- 4 Ağustos 2022
- 4.910
- 2.429
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.161
Ev zaten dağınık çamaşırlar tonla birikmiş eşim biraz oyalayınca ancak yemek yapabiliyorum ona da bakmasa aç kalırım.Canım benim bak biz de aynı durumdayız bizde de destekçi kimse yok ben de eşime kendim söylemiyorum ki sağ olsun o gelip yani binde bir alırsa çocuğu alıyor yoksa hep böyle dedikleri gibi peşimde dolaşıyor veya al şunu diyor tuvalete giriyor bir saat çıkmıyor hani hepimiz mükemmel değiliz ben psikolojik olarak çok rahatım Allah'a şükürler olsun o bile yetiyor yani hani bu çocuk bizim başka işimiz gücümüz yok bunlara bakmak zorunda olan bizlermişiz gibi hep düşünülüyor o uyuduğunda sen de uyu boş ver ev temiz olsun olmasın umursama zaten gelen giden kimsemiz yok biz bize yaşıyoruz biraz dağınık kalsın önemli değil sen psikolojin senin dinlenmen bu durumda daha önemli geçici bir süreçteyiz böyle düşünün ve biraz rahatla
Yoksa emin ol hasta olursun Allah korusun yani o zaman daha kötü ya Kendi öz annense de bırak gelmeyen gelmesin yapmayan yapmasın yarın bir gün bu çocuk büyüdüğünde sana yol yoldaş olacak İnşallah yani kimseden bir beklentin de olmasın annense de kendi kendine yaşasın onu vicdanı ona kalsın boş ver sen yarım saat mi uyuyor git sen de uzan yanına çocuğun 10 dakika mı uyuyor git uzan yani bir yemekse bir yumurta kır ye hani İnan bu günler geçecek böyle zor zor sonsuza kadar gitmeyecek