- 17 Nisan 2023
- 2.145
- 1.625
- 53
- 31
Ben maalesef sağlık ocağındaki hemşireleri pek umursamıyorum sütüm az mama veriyorum kesinlikle verme diyorlar ne yapayım aç mı kalsın çocuk . Bence emmesinde bir sıkıntı yok bende emmişim zamanındaKızlar birde ben bişey soracağım benim bebeğim emzik tutmadı hep denedim almadı 2 aydır parmağını emiyor bende hiç müdahale etmedim ama bugün sağlık ocağındaki hemşire aaa bu hiç istemediğimiz bi hareket engel ol bu davranışı unuttur dedi. Bende müdahale edilmesine karşıyım. Bebeğim öyle rahatlıyor demekki emzikte almadı ama asla buna izin verme felan dedi hemşire. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende vallaBende öyle her şeyi evde kendim yapamam ya temiz olanlar varsa bende alırım öyle şeylere pek yeteneğim yok yoğurdu zor yaptım
Olur inşallah şifa olsun bebişimizeBen de dün ilk defa mayaladım1 günlük dolapta durma sürecinde bakalım nasıl olcak, güzelse ek gıdaya yoğurtla başlayacağım inşallah
Ay bazıları tuhaf cidden banada ilk doğum yaptığımda bebek uyusa bile uyandır 45 dk bir emzir sakın mama verme dedi beniö kafam kaç gşn sonra yerine geldi çocuğa mama bile yapmıyordum hep eşim kaynanam falan yapmıştı mama vermek köyü bişeu değil ama öyle bir diyorlar ki sanki zehir veriyorsunBen maalesef sağlık ocağındaki hemşireleri pek umursamıyorum sütüm az mama veriyorum kesinlikle verme diyorlar ne yapayım aç mı kalsın çocuk . Bence emmesinde bir sıkıntı yok bende emmişim zamanında
Evet ya bebek konusunda herkesin bir fikri var gerçekten sinir bozucuAy bazıları tuhaf cidden banada ilk doğum yaptığımda bebek uyusa bile uyandır 45 dk bir emzir sakın mama verme dedi beniö kafam kaç gşn sonra yerine geldi çocuğa mama bile yapmıyordum hep eşim kaynanam falan yapmıştı mama vermek köyü bişeu değil ama öyle bir diyorlar ki sanki zehir veriyorsun
Çok mu kötü kokuyor yaKokusu burnuma vurdu cidden
Ben çorba içirdim kabak patates havuç pirinçli bir kaç saat sonra yoğurtla meyve vermeyi düşünüyorumkızlar bugün bebiş menünüzde öğlen yoğurtlu ıspanak var sizlerde ne var afiyetle yedik
Ben bugün daha bişey yapamadımkızlar bugün bebiş menünüzde öğlen yoğurtlu ıspanak var sizlerde ne var afiyetle yedik
Nerdeyse 2 haftadır yoğurdum yok yapamadım da çocuğuma da veremedimBen çorba içirdim kabak patates havuç pirinçli bir kaç saat sonra yoğurtla meyve vermeyi düşünüyorum
Valla benim koku hassasiyetim olduğu için beni etkiler, bizzat yapmadım ama annem yaptığında deneyimledim kokusunu:)Çok mu kötü kokuyor yaa
Benimde bu ikinci yapışım süt aldım bozuk çıktı sonra unuttum almayı bende 1 hafta falan veremedimNerdeyse 2 haftadır yoğurdum yok yapamadım da çocuğuma da veremedim
Bende bir öyle deniyim bakalimAmin canım bende geçen sene yapmamıştım ve çok üzülmüştüm, kimsede getirmemiştiAllahtan dışarda yemiştim
Suyu kaşıkla vermeyi denedin mi canım, ben tatlı kaşığıyla vermeye başladım biraz püskürtüyordu biraz yanlardan akıtıyordu ama illaki midesine de gidiyordu. Çok sonra alıştırma bardağına geçtim. Onda da hala ne kadarını içiyor ne kadarını geri itiyor anlamıyorum ama çogu zaman boğazına kaçırdığı içiniçeri de bir iki damla gidiyordur diye düşünüyorum
Bizimde biraz alışmamız gerekecek ya ek gıda olayı kolay değil millet çatır çatır öğüne geçirmiş 6 aylık bebeklerinş neyse instagram kapandı da görüp kendini kötü hissetmiyorumBen bugün daha bişey yapamadım
Valla ne evin işi yetişiyor ne bebişin işleri çok zor.Bütün evi toplayıp öyle yatarım çamaşır biriktirmem.Sabah tertemiz mutfak duan harabeye döndü bebek durmuyor koştur koştur bi yemek koyup bi ek gıda hazırlayana kadar harabe oluyor bir sonraki uykusunda toplayacağım batan dağılan tüm evi.Oturdugumuz oda harabeye döndü Allahım sürekli aynı döngüBen bugün daha bişey yapamadım
Ben daha ek gıdaya başlamadım bileBizimde biraz alışmamız gerekecek ya ek gıda olayı kolay değil millet çatır çatır öğüne geçirmiş 6 aylık bebeklerinş neyse instagram kapandı da görüp kendini kötü hissetmiyorum
Bence gayet normal ilerliyoruz çocuk ömrü boyunca yemej yiyecek Allah nasip ederse ne bu aceleBen daha ek gıdaya başlamadım bile
Meyve süzgecine kırmızı erik koymayın benim kız ortalığın anasını aglatmışKayısınn iç kısmını kaşıkla oyup meyve süzgecine koyuyorum elinde emerek yiyor seviyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?