- 6 Ağustos 2022
- 2.104
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.681
Varlıkları bi dert yoklukları bi dertBenimki evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varlıkları bi dert yoklukları bi dertBenimki evde
30 dk uyuyor diyen anneler vardı
Bu kadını görünce stres oluyorum ben ya çok sert geliyor bana ifadesiBenimki aynı kurulu saat gibi kalkar 30. Dk ve 3 buçuk saatten önce yatmıyor bi daha
Tanımıyorum kendisini ama maalesef çevremde ve kendi çocuğumda gördüğüm uyuyan çocuk uyuyor uyumayan ne yaparsan yap uyumuyorBu kadını görünce stres oluyorum ben ya çok sert geliyor bana ifadesi
Zaten sol tarafa dönüyor. Ama sol taraftan yüz üstü dönemiyor. Sadece sağ taraftan sırt ustuyken yüz üstüne dönüyor.İlgisini çekecek şeyler koyarsan o tarafada dönmeye başlar öğrenmesi lazım
Ne dedi doktor bende dikkat edeyim alerji olsa sadece kızarıklık olmaz heraşde başka belirtiler de olur benimkinde kollarında benek benek kırmızı kızarıklklar var kolları çok terliyor özellikle emerken ona bağlıyorum ek gıdadan öncede vardı inşallah alerji falan değildir yaBenim emzirirken ev yoğurt yiyince bebekte de kızarık olurdu anlayamadım şimdi de başladık yine oldu doktor 1 haftalık süre belirledi dediklerini yaparsak eğer yine aynı şekilde ise alerji testine göndereceğiz dedi bakalım ne olacak
Ayak işlerimi yaptırıyorum bazen iyi oluyor evde olmasıVarlıkları bi dert yoklukları bi dert
Benimki genelde 2 buçul saate uyur bazen keyfi olursa 3ü zorluyorum alışsın 30 dk uyuyup uyanırsa geri uyutmaya çalışmak lazım benimki genelde uyuyor yanına yatarsam yoksa 20 30 dk uyuyup uyanıyor ağlıyorBenimki aynı kurulu saat gibi kalkar 30. Dk ve 3 buçuk saatten önce yatmıyor bi daha
Bugün ikimize de tattildi. Çocuğu öğlen uykusuna yatırınca eşime bıraktım çıktım. Evimizin orda bir kafe var oraya gidip kahve içip dinlendim biraz. Çok da iyi geldi:)Resmi tatil belki kocalar yine evdedir
Ufacık boşluğum olursa hemen uzanıyorum o kadar her yerim ağrıyor ki normalde asla evde duran birisi değilim dışarı çıkmak bile istemiyorumBugün ikimize de tattildi. Çocuğu öğlen uykusuna yatırınca eşime bıraktım çıktım. Evimizin orda bir kafe var oraya gidip kahve içip dinlendim biraz. Çok da iyi geldi:)
Bi iki uzun yaptı benimde öyle ama en fazla 40a çıkıyorBenimki genelde 2 buçul saate uyur bazen keyfi olursa 3ü zorluyorum alışsın 30 dk uyuyup uyanırsa geri uyutmaya çalışmak lazım benimki genelde uyuyor yanına yatarsam yoksa 20 30 dk uyuyup uyanıyor ağlıyor
7 aydır yalnız nefes bile almadım herhaldeBugün ikimize de tattildi. Çocuğu öğlen uykusuna yatırınca eşime bıraktım çıktım. Evimizin orda bir kafe var oraya gidip kahve içip dinlendim biraz. Çok da iyi geldi:)
Ufacık boşluğum olursa hemen uzanıyorum o kadar her yerim ağrıyor ki normalde asla evde duran birisi değilim dışarı çıkmak bile istemiyorum
Ben hep diyorum zaten allah eşimden razı olsun. Anam babam yok ama eşim var. O olmasa napardım bilmem.7 aydır yalnız nefes bile almadım herhalde
Herkes perttGrubumuz ne kadar sessiz ya
biz yarın iki günlüğüne tatile kaçacağız hem arkadaşımızın düğünü var hem tatil olsun gitmişken dedik annemi de götürüyoruz.Onun için hazırlanıyorum iki geceliğine sanki dünya eşya almış gibi olduk.bakalım nasıl geçecek bebekle kendimiz ne güzel her istediğimizi yapıyorduk her yaz şimdi bebekle nasıl olur bilemiyorumHerkes pertt
Çoğu kişi gitti ya eskiden böyle değildi buralarHerkes pertt
Hayır duz siveno biberon temizleyicisi ile yıkıyorum benKızlar bir de size bir şey soracağım biberonları her yıkamadan sonra hala kaynar su ile yıkıyor musunuz