Bizimki yaptı onu bu hafta. Bi aksam biberonlarini yıkarken mama sandalyesine oturttum cingirak verdim. Oynarken elinden düştü ağladı. Sonra yeniden verdim elinden düştü mü attı mı hatırlamıyorum tekrar ağlayarak isteme verme dönüşüne girdik. O sırada uykusu vardi o yüzden agliyo diye düşünüp üstünde durmadım. Fakat ertesi gün benzer şeyi kitap ile yaptı gözümün önünde attı kitabı anında ağlamaya başladı verdim geri attı tekrar bağırarak ağlamaya başladı ve bu sefer yandı ışıklar bende. Dedim duuuuur ne yapiyosun sen dedim. Bu durdu yüzüme baktı. Kafamı iki yana sallayıp bu şekilde yapamazsın ağlayarak istedigini alamazsın dedim. Ben konuşurken arada nabzını yoklamak içinde agliyodu. O sırada kitap için agladigindan kitabı değil başka oyuncaklardan teklif ettim. Sakinleşti. O sırada kitabı bi sure görmeyecek şekilde kaldırdım. Cunku kosullansjn istemedim. O gün akşamında esim gelince durumu anlattım. Hani farkında olmadan eşimi de kullanip oyuna getirmesin diye. Sonraki günlerde aglama durumu yaşanmadı.