- 17 Nisan 2023
- 1.958
- 1.514
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.561
Anladım canım 13. Ayda da var ama ikisi mi biri mi emin değilim cmt sorayım3. Doz var mı bilmiyorum biz 6. Ayı doldurduk 2-3 hafta önce olmamız gerekiyordu aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım 13. Ayda da var ama ikisi mi biri mi emin değilim cmt sorayım3. Doz var mı bilmiyorum biz 6. Ayı doldurduk 2-3 hafta önce olmamız gerekiyordu aslında
Dikkatli olun lütfen koparır boğazına falan kaçar Allah korusunBurada birinde okumuştum eline poşet verdim yazmıştı bende verdim yarım saattir oynuyor hışırtılı kitabı bu kadar sevmiyor sağolsun söyleyen kişi
Eki Görüntüle 3447156
400Kızlar ocean marka d vitamini kaçlık kullanıyorsunuz
Bende ilk ay tek gitmek zorunda kalmıştım sonra ya eşimi alıyorum yada oradaki diğer ebeye rica ediyorum. Tutamam deyince hemen yardımcı oluyolar saolsunlar.Ben de annemle gidip anneme tutturuyordum ama bu kez bana kaldı bir daha da tutmam keşke akıl etseydim.bşr bitmedi şu aşılar moni ne alacaksın güneş kremi ben de alacağım ama içime sinen bir şey bulamadım sanki daha
Şifa olsun inşallahKabak bugün biz de deneyeceğiz
Eline veriyormusunuz peki blw şeklinde mi yapıyorsunuz?Yok patates ile başladık ama patatesi çok sevmedi yüzünü buruşturdu biraz daha pütürlü ya patates belki ondan hoşlanmadı bilmiyorum ama kabağı hiç sevmez herhalde dedim ilk gün küçük bir parça yaptım hepsini yedi dün 3 parmak kadar kesmiştim yedi bugünde ikea renkli plastik tabaklar var ya onu doldurdum hepsini yedi
Ay bunu hiç düşünmemiştim koparamaz diye düşünmüştümDikkatli olun lütfen koparır boğazına falan kaçar Allah korusun
Ben de öyle dikkatini çekince vermiştim de annem uyardı beni de yutar diye aklıma gelmemiştiAy bunu hiç düşünmemiştim koparamaz diye düşünmüştüm
İlk gün bi verdim bütün koltuğu batırdı sonraki günler vermedim ama vermek lazım ya yarın havuç başlayacağım onu veririmEline veriyormusunuz peki blw şeklinde mi yapıyorsunuz?
Yeşile alışkın ve yeşili seven biri olarak Nevşehirin ruhunuzu daraltması çok normal Ben Eskişehirliyim Moni moniAhahah elbetteki var yurdumun her taşı toprağına hayranım. Ama bi 30 yıl mavinin yeşilin içinde boğulmuş biri olarak bana boş geliyo. Gözlerim yeşil arıyor 2 yıl evvel bi doğu türü yapmıştık. Beni en çok zorlayan nevsehir olmuştu tek renk tonunda heryer. Biraz daha güneye maras Antep civarı yeniden yesillenince gözüm gönlüm açılmıştı
Siz nerelisinizb
Fazla koparıp boğazına kaçmaz mıİlk gün bi verdim bütün koltuğu batırdı sonraki günler vermedim ama vermek lazım ya yarın havuç başlayacağım onu veririm
Parmakla ezilecek kıvamda oluyor ya kaçmaz diye düşünüyorumFazla koparıp boğazına kaçmaz mı
Bende bi deneyimParmakla ezilecek kıvamda oluyor ya kaçmaz diye düşünüyorum
2 aylık olduğundan beri kullanıyorum yüzüne mercimek kadar yediriyorum öyle yap demişti doktorumuzBana hiç bi sey demediler ama 1 yasa kadar devam edicem. Ve evet bizde hergun çıkamıyoruz aşırı sıcak. Dun öğlen gideceğim yolun ceyreginden geri döndüm. Bide hala güneş kremi konusunda kararsızım siz aldınız mı Yda düşündüğünüz bi marka var mi
Korktum aldım hemenBen de öyle dikkatini çekince vermiştim de annem uyardı beni de yutar diye aklıma gelmemişti
İnciadan reklam aldığını düşünüyorum2 aylık olduğundan beri kullanıyorum yüzüne mercimek kadar yediriyorum öyle yap demişti doktorumuz
Ve tabi ki incia kullanıyorum
Hamsilosa yoluna verdiği huzur hissine hayran kaldım genel olarak çok güzel memleketSana bana kötü haber sinop merkezde yaşamıyorum ve hiiic hamsilosa da gitmedimnsgsgsgsg zaten bize heryer hamsilos gibinoldugundan pek cazibesi yok oranın. 3 yık evvel bi sel felaketi olmuştu sinop ve kastamonunun sınır bölgesi var orda doğdum büyüdüm. Artık pek gitmek istemiyorum yeni yeni kendine geliyor ama çok harap etti sel. Gideceğimiz zaman sinop merkeze gidiyoruz ama bu yıl bi gecelik debolsa kamp düşüncemiz var arkadaslarimizla bakalim becerebilecek miyiz
Eskişehire hiç gitmedim ama gidersem yabancılık cekmeyecegimi düşünüyorum. Bizimde Eskişehir gibi yoğun ve büyük olmasada şehrin ortasından dere akiyo. Bebis biraz daha büyüdüğünde gitmediğimiz şehirlere gitme planlarımız var ama ilk olarak hedefimiz Çanakkale olucak belki yollarımız bi yerde kesişir bi kahve içer 40 yil kitlerizzYeşile alışkın ve yeşili seven biri olarak Nevşehirin ruhunuzu daraltması çok normal Ben Eskişehirliyim Moni moni
Üste para verseler bu kadar övememİnciadan reklam aldığını düşünüyorum
Rabbım ulkemizi bizleri tüm afetlerden korusunHamsilosa yoluna verdiği huzur hissine hayran kaldım genel olarak çok güzel memleket
Ooy suyun önünde ne durabilir ki çok geçmiş olsun