- 17 Nisan 2023
- 1.951
- 1.509
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.861
Bizde düzenliydik ama son 15 gündür geceleri 4-5 kez kalkıyoruzÇok şükür canm duzelır inan ben büyük sıpada zoombı gıbıydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde düzenliydik ama son 15 gündür geceleri 4-5 kez kalkıyoruzÇok şükür canm duzelır inan ben büyük sıpada zoombı gıbıydım
Gündüz de yok uykuBizde düzenliydik ama son 15 gündür geceleri 4-5 kez kalkıyoruz
geçmiş olsun neden götürdünüz nerolijiye dışardan mı bisey farkettini
EvtDoktor mu yonlendırdı nıcın gıttın
Doğumda beyni okjijensiz kalmışti takipdeydi şuan da 4 aylık temekrofide çıktıÖncelikle inşallah geç içi bir şeydir ve hemen geçer canımNeden götürme ihtiyacı hissettin ve neye binaen tomografi çekildi.
Önceki uyuma rutinleri nasıldı az mı uyuyordu? Yazınızı okuyunca çok umutlandım daha yeni 5 aylık olacak ama olsun bir ay daha beklerimKızlar biz dün 5. Ayımızı bitirdik ve gece uykuları bu gece ozellikle 5-6 saat oldu henuz uyanmadı.Uyanır diye bekliyorum ama pozisyon degistirp tekrar uyumaya devam ediyor.Kendi uyanmadan ve acikmadan uyandirmaj istemiyorum ama benim bebegim zaten cok istahli olmadigi icin acaba iyi mi kotu mu yapiyorum bilmiyorumbiliyorum simdi bir cogunuz uykuya hasretim keske benimkide uyusa diceksiniz ama bazen hangisi dogru insan sasiriyor.
cok ama çok geçmiş olsunEvt
Doğumda beyni okjijensiz kalmışti takipdeydi şuan da 4 aylık temekrofide çıktı
Benim kızımda 4. Aya kadar 7 saat bile uyuduğu olmuştu ellemedim hiç. Sadece hasta olduğu ay gece alıp emzirmiştim uyurken. Aylıkta 1 kilo civarında aldı. Gündüz sık emiyordu. Şimdi gece 2 saat zor uyuyor. Uyuyorsa bırakın bence.Kızlar biz dün 5. Ayımızı bitirdik ve gece uykuları bu gece ozellikle 5-6 saat oldu henuz uyanmadı.Uyanır diye bekliyorum ama pozisyon degistirp tekrar uyumaya devam ediyor.Kendi uyanmadan ve acikmadan uyandirmaj istemiyorum ama benim bebegim zaten cok istahli olmadigi icin acaba iyi mi kotu mu yapiyorum bilmiyorumbiliyorum simdi bir cogunuz uykuya hasretim keske benimkide uyusa diceksiniz ama bazen hangisi dogru insan decesasiriyor.
Benim ilk kızım sağ mememi hiç sevmiyordu 1 yaşından sonrada zorlamadım ben 2 yaşına kadar tek solu emdi. Bu kızımda sol memeyle doyuyor sağ memeyle doymuyordu. Göğüslerim çok yara olduğu için 2 kere acı çekmemek için hep solu verdim. Sağda süt bitti. Solu tek emiyor. Sağ memem tembel ikiside sevmediKızlar sizin bebenizin de favori memesi var mi soldan istekle emiyor sağa geldi mi çekip çekip kafayi geri atiyor öksürüyor sağdaki akışı begenmiyor sanirim ne yapacagimi sasirdim
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bi sıkıntu olmadan geçerEvt
Bizlerde iyiyiz, çok şükür... Arada yoklayın bizi... Özlüyoruz..İyiyiz çok şükür canım. Sen nasılsın?
Ben sag memedeyken düzgün tutamiyorum bebegi biraz da ondan belki hani basi boynu cok rahat deglmis gibiBenim ilk kızım sağ mememi hiç sevmiyordu 1 yaşından sonrada zorlamadım ben 2 yaşına kadar tek solu emdi. Bu kızımda sol memeyle doyuyor sağ memeyle doymuyordu. Göğüslerim çok yara olduğu için 2 kere acı çekmemek için hep solu verdim. Sağda süt bitti. Solu tek emiyor. Sağ memem tembel ikiside sevmedi
İnşAllah geçicidir canım, doktorlar ne diyor?Evt
Onlineda geçerli değil ama 40 derece sıcakta bebeyle nasıl gidelim ezerler bizi izdihamdaYine gratiste yüzde 80 indirim varmış haberiniz olsun
Yediklerimizi takip ediyor sürekli bakıyor vitaminlerini verirken kaşığı gördüğünde ağzını açıyor yemek masasında kucağıma aldığımda ellerini uzatıyor masaya ama otururken halâ arada kendini öne atıyorYemeklere tepkisi falan nasıl peki istiyor mu
Çok geçmiş olsun kötü birşey değildir umarım ne şikayet üzerine gittiniz nörolojiyeKizlar bugün bebeğim nörolojiye götürdüm temografi çekildi kafasının içinde biyerde kucuk bı boşluk çıktı geçermi leke gibi kafa tasinda
Anne sutu surun rahatlatirDemli çayla silin gözünüzü düzelir inşallah
Doğumda beyinen okjijen gitmedi takipdeydiÇok geçmiş olsun kötü birşey değildir umarım ne şikayet üzerine gittiniz nörolojiye
Birşey demedi detaylı bakacaklar takip deİnşAllah geçicidir canım, doktorlar ne diyor?