- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.961
Biz 7 ayı doldurduk.Doktor ver dedi ama zorlanıyor yine de deneyeceğim bakalımHadi ya ben daha denemem galiba diğer ay denerim daha 6 ay 8 günlük. Kıyma yiyemeyebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 7 ayı doldurduk.Doktor ver dedi ama zorlanıyor yine de deneyeceğim bakalımHadi ya ben daha denemem galiba diğer ay denerim daha 6 ay 8 günlük. Kıyma yiyemeyebilir
Dene canım benimki pütürlü şeyler yemek istemiyor. Hep püre sıvı yemek istiyor nasıl alıştırcam bakalımBiz 7 ayı doldurduk.Doktor ver dedi ama zorlanıyor yine de deneyeceğim bakalım
Minik celik tencerelerim vardi hep onlarda yaptim ben. Evdeki teflonlar granitler hep büyük. Bence bisey olmaz çizik degilse eğerKızlar bebikler için granit tencere kullanabilir miyiz? Çorbasını muhallebisini felan yaparken? Kullanan var mı?
hiç aklıma gelmeyen şeyleri soruyorsun bugün sabah teflonda irmik yapmıştımKızlar bebikler için granit tencere kullanabilir miyiz? Çorbasını muhallebisini felan yaparken? Kullanan var mı?
Doğduğu günün ertesi gününde işitme testi yapılmıştı, bilmediğim için soruyorum ilerleyen aylarda tekrar mı isteniyor?Kızlar dün uzun yoldan geldiğim için 8 saat araç kullanımı sabah oglumun işitme testi vardı gidemedik. Sizden giden oldu mu ? Yapılmasa ne olur sizce ya da tekrar randevu için odyometri sanırım o bölüme alicaz değil mi siz naptınız ?
Sağlıklı olur mu acaba diye düşündümhiç aklıma gelmeyen şeyleri soruyorsun bugün sabah teflonda irmik yapmıştım
Çizik değil hiç kullanmadım ama emin olamadım sağlıklı olur mu acabaMinik celik tencerelerim vardi hep onlarda yaptim ben. Evdeki teflonlar granitler hep büyük. Bence bisey olmaz çizik degilse eğer
İşitme testi yenidoğan döneminde yapılmıyor muKızlar dün uzun yoldan geldiğim için 8 saat araç kullanımı sabah oglumun işitme testi vardı gidemedik. Sizden giden oldu mu ? Yapılmasa ne olur sizce ya da tekrar randevu için odyometri sanırım o bölüme alicaz değil mi siz naptınız ?
Doğduktan sonra ki gün yapıldı bize deKızlar dün uzun yoldan geldiğim için 8 saat araç kullanımı sabah oglumun işitme testi vardı gidemedik. Sizden giden oldu mu ? Yapılmasa ne olur sizce ya da tekrar randevu için odyometri sanırım o bölüme alicaz değil mi siz naptınız ?
İşitme testini 5. Gün yaptırdık biz. Bi daha istenmedi.Kızlar dün uzun yoldan geldiğim için 8 saat araç kullanımı sabah oglumun işitme testi vardı gidemedik. Sizden giden oldu mu ? Yapılmasa ne olur sizce ya da tekrar randevu için odyometri sanırım o bölüme alicaz değil mi siz naptınız ?
biz gittik birkaç gün önce çok kısa bir işlem kulağına kulaklık gibi bir şey takılıyor sonra diğerine takılıyor çok kısa sürüyorKızlar dün uzun yoldan geldiğim için 8 saat araç kullanımı sabah oglumun işitme testi vardı gidemedik. Sizden giden oldu mu ? Yapılmasa ne olur sizce ya da tekrar randevu için odyometri sanırım o bölüme alicaz değil mi siz naptınız ?
Ay bizde de durum tam tersi asla ek gıda yemiyor . Ben anne sütünü yeteri kadar aldıklarını düşünüyorum bundan sonra alacakları keyfi olarak düşünüyorum yanılıyor muyum bilmiyorum . Yani benim sütüm az belki de kendimi kandırıyorum emiyor ama asla doymuyor üstüne hep mama içiyorBenimki de ek gıda yiyor bayağı bitiriyor ama emmiyor bu sefer böyle olunca vermek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım memeyi
Miktar olarak ne kadar veriyorsun ki? Şuan tadim dönemindeyiz sütün varsa emzirmek önceligin olsun. Okudugum kadariyla 6-9 ay arasi %30 ek gida %70 anne sütü veya formül mamayla gitmeliyiz. 9-12 ay arasi yari yariya gibi düşünBenimki de ek gıda yiyor bayağı bitiriyor ama emmiyor bu sefer böyle olunca vermek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım memeyi
Meme emdikten 1 saat sonra yemek yedir 2 saat sonra meme dene. Öyle de mi emmiyor acaba arasını kısa mı tutuyorsunBenimki de ek gıda yiyor bayağı bitiriyor ama emmiyor bu sefer böyle olunca vermek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım memeyi
1 yaştan sonra keyfi oluyormuş emme durumu. Osman hoca geçen öyle paylaşmıştıAy bizde de durum tam tersi asla ek gıda yemiyor . Ben anne sütünü yeteri kadar aldıklarını düşünüyorum bundan sonra alacakları keyfi olarak düşünüyorum yanılıyor muyum bilmiyorum . Yani benim sütüm az belki de kendimi kandırıyorum emiyor ama asla doymuyor üstüne hep mama içiyor
1 yaşından sonra artık sanırım onlar için pekte gerekli olmuyorAy bizde de durum tam tersi asla ek gıda yemiyor . Ben anne sütünü yeteri kadar aldıklarını düşünüyorum bundan sonra alacakları keyfi olarak düşünüyorum yanılıyor muyum bilmiyorum . Yani benim sütüm az belki de kendimi kandırıyorum emiyor ama asla doymuyor üstüne hep mama içiyor
Sabah çeyrek avokado bi yumurta sarısı yedi zeytinyağlıMiktar olarak ne kadar veriyorsun ki? Şuan tadim dönemindeyiz sütün varsa emzirmek önceligin olsun. Okudugum kadariyla 6-9 ay arasi %30 ek gida %70 anne sütü veya formül mamayla gitmeliyiz. 9-12 ay arasi yari yariya gibi düşün