- 4 Ağustos 2022
- 5.246
- 2.573
- 103
Evet ben verdim çok katı bi kıvam oldu zor yedirdim ama yedi. Başka bi şeyle karıştırıp kıvamını yumuşatabilirsiniz ben tadını tek alsın diye tek verdimA Alliswell23 verecekti yanlış hatırlamıyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben verdim çok katı bi kıvam oldu zor yedirdim ama yedi. Başka bi şeyle karıştırıp kıvamını yumuşatabilirsiniz ben tadını tek alsın diye tek verdimA Alliswell23 verecekti yanlış hatırlamıyorsam
Sanki A Alliswell23 vermiştiBugün balık yapacağım kendimize oğluma da vereyim diyorum hiç balık veren oldu mu
Annenin bile nazarı değer derler çok seviyoruz ulennnn kesin değiyordurBenimki de aynı, tombik bı bebek boyutları 1 yaş bebeyle aynı yuzune demeselerde kesin içlerinden geciriyolardir maşallah demeyen de ne bilim Allah'ından bulsun yazık bu bebeğe.
Ay sen de her şeyi denemişsin maşallahSanki A Alliswell23 vermişti
Bizde de var kaka sorunu en son cuma yaptı
Ya çok istiyor mamayı görünce çok heyecanlanıyor ben de veriyorum ama hiç kusmadı daha
Merhaba instagramda diyetisyenden gördüm. Anne sütünde sindirme emzimleri varmış. 3 çocuğundada ek gıda verdikten sonra yarım saat içinde emzirmiş hiç kabızlık yaşamamış. Bende ek gıda sonrası hemen emziriyorum şükür hiç kabız olmadı her gün yapıyor. Sizde emziriyorsanız deneyebilirsiniz.Biz de ek gıdaya geçince oldu kayısı verdim şimdi de ishale döndü
İlk defa duydum bu bilgiyi deneyim tabii ki teşekkürlerMerhaba instagramda diyetisyenden gördüm. Anne sütünde sindirme emzimleri varmış. 3 çocuğundada ek gıda verdikten sonra yarım saat içinde emzirmiş hiç kabızlık yaşamamış. Bende ek gıda sonrası hemen emziriyorum şükür hiç kabız olmadı her gün yapıyor. Sizde emziriyorsanız deneyebilirsiniz.
Ben oradan da sağlama almaya çalışıyorum şimdi çok çirkinsin çok kötü kokuyorsun kaç gündür banyo yapmıyorsun sen diye böyle eeg falan yapıyorum o da gülüyor banaAnnenin bile nazarı değer derler çok seviyoruz ulennnn kesin değiyordur
Güncelleme yapıyorum çok sıcak kafamda paketler var pişmanım geldiğimeKızlar boyaya geldim ombreye bi mutluyum anlatamam
Ben verdim kabuklari tek tek cikarip tel suzgecten gecirdim. Deli işi bence yapisi biraz kuru o yüzden acmak lazim sütle suylaKızlar günaydın hiç bezelye verdiniz mi 9 aydan sonra diye gördümde verecektim bugün kararsız kaldım
Ben verdim ama verilmemesi mi gerekiyordu? Buharlı pişiriciye havuç ve tatlı patatesle birlikte bir kaç tane bezelye de koydum. Blend edip versim. Yedi. Bişey de olmadı. Yanına da yoğurt.Kızlar günaydın hiç bezelye verdiniz mi 9 aydan sonra diye gördümde verecektim bugün kararsız kaldım
Gayet yeterliKızlar eşimin arkadaşı ve eşi bebek görmeye gelcekler. Dün haber verdiler ama hiç hazırlık yapamadım. Eşime trileçe aldırdım yanına domdurma. Sonra kuruyemiş. Kahve çay. Yeterli mi sizce
Daha ne olsun Misafir umduğunu değil bulduğunu yermişKızlar eşimin arkadaşı ve eşi bebek görmeye gelcekler. Dün haber verdiler ama hiç hazırlık yapamadım. Eşime trileçe aldırdım yanına domdurma. Sonra kuruyemiş. Kahve çay. Yeterli mi sizce
Ben somon verdim çok sevdiBugün balık yapacağım kendimize oğluma da vereyim diyorum hiç balık veren oldu mu
Ben mi kızAy sen de her şeyi denemişsin maşallah