- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.386
- 63
- 31
Çıt çıt ettiyse çıkmışKızlar bebeğim elimi tuttu ve kendi ağzına soktu dişlerine baktım resmen hissettim sonra bardakla bakma deneyini yaptım bildiğin çin çin etti bardağa tam çıkmış mi oluyo simdi yani diş patlatmış denen olay olmuş mu ince çizgi gibi de görünüyor beyazlık foto çekemedim durmadı
Ya bn de çok istiyorum çıksın artık.. Hadi hayırlısı bebiş için☺Kızlar bebeğim elimi tuttu ve kendi ağzına soktu dişlerine baktım resmen hissettim sonra bardakla bakma deneyini yaptım bildiğin çin çin etti bardağa tam çıkmış mi oluyo simdi yani diş patlatmış denen olay olmuş mu ince çizgi gibi de görünüyor beyazlık foto çekemedim durmadı
He bide ikisini de hissettim dişlerinin sadece biri daha yüzeyde gibi
Eğer öyleyse tam 6 aylık oldu bugün
Diş mi onu bile bilmiyorum ama görünğrde başka sebep yokYaaa kıyamam miniğe.. Bizim diş konusunda ne gelen var ne giden
Valla ben beklemiyordum supriz oldu bı anda dün Dr a sordum daha erken dedi bana bugün diş patladı öğlen 1 buçuktan beri uyumadı sebebi buymuş demekYa bn de çok istiyorum çıksın artık.. Hadi hayırlısı bebiş için☺
Benimki basamaklı değil sonradan takılan basamak var galiba ondan alacağımKızlar hatırlatayım doktorlar basamaklı olan yani ayak koyma yeri olan mama sandalyesi öneriyor herhangi bir boğulma durumunda bebek ayaktan destek alarak öğürme yapıyormuş
Ay hayırlı olsunKızlar bebeğim elimi tuttu ve kendi ağzına soktu dişlerine baktım resmen hissettim sonra bardakla bakma deneyini yaptım bildiğin çin çin etti bardağa tam çıkmış mi oluyo simdi yani diş patlatmış denen olay olmuş mu ince çizgi gibi de görünüyor beyazlık foto çekemedim durmadı
He bide ikisini de hissettim dişlerinin sadece biri daha yüzeyde gibi
Eğer öyleyse tam 6 aylık oldu bugün
Dost markaHangi süzme peyniri veriyorsun
Nasıl bir belirti verdiValla ben beklemiyordum supriz oldu bı anda dün Dr a sordum daha erken dedi bana bugün diş patladı öğlen 1 buçuktan beri uyumadı sebebi buymuş demeksağol canım en hayırlı en güzel zamanda olsun inşallah
O tuzlu olmuyor mu canımDost marka
AyyyyReglim hiç gecikmez 1 haftadır hasta olacakmışım gibi ağrım var gelen giden yokdün bir iki damla geldi oh dedim tamam sonra durdu test yaptıkça negatif test mi yanlış acaba dedim
Valla yumurta ile ediyorum dengekisin sasak sasak mi yesinkerO tuzlu olmuyor mu canım
Canım şaşırdım ne yapacağımı tavuğun suyuna havuç patates koydum hasladim suyundan sebzeleri blender geçirdim ped bardakları koyup buzluğa attım vorbalarina koyacam ebebejten bebek tarhana aldım yarın onu deneyecemO tuzlu olmuyor mu canım
MaşallahValla bugün pilav ezdim içine biraz tavuk suyu karıştırdım ekmegib içi tattı sonra başladı ağlamaya ver diye maşallah sevecek benimki ek gıdayı gibi verdikçe istedi
Yakında mangal yaparsınız efeyeValla bugün pilav ezdim içine biraz tavuk suyu karıştırdım ekmegib içi tattı sonra başladı ağlamaya ver diye maşallah sevecek benimki ek gıdayı gibi verdikçe istedi
Bu davranışı pekiştirirseniz kalır. Hatta ömür boyu kalır. Ama böyle yaptığında umursamazsanız davranış söner.Kızlar 7 ay bitti bizim.Söyle bir sürüm geldi.Birkac gündür yalandan ağlamayı öğrendi kısacık ağlıyor dönüp bakıyor yapmazsam istediğini yeniden ağlamaya devam edip tekrar bakıyor ve çok komik bir şekilde hızlı hızlı nefes alıp verip sinirleniyor.Bu şekilde istediğini yaptırmayı keşfetti.Acaba huy olarak kalır mı bu durum ne yapabiliriz yoksa geçici bir durum mudur sizlerin bebişlerde davranış durumları ne durumda
Tarhanayı bende bugün ilk defa denedim. Kemik suyu koydum içine sevdi gibi. Ama inanılmaz her yeri koktuCanım şaşırdım ne yapacağımı tavuğun suyuna havuç patates koydum hasladim suyundan sebzeleri blender geçirdim ped bardakları koyup buzluğa attım vorbalarina koyacam ebebejten bebek tarhana aldım yarın onu deneyecem
Valla 4. Aydan beri süregelen dengesiz düzensiz uykular canım başka geçen 2 hafta yoğun ağlatarak uyuma.uyanma. benim saçlarımı çekme bol bol salya herşeyi ağıza götürme. Beni en çok uyku düzensizliği yordu. Eğitime de.haftaya baslicam iyice görünsün beyazlar şu an çok çok tazeNasıl bir belirti verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?