- 4 Ağustos 2022
- 4.910
- 2.429
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.101
İnsallah gerçekleştirirsiniz hayallerinizi, ne üzerine düşünüyorsunuz?Soyle 2 3 yaşlarına gelince bi dukkan açıp başında durma düşüncem var. Kızı yarım gün kreş oyun grubu gibi yerlere veririm sonra da yanıma alirim vs diye. Ama o zamana kadar da ayrı durma durumu yaşayacak olsam fena bocalarim sanirim. Bide bende bu başkası dokunmasın kucağına almasın durumu da var. Aşmaya çalışıyorum ama hala içim kor alev gibi yaniyo.
Fıskiyeyi açıp dolduruyorum direk küvetiniBirde kızlar ben hala oğluma banyo yaparken arıtmadan su alıyorum sıcak suyuda kettle da kaynatıyorum. Normal su çok kireçli diye düşünüyorum ama böyle zor olmaya başladı siz nasıl yapıyorsunuz normal çeşmeden ayarlayıp banyo yaptıran var mı?
Kireçli mi suyunuz pekiFıskiyeyi açıp dolduruyorum direk küvetini
Ben balon alıyorum gümüş 34 inç.Ay ay. Bebeği yanına koyup çekiyordum balonlar bekliyor inşallah ben de çekerim bu haftaAy benim gibi biri varmıştamam o zaman yapayım bizde yarın 5 aylık oluyoruz bugün yapsam kurtarrım galiba nasıl yapsam diye düşünüyorum bir fikir alırım senden 4. Ay çekimi nasıl bir konsept olsa acaba
Ben en başından beri çeşmeden ayarlı kovaya dolduruyorumBirde kızlar ben hala oğluma banyo yaparken arıtmadan su alıyorum sıcak suyuda kettle da kaynatıyorum. Normal su çok kireçli diye düşünüyorum ama böyle zor olmaya başladı siz nasıl yapıyorsunuz normal çeşmeden ayarlayıp banyo yaptıran var mı?
Örnek var mı canımBen balon alıyorum gümüş 34 inç.Ay ay. Bebeği yanına koyup çekiyordum balonlar bekliyor inşallah ben de çekerim bu hafta
Demekki ben çok pinpirikli davranıyormuşumBen en başından beri çeşmeden ayarlı kovaya dolduruyorum
Aşırı. Sonrasında güzelce yagladigim için cildinde hiç tahriş olmadı şimdiye kadarKireçli mi suyunuz peki
Çocuk giyim üzerine düşünüyoruz yada kanayan yarama olan tesettur giyim de olabilir.İnsallah gerçekleştirirsiniz hayallerinizi, ne üzerine düşünüyorsunuz?
Aileniz yanınızdaysa onlara bırakıp tek markete falan gidip gelin vs vs ben de kimselere vermek istemiyorum
Bizimki de çok kireçli o yüzden yıkayamadım şimdiye kadar ama artık zor oluyor sürekli su ayarlamakAşırı. Sonrasında güzelce yagladigim için cildinde hiç tahriş olmadı şimdiye kadar
Ben duşakabine küvet süngerini koyuyorum kızımıda üstüne yatırıyorum 5 dakikada duş başlığıyla yıkıyorum. Bazen günde 2 kez yıkadığım bile oluyor. Çünkü bayılıyor suya kriz anlarında kurtarıcı oluyorBirde kızlar ben hala oğluma banyo yaparken arıtmadan su alıyorum sıcak suyuda kettle da kaynatıyorum. Normal su çok kireçli diye düşünüyorum ama böyle zor olmaya başladı siz nasıl yapıyorsunuz normal çeşmeden ayarlayıp banyo yaptıran var mı?
Ben ilk aynı fiyat zaten tek buharlı pişirici yerine çok amaçlı pişirici alayım buharını da kullanırım yemekte yapılır dedim sonra sadece aparat mı alsama vardımKızlar buharlı pişirici olarak ne aldınız ? Ben yoyko almak istiyordum ancak bir süredir stokta yok satıcılarda.Philips için de şu konuşan haznenin kireç pas tuttuğunu yazmışlar ürün inceleme videolarının yorumlarında.O haznenin temizlenemediğinden hayıflanmışlar.Sizler ne aldınız ? Tencereye takılan Aparattan da aldım bu arada
Artık memeler bebeğiniz içebildiği kadar süt üretiyor o yüzden emdikten sonra çıkmamış olabilir. Bir de sürekli sağılmaya alışık olmayan memeden süt gelmiyor.Sütümün olmadığından şüphe ediyordum bugün sağdım ve iki göğsümden de damla damla geldi anca
Alışık anneme 1 aya kadar ise başlayacağım o yüzden her gün götürüyorum anneme yarım saat 1 saat takılıyorlar bu aralar. Şimdilik bir sorunumuz yokÇocuk giyim üzerine düşünüyoruz yada kanayan yarama olan tesettur giyim de olabilir.
En yakinim kv ona da bırakamıyorum kendi ailem il ede yasiyo ki gene de bırakamam ya. Huyunu suyunu bilmiyorlar herkesi yabancilamasi var bi anda krize giriyo zor sakinlestiriyoruz.
Sizin anneniz bakacakti dimi?? Öncesinde alıştırma yapacak mısınız
Gerçekten o kadar uğraşılmaz. Duştan sonra nemlendirin güzelce bir sorun yaşamazsınızBizimki de çok kireçli o yüzden yıkayamadım şimdiye kadar ama artık zor oluyor sürekli su ayarlamak
Oo süper fikirBen duşakabine küvet süngerini koyuyorum kızımıda üstüne yatırıyorum 5 dakikada duş başlığıyla yıkıyorum. Bazen günde 2 kez yıkadığım bile oluyor. Çünkü bayılıyor suya kriz anlarında kurtarıcı oluyor
Ben doğduğu günden beri çeşme suyuBirde kızlar ben hala oğluma banyo yaparken arıtmadan su alıyorum sıcak suyuda kettle da kaynatıyorum. Normal su çok kireçli diye düşünüyorum ama böyle zor olmaya başladı siz nasıl yapıyorsunuz normal çeşmeden ayarlayıp banyo yaptıran var mı?
Bi ben hala arıtma galiba bundan sonra bende yapmayım bariBen doğduğu günden beri çeşme suyu
İlk doğduğu zamanlar beşer dk falan sağıyordum sonra bir daha sağmadımArtık memeler bebeğiniz içebildiği kadar süt üretiyor o yüzden emdikten sonra çıkmamış olabilir. Bir de sürekli sağılmaya alışık olmayan memeden süt gelmiyor.