- 19 Mayıs 2024
- 2.053
- 1.338
- 48
O konuda yapamıyorum yapana da kızıyorum oğluma çirkin demeyin dedimBenim de kafam karışık bu konuda yakışıklı oğlum diye severdim şimdi çirkin diye seviyorum ama içime sinmiyo demek istemiyorum öyle sırf nazar muhabbetine
Benim de kafam karışık bu konuda yakışıklı oğlum diye severdim şimdi çirkin diye seviyorum ama içime sinmiyo demek istemiyorum öyle sırf nazar muhabbetine
Aldık ama henüz kullanmadık puseti kullanıyoruz aslında artık pusete sığmıyor ama yakında geçeriz oto koltuğuna tam oturmaya başlasa kullanıcamArkadaşlar otokoltuğu alan var mı? Bebeğimin arabada bir puseti vardı hep ona koyuyorduk. Ama artık sığmıyor ve sıkılıyor. Oto koltuğu için daha erken mi bilemedim. Başı öne düşer mi falan? Tecrübe edeb var mı?
Ben bugün yine gün kurusu kayısı kaynattım mama kıvamında değil de çorba gibi sıvıydı onu içirdim baya gaz çıkardı ama yine kaka yok yarına kadar yapmazsa yarın fitil vericem en son cmtesi yaptı çünküM meraklibirkisi canım dediğim şeyi mutlaka dene. Bugün yapamadığı kakasını yaptı
Baya olmuşBen bugün yine gün kurusu kayısı kaynattım mama kıvamında değil de çorba gibi sıvıydı onu içirdim baya gaz çıkardı ama yine kaka yok yarına kadar yapmazsa yarın fitil vericem en son cmtesi yaptı çünkü
Ondan öncede 8 gün yapmamıştı git gide süresi uzuyor doktor notmal dedi ama artık bana normal gelmiyor gidince ona da baktırıcam inşallahBaya olmuş
Biz aldık 7 saatlik bir yola çıktık oto koltuğu ile çok rahat bir şekilde içinde uyudu.Erken olabilir ancak yolculukta pusetlere güvenmiyorum korunaklı değil benceArkadaşlar otokoltuğu alan var mı? Bebeğimin arabada bir puseti vardı hep ona koyuyorduk. Ama artık sığmıyor ve sıkılıyor. Oto koltuğu için daha erken mi bilemedim. Başı öne düşer mi falan? Tecrübe edeb var mı?
Ben almıştım pusette çok sıkılıp ağlamaya başlayınca oto koltuğunu kurduk kafasını falan tutuyor sorun olmadı doktorumuzda desteksiz oturmaya başladığında kullanabilirsin demişti daha tam oturamıyor desteksiz ama sıkıntı yaşamadık. Bi dene olmazsa sökersiniz.Arkadaşlar otokoltuğu alan var mı? Bebeğimin arabada bir puseti vardı hep ona koyuyorduk. Ama artık sığmıyor ve sıkılıyor. Oto koltuğu için daha erken mi bilemedim. Başı öne düşer mi falan? Tecrübe edeb var mı?
Bizim doktorda katı gıda alan bebeklerde 4 gün bekleriz kaka için yapmazsa müdahale ederiz demişti.Ondan öncede 8 gün yapmamıştı git gide süresi uzuyor doktor notmal dedi ama artık bana normal gelmiyor gidince ona da baktırıcam inşallah
Oo bizim ki baya geçmiş o zaman bana öyle bişey dememişti ya gerçi o zaöan çoğunluk anne sütüyüdü normal geldi heraşde doktora şimdi baya yemek veriyorumBizim doktorda katı gıda alan bebeklerde 4 gün bekleriz kaka için yapmazsa müdahale ederiz demişti.
Öğlen uzatamadım uykuyu yarım saatte kaldı bakalım bu menü üzerine uyku yapacak mı2. Öğünde 1 yk irmik 2 tane gün kurusu ve biraz üzüm pişirdim suda blender da çektim sevdi. Kabızlık için bir tarifti üzüm değil incir vardı
Ya şunu farkettim grupta daha çok anne sütü alan bebekler gece çok uyanıyo.. Benim kız st almıyo sadece mama ve ek gıda ama gece fazla uyanmıyo.. Gece 2 kez uyanıyo doyuruyorum tekrar uyuyo.. Bnce meme olayını indirirseniz düzene girer.. Çünkü sen deBende her şey var nasıl çözücem bilmiyprum doğduğundan beri gazlı ek gısaya geçti kabız başladı dişte çıkaracak üstüne taşı var yatağında yatmıyor çok emmek istiyor ve ben artıl çok yoruldum
İnşallah güzel güzrl uyurÖğlen uzatamadım uykuyu yarım saatte kaldı bakalım bu menü üzerine uyku yapacak mı
Aslında bu benim azaltmış halim bir ara lok fazla sütüm vardı devamlı emzirmek zorunda kalıyorum fazlasını sağıyordum3şimdi o kadar yok emzirmesem uyumuyor ağlıyor bazen emzirsemde uyumuyor ama evet emzirme olayı azalsa belki daha rahat uyuyacak dün gece uyanırsa emzik vericem hir kwre emziricemsu falan veririm dedim kendi kendime o kadar uykum vardı hemen emzirdim uyusun diye yine de uyumadı 4 saate yakın uğraştık eşimle, gece çok kötü oluyorum bir an önce uyusun diye her şeyi yapıyorumYa şunu farkettim grupta daha çok anne sütü alan bebekler gece çok uyanıyo.. Benim kız st almıyo sadece mama ve ek gıda ama gece fazla uyanmıyo.. Gece 2 kez uyanıyo doyuruyorum tekrar uyuyo.. Bnce meme olayını indirirseniz düzene girer.. Çünkü sen deAll is well de süt ile besleme ikinizde de bu problem çok fazla
Anne sütü olduğunda sıkıntı görmüyolar ya ondan söylememiştir. Şimdi bi tekrar sorun isterseniz yanlış yönlendirmeyeyim benOo bizim ki baya geçmiş o zaman bana öyle bişey dememişti ya gerçi o zaöan çoğunluk anne sütüyüdü normal geldi heraşde doktora şimdi baya yemek veriyorum
Aynen o yüzden gidince bir daha soracağımAnne sütü olduğunda sıkıntı görmüyolar ya ondan söylememiştir. Şimdi bi tekrar sorun isterseniz yanlış yönlendirmeyeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?