Bozkırın bi bağrı yanıklığı var onu da seviyorum benRabbım ulkemizi bizleri tüm afetlerden korusun
Evet güzel bi yer ama dediğim gibi biz çok benzer yollardan geçtiğimiz için vaauuw olmuyoruzdaha çok bozkirlarda insanlar burda nasıl yaşıyor yaa diyoruz
Allaaaaah kayısıUcanbalon ben Malatya lıyım canım
M merakediyorum1Moni moni bende yaz gelince bırakacağız sanıyordum ama ebemiz hayır 1 yaşına kadar kullanacaksın dedi.
Poşeti @hersey guzel demişti. Bende veriyorum arada eline
@Madamu şifa olsun inşallah
Ben losyon kullanmıyorum biodermanın kremini kullanıyorum güneş kremi olarakta sivenoÜste para verseler bu kadar övemem
Bebek losyonu yok ama sanırım
Sizler ne kullanıyorsunuz
Ay Ankara’da mı yaşıyorsun sen işe başlayınca buralar sessizleşecekAllaaaaah kayısıbende angaraliyim
Ben heryerden yetişirim burayaAy Ankara’da mı yaşıyorsun sen işe başlayınca buralar sessizleşecek
Kremi yedirmesi zor olmuyor mu ya? Losyon daha kolay gelmişti bana. Mustela kullandık da çok da sevmedim açıkçasıBen losyon kullanmıyorum biodermanın kremini kullanıyorum güneş kremi olarakta siveno
Sanırım karıştırıyorlar 3unu sonra meyve tadılıyor herhalde. Yoğurt denediniz miPatates kabak havuç sonra ne vereceğiz
Benim bebeğim biraz hassas tenli Bioderma Atoderm kremini kullanıyorum yedirmesi kolay ve tenine iyi geliyor kızarıklık olunca hemen götürüyorKremi yedirmesi zor olmuyor mu ya? Losyon daha kolay gelmişti bana. Mustela kullandık da çok da sevmedim açıkçası
Bi araştırayım o kadar hassas değil benimkinin cildi ama çok beyazBenim bebeğim biraz hassas tenli Bioderma Atoderm kremini kullanıyorum yedirmesi kolay ve tenine iyi geliyor kızarıklık olunca hemen götürüyor
Bezelye taze fasulye bamya semizotu ve mevsim meyveleriPatates kabak havuç sonra ne vereceğiz
Onları da sadece buharda mı pişireceğiz? Ne bileyim bamyayı limonlamayalim miBezelye taze fasulye bamya semizotu ve mevsim meyveleri
Yoğurt verebilirsin yada bi kaç meyve tadımı yapabilirsin. Sebze olarakta bezelye yeşil fasülye kapta biber de deneyebilirizPatates kabak havuç sonra ne vereceğiz
SgshsghahshshshsbsxvjshxjshsOnları da sadece buharda mı pişireceğiz? Ne bileyim bamyayı limonlamayalim mi
Sabah en geç 8 de veriyorum. Bugun vermeyi unuttum hatırladığımda saat 10 u geciyodu. Vermedim. Ama uykularında hiç değişiklik yokBu d vitamini gündüz uykularımızın katilibazen unutuyorum vermeyi o gün bir nebze de olsa uyuyor ama verdiğim günler asla uyumuyor
Ay var ya hepsi de nasıl gaz yapan sebzelerSgshsghahshshshsbsxvjshxjshs
Sumuklenmesin diye öncesinde limonla tabii de pişirmesi nasıl olur bilemedim şimdi svshvs
Bezelye ve fasulyeyi haşlama yapıp çatalla ezmeyin düşünüyorum. Semiz otu ile de biraz blend edip yoğurda katmayı düşünüyorum. İlerde bulgurla çorbasını yaparım ama zamani da geçebilir corba zamanindabugun sebze yetistiremedim yarın elimde bezelye var ondan deniycem inşallah maşallah amin
Ben 6 da veriyorum 5-6 uyaniyo çünkü. O gün 10-15 dk memede uyursa uyuyor toplam 1 saat bile uyumuyordurSabah en geç 8 de veriyorum. Bugun vermeyi unuttum hatırladığımda saat 10 u geciyodu. Vermedim. Ama uykularında hiç değişiklik yok
Og naturalin bebek salçası var. Ondan almayı düşünüyorum ben. Domates sos yapacağız kış için onlardan yiyebilir dimi ya cam kavanoza konserve gibi. Salça kaynatamam ben saatlerce benim bebem durmuyoUcanbalon ben şu bi kaç sebzeyi denedikten sonra bi tuzsuz salça bulabilirsem soğanlı yemeklere gecicem. Ama nasıl olucak onu da bilmiyorum. Hazir kapya biber çıkmışken salca mi yapsak ne yapsak
Hepsinden önce öyle deneme için yoğurt vermiştim ama yüzü egzama oldu. Onunla mı alakalı bilmiyorum o sebepte havuçtan sonra tekrar bi yoğurt denemesi yapacağım. Yaz meyvelerini yesin bi bitmedenSanırım karıştırıyorlar 3unu sonra meyve tadılıyor herhalde. Yoğurt denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?