- 17 Nisan 2023
- 1.951
- 1.509
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.941
Çok şükür beş kaşık yedi kalanı çöpİrmikli muz deneyeceğiz
Eki Görüntüle 3459214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür beş kaşık yedi kalanı çöpİrmikli muz deneyeceğiz
Eki Görüntüle 3459214
Ooo afiyet olsun dahs şöyle şatafatlı şeylere geçemedimİrmikli muz deneyeceğiz
Eki Görüntüle 3459214
Ben artık baya az veriyorum gerçi tadım yaıyorum zaten ama yine de az koyuyorum çöpe gidiyor her şeyÇok şükür beş kaşık yedi kalanı çöp
Bizimde öyle ya bir de hiç bir şeyi sevmedi 2 kaşık verdikten sonra öğürüyor bağırıyor o uğzden hepsi çöp oluyor . Bu arada irmikli muz yapmak aşırı kolaydı 10dkkada falan piştiBen artık baya az veriyorum gerçi tadım yaıyorum zaten ama yine de az koyuyorum çöpe gidiyor her şey
Bende. Bu aralar çok doluyum vücudum artık error veriyor bir gün düzgün dinlenemiyorumGündüz baya huysuzdu yapınca rahatladı ama bu sefer ben fena oldum i bazen böyle oturup bağıra bağıra ağlamak istiyorum göz yaşım gelmiyor ağlayamıyorum çol sinir bozucu ya
Benimki havalar ısındığı dan beri geceleri az çiş yapıyor hatta molfix te sanki hiç yapmıyor gibiydi eşim şimdi slepyy almış güya 4+ ama Dediğini gibi küçükmüş ve slepyy dolu gibi...Ben bezini çok sık değiştiriyorum havalar sıcak ya pişikten korkuyorum gündüz bir şey olmyor gecede bezi hep temiz oluyor sabaha karşı yapıyor bilmiyorum gece az çiş yapması normal öi acaba
Bizde onu dinliyoruzTonton denenin çiftliğini çok dinliyoruz güm içinde öğrenmiş artık heya heya diye bağırıyor evde
sleepy cisi içine pek çekmiyor yüzeyde kalıyor gibi geldi bana belki ondan dolayı dolu gibi gözüküyor olabilirBenimki havalar ısındığı dan beri geceleri az çiş yapıyor hatta molfix te sanki hiç yapmıyor gibiydi eşim şimdi slepyy almış güya 4+ ama Dediğini gibi küçükmüş ve slepyy dolu gibi...
Biz yoğurtla yedik canım tek başına benimki de bayılmadı pekKızlar bu oğlan tatlı patatesi neden yemiyo tadıda çok güzel anlamadım öneri var mı nasıl yapsam içine ne katsam? Sade verdim yemedi havuç kattım yemedi son bi kez daha deneyip bir süre vermicem.
Sleepy nin yeşil olanı öyle ben beğenmedim en iyisi bio natural serisiBenimki havalar ısındığı dan beri geceleri az çiş yapıyor hatta molfix te sanki hiç yapmıyor gibiydi eşim şimdi slepyy almış güya 4+ ama Dediğini gibi küçükmüş ve slepyy dolu gibi...
Yoğurtla deneyim dedim de taze yoğurdum kalmamış bakayım bir dahakine yoğurtla deneyimBiz yoğurtla yedik canım tek başına benimki de bayılmadı pek
Tarhana ile birlikte mi pişirdin canım kıymayı minik minik yiyebildi miKızlar kuzu kıyma tarhana pek sevilmedi.Kıymalar minik olmasına rağmen midesini bulandırdı.sanırım böyle böyle alışacaklar
Evet canım biraz ağzında geveledi ama kıymaları cogunlukla yutamadıTarhana ile birlikte mi pişirdin canım kıymayı minik minik yiyebildi mi
Hadi ya ben daha denemem galiba diğer ay denerim daha 6 ay 8 günlük. Kıyma yiyemeyebilirEvet canım biraz ağzında geveledi ama kıymaları cogunlukla yutamadı
Evet bende gördüm Osman hoca hep sadece bal 1 yaşa kadar verilmesin diğerleri verilebilir diyorKızlar osman gönülalın hikayesini gördüm şimdi domatesi 6 . Ayda verebilirsiniz diyodu