- 21 Şubat 2024
- 55
- 14
- 27
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.881
Amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce bi sıkıntu olmadan geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce bi sıkıntu olmadan geçer
Kız ana sütünü nerde bulayımAnne sutu surun rahatlatir
İyiyim canım sağol sen nasılsın. Kızım beni çok yoruyor ek gıdaya da başladık müsait vaktim olmuyor özel mesajlara bakıp çıkıyorum sadece. Hatırladığın için sağol canım Herşey yolunda mı
Bende mama sandalyesine oturttum dün kemerlerini bağlayıp hep öne düşüyor gibi kendi kendini mi atıyor yoksa duramıyor mı anlamadım ama sanırım duramıyor gibi geldi.Yediklerimizi takip ediyor sürekli bakıyor vitaminlerini verirken kaşığı gördüğünde ağzını açıyor yemek masasında kucağıma aldığımda ellerini uzatıyor masaya ama otururken halâ arada kendini öne atıyor
Doğum yaptığımdan beri daha kimseye çocuğumu verip uyuyamadım ya babasına da anneme de teklif ettiğim oldu sen bak uyuyim dediğim ama uyuyamadım hiç birindeAnneme dedim ki bugün gel de emzirdikten sonra siz oynayın ben 1 saat olsa yatayım nolur. Tamam dedi geldi sağolsun ben emzirirken bebe kucağımda annem koltukta uyudu sonuç ben yine uyuyamadım
Memelere sıkıntı olmadı mı öyle biri büyük bir küçük gibi yaniBenim ilk kızım sağ mememi hiç sevmiyordu 1 yaşından sonrada zorlamadım ben 2 yaşına kadar tek solu emdi. Bu kızımda sol memeyle doyuyor sağ memeyle doymuyordu. Göğüslerim çok yara olduğu için 2 kere acı çekmemek için hep solu verdim. Sağda süt bitti. Solu tek emiyor. Sağ memem tembel ikiside sevmedi
Bana teklif eden olmadı hiç. Bugün istedim o da nasip olmadıDoğum yaptığımdan beri daha kimseye çocuğumu verip uyuyamadım ya babasına da anneme de teklif ettiğim oldu sen bak uyuyim dediğim ama uyuyamadım hiç birinde
ben geceden uykusuz kaldıysa eğer eve kim gelirse gelsin hemen uyuyorumBana teklif eden olmadı hiç. Bugün istedim o da nasip olmadı
Benim de kara inadım işte hiç yardım istemeyi beceremem. Gece mi uyku mu aaaaa o da ne en güzelini yapıyorsunuz vallahi, anne ne kadar iyiyse bebeğiyle de o kadar güzel ilgileniyorben geceden uykusuz kaldıysa eğer eve kim gelirse gelsin hemen uyuyorum
Çok şükür bizlerde iyiyiz bilmediğin değişik bir şey yok bizlerde de, meme, mama, kaka, çiş, uyku, atak Tutak haftası aşılar, ateş ve son gündemimiz ek gıda... Grubumuzun muhabbet konuları...İyiyim canım sağol sen nasılsın. Kızım beni çok yoruyor ek gıdaya da başladık müsait vaktim olmuyor özel mesajlara bakıp çıkıyorum sadece. Hatırladığın için sağol canım Herşey yolunda mı
Ala ahhhAnneme dedim ki bugün gel de emzirdikten sonra siz oynayın ben 1 saat olsa yatayım nolur. Tamam dedi geldi sağolsun ben emzirirken bebe kucağımda annem koltukta uyudu sonuç ben yine uyuyamadım
Bendim canım o sağolasın ama oğlum varDün bi arkadaş kızım sadece anne sütü alsa da kakası yeşil demişti.. Kısa süreli beslenme ile ilgiliymiş