- 19 Mayıs 2024
- 1.881
- 1.239
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.381
En sın 7600dü kilosu baya da oldu 1 ayı geçti 70 cmdiKızlar bebekleriniz kaç kilo ve boyda bizim doktor bebek kilolu olunca gec oturur ve emekler diyodu bizimki 6ayinda 8300gramdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sın 7600dü kilosu baya da oldu 1 ayı geçti 70 cmdiKızlar bebekleriniz kaç kilo ve boyda bizim doktor bebek kilolu olunca gec oturur ve emekler diyodu bizimki 6ayinda 8300gramdi
4 5 kere emziriyorumdur hiç saymadım vallaKızlar sadece emziren annelere bişey soracaktım gün içinde kaç kere emiyor? Gece hariç yani sabah uyandığından gece uykusuna geçene kadar?
Ben hiç hiç zaman ekrana karşı olmadım izletmek istemiyorum orası ayrı keşke ekran izletmeden sadece ben onunla ilgilenecek zaman geçitsek benim için imkansız o kadar net diyorum başka aileleri bilemem ama bazı çocuklar cidden uslu yoksa öyle ekransız çocuk büyütmek kolay değil. Dışarıdan eve geliyorum mesela yalnızım ellerimi yıkayıp bir üstümü çıkarmam lazım tesettürlüyüm öyle pat diye ilgilenemiyorum terliyorum yoruluyorum başlıyor çığlık atarak ağlamaya açıyorum bende kırmızı balığı toparlanana kadar ne yapayım yani yanımda kimse yok çocuk büyütmek aşırı zor bişey heleki böyle ağlayan durmayan bir çocuk varsa bugün hastanedeyiz her yer öocuk bebek dolu mızmızlanan bebekler elbettevardı ama bi tek benimkinin sesi çıktı çığlık atıyor bağırıyor kendinş bebek arabasından atmaya çalışıyor büyüdükçe iyice zorlaşıyor allahım kolaylık nasip etsinBenimkide oyle bazen saat basi kalkiyor bazen 3saatten 2saatren bir kalkiyor aslinda 5ayina kadar cok iyi uyuyordu sonrasan boyle oldu galiba diş sancısından boyle.bende o kadar kiniyordumki ekran gosterenleri yasamadan bilmiyorum son zamanlar fark ediyorumki cok izliyor. Gun gin azaltmak istiyorum amma olmuyor ne otura biliyor ne surune biliyor. Cok zorlaniyorum yemek yapinca kendim yiyince bu zamanlar tv izliyor oyuncaklarini dokuyorum amma oynamiyor hepsi agzinda boylece ekrana baka baka oynuyor. Uyku aralarida cok uzun bazen 4saat uyumuyor ve 4saat aktivite yapamiyorum boylece gunlerjmiz geciyor bir cozum bulamiyorum korkuyorum ya otizmden falan etrafimdakiler bisey olmaz diyor bzide oyıe buyuttuk
Ahahaha sormaa ama hiç bu kadar huysuz olmamışto başka ihtimal veremiyorumPeki her şeyi dişe bağlamamız ne olavak bizim halimiz
Benimki haftaya 7 aylık olacak, 8 kiloya yakın en son 68 cm diKızlar bebekleriniz kaç kilo ve boyda bizim doktor bebek kilolu olunca gec oturur ve emekler diyodu bizimki 6ayinda 8300gramdi simdi 7aylik
5-6 kere oluyodur tahminiKızlar sadece emziren annelere bişey soracaktım gün içinde kaç kere emiyor? Gece hariç yani sabah uyandığından gece uykusuna geçene kadar?
Benim bu aralar dikkatimi çekti uzun süre emmek istemiyor. Acaba tok olduğu için mi bilemedim4 5 kere emziriyorumdur hiç saymadım valla
Benimki de hep ayakta durmak istiyor. Desteksiz tam oturamıyor çabuk düşüyor birde 2 gündür yatarken oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyorBenimki hep ayakta durmak istiyor ya oturmayı da bilmiyor hala
Arada meme reddi oluyor yaBenim bu aralar dikkatimi çekti uzun süre emmek istemiyor. Acaba tok olduğu için mi bilemedim
Bende hiç oturmaylamilgili belirti yokBenimki de hep ayakta durmak istiyor. Desteksiz tam oturamıyor çabuk düşüyor birde 2 gündür yatarken oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor
Kesinlikle bazen insan bi kaç dk da olsa açmak zorunda kalıyor. Bende tekken bişey yapmam gerekirken açıyorum mecbur.Ben hiç hiç zaman ekrana karşı olmadım izletmek istemiyorum orası ayrı keşke ekran izletmeden sadece ben onunla ilgilenecek zaman geçitsek benim için imkansız o kadar net diyorum başka aileleri bilemem ama bazı çocuklar cidden uslu yoksa öyle ekransız çocuk büyütmek kolay değil. Dışarıdan eve geliyorum mesela yalnızım ellerimi yıkayıp bir üstümü çıkarmam lazım tesettürlüyüm öyle pat diye ilgilenemiyorum terliyorum yoruluyorum başlıyor çığlık atarak ağlamaya açıyorum bende kırmızı balığı toparlanana kadar ne yapayım yani yanımda kimse yok çocuk büyütmek aşırı zor bişey heleki böyle ağlayan durmayan bir çocuk varsa bugün hastanedeyiz her yer öocuk bebek dolu mızmızlanan bebekler elbettevardı ama bi tek benimkinin sesi çıktı çığlık atıyor bağırıyor kendinş bebek arabasından atmaya çalışıyor büyüdükçe iyice zorlaşıyor allahım kolaylık nasip etsin
Benimki neredeyse emmiyor artık ben verirsem iki üç çekip bırakıyorKızlar sadece emziren annelere bişey soracaktım gün içinde kaç kere emiyor? Gece hariç yani sabah uyandığından gece uykusuna geçene kadar?
Ne olavak bu halimiz bizimKesinlikle bazen insan bi kaç dk da olsa açmak zorunda kalıyor. Bende tekken bişey yapmam gerekirken açıyorum mecbur.
Benim bebeğim de zor aynı valla bi yere giderken korkuyorum misafir çağırmaya yada misafirliğe gitmeye de korkuyorum. Hep bağırıp çağırıyor
Bi bilsemNe olavak bu halimiz bizim
Sen sorunca saydim 5 veya 6Kızlar sadece emziren annelere bişey soracaktım gün içinde kaç kere emiyor? Gece hariç yani sabah uyandığından gece uykusuna geçene kadar?
2 3 ay kalma planın varsa baya şey alman lazım yanına. Tr de beşiği yada park yatağı var mıKızlar selam, 7 ay sonunda ilk defa Türkiye'ye gidebileceğiz umarım kızımın oturum kartı geldiğinde. Türkiye'de hem annemler hem kayınvalidemlerde kalacağız, ayarlayabilirsek 2-3 ay kalmayı planlıyoruz toplam. Birbirlerine yakın oturuyor sayılırlar.
Şimdi sorularım şunlar, daha önce benzer durum yaşadıysanız yanıtlarsanız çok makbule geçer.
- kesin götür dedikleriniz
- götürme oradan alırsın dedikleriniz
- hem anne hem kayınvalide kalma planı, kimde kaç gün nasıl kalınacak? bazı eşyaları devamlı ordan oraya taşımamız gerekecek maalesef..
- sadece kanguru ile seyahat edebilir miyiz sizce? Türkiye'de az kullanılmış bi bebek arabası var.
Bir yandan çok istekliyim bir yandan da gözümde öyle büyüyor ki..