- 17 Nisan 2023
- 1.947
- 1.505
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.641
Bak bak taze fasülye semizotu ben verdim bunları çorbaya katarak verdimAhhahahaha kız öyle deme daha denemediğim çok şey var semizotu brokoli ıspanak fasülye baya var hatırlamadım şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak taze fasülye semizotu ben verdim bunları çorbaya katarak verdimAhhahahaha kız öyle deme daha denemediğim çok şey var semizotu brokoli ıspanak fasülye baya var hatırlamadım şuan
Oğlum taze fasülyeyi hiç sevmedi oysa ki ben 3 öğün yerim semizotlu çorba tarifiniz varsa lütfen üstüme atın kızlarBak bak taze fasülye semizotu ben verdim bunları çorbaya katarak verdim
Hangisini yaparsanOğlum taze fasülyeyi hiç sevmedi oysa ki ben 3 öğün yerim semizotlu çorba tarifiniz varsa lütfen üstüme atın kızlar
Benimki 1 haftadır emeklemeye başladı bazen kafasını dönerken vuruyor her yere battaniye serdim ama o genelde battaniyenin olmadığı parkeye yöneliyorYere bırakıyor musunuz bi kere bıraktım daha tam emekleyemiyor kafasını vuruyor sürekli
Ben semizotu kabak patates kırmızı biber çorbası yaptım sevdi benimkiOğlum taze fasülyeyi hiç sevmedi oysa ki ben 3 öğün yerim semizotlu çorba tarifiniz varsa lütfen üstüme atın kızlar
MaşallahhhhKızlar eşime file marketten organik tavuk al demiştim fiyatına bakmadan almış gelmiş eve gelince fişe baktım 1450gr 592₺
Bebeklerin yediği şeylerin pahaşı olduğunu o kadar kabullenmiş olsa gerekKızlar eşime file marketten organik tavuk al demiştim fiyatına bakmadan almış gelmiş eve gelince fişe baktım 1450gr 592₺
Normalde de öyle pahalı bişey mi ben hiç almadımKızlar eşime file marketten organik tavuk al demiştim fiyatına bakmadan almış gelmiş eve gelince fişe baktım 1450gr 592₺
Geçen kilosu için 200 küsür bir şey yazıyorduKızlar eşime file marketten organik tavuk al demiştim fiyatına bakmadan almış gelmiş eve gelince fişe baktım 1450gr 592₺
Ay yok artık burda köy tavuğu kilosu 160 tlKızlar eşime file marketten organik tavuk al demiştim fiyatına bakmadan almış gelmiş eve gelince fişe baktım 1450gr 592₺
Bilmiyorum ki ya biz de çok şaşırdık aNormalde de öyle pahalı bişey mi ben hiç almadım
Of kazık yedik deseneAy yok artık burda köy tavuğu kilosu 160 tl
Bu kadar değil ki kilosu.. Gerçi ben direk köyden alıyorum ama bu baya pahalıNormalde de öyle pahalı bişey mi ben hiç almadım
7.ay sonu 8.ay başı gibi değil mi 2 uykuya geçisMerhaba gündüz 3 uykudan 2 uykuya düşen var mı?
Ben en son 17.30 17.40 gibi uyutuyorum en fazla 18.30a kadar ama yinede gece 12yi bazen 2yi bulduğu oluyor gece uykusunun gerçi bi sorundan dolayıdır diye düşünüyorum daAma 6 dan sonra yatirmayin diyorlar ya o nasıl olacak?
Bide gece uykusuna geçmeden arada en az 2 3 saat olsun diyorlar o zman 9 10 da mı gece uykusuna geçireceksiniz yani ikinci uykuyu 5 buçukta mi yatacak
Hangisini yaparsan
Teşekkür ederim inşallah benim bebe de severBen semizotu kabak patates kırmızı biber çorbası yaptım sevdi benimki
Herşey üst üste gelmiş inşallah biran önce biter sancılı zamanlarınız(mız)Merhaba kızlar ne güzel ek gıdalar yapmış yediriyorsunuz
Biz başladık ama be yedi ise alerji gibi döktü vücudu zaten diş te attı alttan 2 tane üsttekiler geliyor diye sürekli ishal halde ek gıda alamıyor mama az yiyor ve sonuç kg alamıyor şuanda 1 kg geriden gidiyor