- 4 Ağustos 2022
- 5.231
- 2.566
- 103
Hipp kaşık maması dimi bende denicem ama buradaki migrosta bulamadım nerden bulabiliriz e bebekte var mı acabaHepsi normal ve hepsi geçecek canım sabret, şu soyledigim mama gelsin bende denicem hemen mereklibirisinin yazmasını bekliyorim o napmis detaylics yazsin bakalim
Ben trendyol'dan söyledim söylemez olaydım Migros da varmış ne bileyim taş Antep ten geliyo mama bugün gelir inşallahHipp kaşık maması dimi bende denicem ama buradaki migrosta bulamadım nerden bulabiliriz e bebekte var mı acaba
Biz geçen hafta oğlumu sürekli gezdirdik yemin ediyorum kucakta uyudu daha rahat uyudu daha az ağladı acaba sürekli dışarda mı olmak istiyorlarKızlar pazar günü pikniğe gittik orda bebek tüm uyku saatlerinde olması gerektohi gibi uyudu yani 3 uyku yapri sabah 1 saat öğle. 1 buçuk saat 4 te de 40 dk uyudu akşam da 8 buçukta uyuttum güzel uyudu akşam 10 buçukta iki buçukta bide 5 te kalktı 7 de de tam kalktı acaba yorulduğu için mu yoksa gündüz uykusunu güzel aldığı için mi oldu? Ama maalesef kısa sürdü dün devam ettiremedim not sadece sabah yumurta haşlaması ve labne şeftali verdim kahvaltıda sonra başka bişey yemedi
Yok kendim yaptım evdeAy ciddi misin hangi mama o benim dediğim mi ise yaradı mı dersin ay heyecanlandım benimki gelmedi daha nasıl verdin
6 da yedirdim 8e doğru da emzirdim 8 buçukta uyuduKaçta verdin mamayı
Dışarıya izleyince bence yoruluyolar daha rahat uyuyorlar evde kendi kendine uyumaz ama dışarıda uyuyor benimkiBiz geçen hafta oğlumu sürekli gezdirdik yemin ediyorum kucakta uyudu daha rahat uyudu daha az ağladı acaba sürekli dışarda mı olmak
Bende geceleri öyle oluyorum ya anlıyorum seni tam yatağa koyuyorum yarumsaat sonra kalkıyor sinir basıyor ama zamanla düzelecek inşallah hepsiValla çok üzülüyorum hem onun gelişimini etkiler diye hemde kendime üzülüyorum çok kötüyüm artık bide normalde sabırlıyım dün gece 4.5 5 saat uyumadı çok sinirlendim biraz söylendimüzülüyorum böyle kızınca da
Ay ne versem diye düşünüyordum keşke daha erken görseydimGünaydın kızlar sabah kahvaltımız yumurta yulaf ezmesi(pişirdim ) kabız olduğu için iki tane kayısı pekmez ve bebe bisküvisi karışımı
Bende kendime hakim olamadım dün ama Allahtan eşim çok yardımcı sabah 5e kadar falan oturuyor eğer bilgisayarda işi yoksa yetişmesi gereken birşey yoksa bebisi o devraliyor ben 2 3 saat uyuyorum. Sadece bu ara yetiştirmesi gereken işleri oluunca veremedim. Eğer o olmasa mentalim daha kötü olurdu.. benimkinin 6 saat üstü uyumadığı oluyor mesela nasıl dayaniyor hiç bir fikrim yokValla çok üzülüyorum hem onun gelişimini etkiler diye hemde kendime üzülüyorum çok kötüyüm artık bide normalde sabırlıyım dün gece 4.5 5 saat uyumadı çok sinirlendim biraz söylendimüzülüyorum böyle kızınca da
Burada kızlar enfeksiyon veya alerji olabilir dediler bende bi doktorumuza yacagim size de geçmiş olsunBizde de var. 4 buçuk aylik
Kızlar ebebek file civil hepsinde var.Migrosta da vardır.Ben iki gece kullandım çok miktarda yemedi.ğzerindeki tarifteki gibi yaptığımda öğürdü.Ertesi gün kaşık maması su , bebek bisküvisi ve muzla karıştırdım birkaç kaşık yedik iki gece yedi bu şekilde.Normal uyku düzenine döndü bebeğim.Geceleri öyle kendini uyandırıp uyanık kalmadı dün vermedim gece yine kendini uyandırdı uyumadı bir süre de.Diğer günler bir kaç kez mama için uyandı.Hipp kaşık maması dimi bende denicem ama buradaki migrosta bulamadım nerden bulabiliriz e bebekte var mı acaba
Bi doktora mı gitseniz canımNerdeyse 4 saattir uyumuyor9 da uyudu 10.30 da kalktı emzirdim zorla geri uyuttum 23.50 de geri kalktı neden böyle yapıyor anlamıyorum kaç kere uyuttum yerine koydum geri uyandı 5 dk içinde
Ayyy letgodan mı buldun nasıl denk geldi süper yoksa indirim mi yakaladın tam anlamadım ama çok iyi denk gelmiş 1500 tlFisher Price Renkli Halkalar Gjy49 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Renkli Halkalar Gjy49 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Fisher Price Sürprizli Arkadaşlar GJW24 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Sürprizli Arkadaşlar Gjw24 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Fisher Price Eğlen Ve Öğren Işıklı Ve Eğlenceli Oyuncak Piyano Gtw20 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Eğlen Ve Öğren Işıklı Ve Eğlenceli Oyuncak Piyano Gtw20 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Fisher Price Eğitici Oyun Kumandası Fwg23 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Eğitici Oyun Kumandası Fwg23 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Fisher Price Neşeli Marakas BLT33 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Neşeli Marakas Blt33 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Fisher Price Dolu Fisher Price Kaplumbağa Bultak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Dolu Fisher Price Kaplumbağa Bultak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Fisher Price Poppity Araçlar Kaplumbağa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Poppity Araçlar Kaplumbağa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar 17409 Baby Clementoni - Aktiviteli Bebek Davulu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 17409 Baby Clementoni - Aktiviteli Bebek Davulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Letgodan aldıklarım 1500tl nin içinde 3 tane daha eksik link bulamadım onlarda böyle kaliteli donanimli oyuncaklar. Hepsi dikkatini çekiyor ama erken bunlarla oynamasına fırsattır kaçırmak istemedim.
Gidecem canım artık tükendim bezdim gücüm kalmadı artık haykırmak istiyorumBi doktora mı gitseniz canım
Domatesi nasılmverdin ya evde tekim boğazına kaöar diye korkuyorum çok katı şeyler veremiyorum alışsanasıl rahat edicem ya alırım onu da yanıma hem kendim yerim hem ons yediririmBugün kahvaltımızı normal ayrı ayrı verdim.Donates haşlanmış patates peynir salatalık şeklinde.Biraz ben yedirdim kendi yemek istedi biraz da kendi yemesine müsade ettim her yer battı ama beş dk da sildik temizledik çok mutlu oldu.karıstırdıgım günler bazen yiyor bazen yemiyor.Domatesi çok sevdik
Sizde işe yaradı o zamanKızlar ebebek file civil hepsinde var.Migrosta da vardır.Ben iki gece kullandım çok miktarda yemedi.ğzerindeki tarifteki gibi yaptığımda öğürdü.Ertesi gün kaşık maması su , bebek bisküvisi ve muzla karıştırdım birkaç kaşık yedik iki gece yedi bu şekilde.Normal uyku düzenine döndü bebeğim.Geceleri öyle kendini uyandırıp uyanık kalmadı dün vermedim gece yine kendini uyandırdı uyumadı bir süre de.Diğer günler bir kaç kez mama için uyandı.
Ben salatalık acur gibi şeyler de veriyorum epeydir canım damaklarıyla ısırıyor koparıyor kopardığını çıkarıyor.Domates yumuşak bir şey zaten damaklarıyla eziyorlarDomatesi nasılmverdin ya evde tekim boğazına kaöar diye korkuyorum çok katı şeyler veremiyorum alışsanasıl rahat edicem ya alırım onu da yanıma hem kendim yerim hem ons yediririm
Bence düzene girene kadar denemekten zarar gelmezSizde işe yaradı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?