dakka başı emzik gibi emmek istiyor falan..ilk baslada güzeldi veriyordum emip uyuyordu ama şimdi emse bile uyanıyor ayakta gezdir beni diyo yatırıyorum yine meme veriyorum öyle zor uyuyo napcami şaştım artık. He bu benmmbebemde böyledir bilemem dediğim gibi ilk başta rahattım ama son 1 aydir çok zorlanıyorum
Denemedim henüzzzzNasıl denedin canım
Olur belki dene bir bende büyük alsam diyordum işte seneye de giyerBen hamileyken 2 yaş almıştım ama olmaz o yüzden tekrar bakacağım
Bana mont hediye gelmişti 1 yaş olması lazım yarın bir bakayım nasıl olavak merak ettimOlur belki dene bir bende büyük alsam diyordum işte seneye de giyer
Aynen bak bakta ona göre alırsınBana mont hediye gelmişti 1 yaş olması lazım yarın bir bakayım nasıl olavak merak ettim
Hiç mont ayakkabı falan almak aklıma gelmedi ya şimdi bunlar büyüyor mü böyle böyle derkenAynen bak bakta ona göre alırsın
İçinde kayboluyor ya öyle de şimdi bi kışlıklara bakıp eksikleri çıkarıp alışveriş yapmam lazım herşeyi büyük almışımOlur belki dene bir bende büyük alsam diyordum işte seneye de giyer
Alıştırmamaya çalış çünkü bu uyku döngüsünü bozacaktır. En ufak bir hareketlenmesinde uykuya dalmak için yine memeyi arayacaktır. Zamanla senden başka kimsede uyumamaya başlayacaktır haliyle vb. Yani çok zorda kalmadıkça alıştırmamaya çalış derimYanımda yatarak hiç emzirmedim ama şuan çok karışık uyuyor ayakta gezerek meme de. Emzirerek uyutmaya mı alıştırsam diye düşündüm
EvettttHiç mont ayakkabı falan almak aklıma gelmedi ya şimdi bunlar büyüyor mü böyle böyle derken
Haklısın o da var. Zaten şuan benden başka kimse de uyumamaya başladı tekrardan babasında annemde uyumaya alışması lazım çünkü çok yoruluyorum böyleAlıştırmamaya çalış çünkü bu uyku döngüsünü bozacaktır. En ufak bir hareketlenmesinde uykuya dalmak için yine memeyi arayacaktır. Zamanla senden başka kimsede uyumamaya başlayacaktır haliyle vb. Yani çok zorda kalmadıkça alıştırmamaya çalış derim
Yorulursun tabi bizde akşam uykusuna her gün eşim yatırıyor, bilerek öyle yapıyoruz. Gündüz uykularına geçiş zaten sorun, açıkcası sabrım kalmadığı için bana da iyi geliyor.Haklısın o da var. Zaten şuan benden başka kimse de uyumamaya başladı tekrardan babasında annemde uyumaya alışması lazım çünkü çok yoruluyorum böyle
Evet saat başı ya da 40-50dk bir kalkıyor geceler kabus oldu uykusuzluktan bayılıyorum artık oturduğum yerdeKızlar bebeği meme de uyumaya alışan var mı? Emzirerek uyutmaya alıştırsam sonra sorun yaşar mıyım