- 6 Ağustos 2022
- 2.113
- 1.970
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.981
Dün sabah 10 civarı yulaf yemişti mesela akşam 9a kadar emmedi neredeyseMeme emdikten 1 saat sonra yemek yedir 2 saat sonra meme dene. Öyle de mi emmiyor acaba arasını kısa mı tutuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün sabah 10 civarı yulaf yemişti mesela akşam 9a kadar emmedi neredeyseMeme emdikten 1 saat sonra yemek yedir 2 saat sonra meme dene. Öyle de mi emmiyor acaba arasını kısa mı tutuyorsun
İrmik almadım ya bir yerde hazmı mı zor diyordu kabız mınyapar dşyodu hatırlamıyorum sizde nasıl etki etti miBizimde öyle ya bir de hiç bir şeyi sevmedi 2 kaşık verdikten sonra öğürüyor bağırıyor o uğzden hepsi çöp oluyor . Bu arada irmikli muz yapmak aşırı kolaydı 10dkkada falan pişti
Bende 4+ kullanıyorum sleepy de ama boyut olarak diğer bizlerden küçük ciddenBenimki havalar ısındığı dan beri geceleri az çiş yapıyor hatta molfix te sanki hiç yapmıyor gibiydi eşim şimdi slepyy almış güya 4+ ama Dediğini gibi küçükmüş ve slepyy dolu gibi...
Ben yarın 6. Ay aşıları için gidicsm nasipse inşallah unutmam sorarımEki Görüntüle 3459655 irmik konusunu yakın zamanda doktoruna sorabilecek olan var mı ya
Çok uzun bi süre. Doyurdu desem o kadar süre de aç kalmaz. Mama felan alıyor mu sadece emiyor mu?Dün sabah 10 civarı yulaf yemişti mesela akşam 9a kadar emmedi neredeyse
Bende deneyeyim. Bugün bende kemik sulu kırmızı biber çorbası yaptım yemedi muhallebi tarzı bişey yaptım onuda yemedi. Önceden az çok birşeyler yiyordu bu ara hiç yemiyor. Son zamanlarda birşeyler yapacak zamanım olmuyordu son 1 hafta kadar yoğurt veya meyve felan verdim hep acaba o yüzden diğer şeyleri istemez mi oldu onlara mı alıştı acabaBugün elma yi hasladim.Pisirdigim irmiğe onla hurma özü kattım. Pekmez de olabilir severek yedi kızlar bilginiz olsun
Bende irmik denedim normalde hergün kaka yapıyordu 1 gün arayla yaptı etkisi var mı ondan kaynaklı mı bilemedim.İrmik almadım ya bir yerde hazmı mı zor diyordu kabız mınyapar dşyodu hatırlamıyorum sizde nasıl etki etti mi
Boyu kaç cm olmuş canım?Kontrole gittik 450 gram almış benim sıpa bu ay az almış toplam kg 8750 gram ama doktor genel kg şu boyu iyi dedi benim için gelişim inde hiç bir sakınca yok dedi hersy yolunda ek gıdaya başlayın dedi takımlar takip et dedi 3 kural bisi dedi ben bilmiyorum dedim bildiğim bisi ruh gibi çıktım hersyi unuttu. Bir kaşık maması aldı. Hemen pirinçli ballı bisi denemek amaçlı yedi güzelce tükürmeye bakalım bizim nasıl ilerleyecek ek gıda konusunda
Haftaya gideceğim sorarım unutmazsamEki Görüntüle 3459655 irmik konusunu yakın zamanda doktoruna sorabilecek olan var mı ya
Ay irmik konusunda ne kadar uç şeyler var bir de irmik sindirimi zor diye videolar vardı.Benim doktorum gerek yok öyle şeylere dediEki Görüntüle 3459655 irmik konusunu yakın zamanda doktoruna sorabilecek olan var mı ya
Evt evtBoyu kaç cm olmuş canım?
3 gün kuralı denediğin yiyeceği 3 gün boyu sadece onu veriyorsun alerjisi varmı diye kontrol ediyorsun sonra başka yiyeceğe geçiyorsun