2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Birde kızlar ben hala oğluma banyo yaparken arıtmadan su alıyorum sıcak suyuda kettle da kaynatıyorum. Normal su çok kireçli diye düşünüyorum ama böyle zor olmaya başladı siz nasıl yapıyorsunuz normal çeşmeden ayarlayıp banyo yaptıran var mı?

İnsallah gerçekleştirirsiniz hayallerinizi, ne üzerine düşünüyorsunuz?
Aileniz yanınızdaysa onlara bırakıp tek markete falan gidip gelin vs vs ben de kimselere vermek istemiyorum

Fıskiyeyi açıp dolduruyorum direk küvetini

Ben balon alıyorum gümüş 34 inç.Ay ay. Bebeği yanına koyup çekiyordum balonlar bekliyor inşallah ben de çekerim bu hafta

Ben en başından beri çeşmeden ayarlı kovaya dolduruyorum

İnsallah gerçekleştirirsiniz hayallerinizi, ne üzerine düşünüyorsunuz?
Aileniz yanınızdaysa onlara bırakıp tek markete falan gidip gelin vs vs ben de kimselere vermek istemiyorum
Çocuk giyim üzerine düşünüyoruz yada kanayan yarama olan tesettur giyim de olabilir.
En yakinim kv ona da bırakamıyorum kendi ailem il ede yasiyo ki gene de bırakamam ya. Huyunu suyunu bilmiyorlar herkesi yabancilamasi var bi anda krize giriyo zor sakinlestiriyoruz.
Sizin anneniz bakacakti dimi?? Öncesinde alıştırma yapacak mısınız

Ben duşakabine küvet süngerini koyuyorum kızımıda üstüne yatırıyorum 5 dakikada duş başlığıyla yıkıyorum. Bazen günde 2 kez yıkadığım bile oluyor. Çünkü bayılıyor suya kriz anlarında kurtarıcı oluyor

Ben ilk aynı fiyat zaten tek buharlı pişirici yerine çok amaçlı pişirici alayım buharını da kullanırım yemekte yapılır dedim sonra sadece aparat mı alsama vardım

Alışık anneme 1 aya kadar ise başlayacağım o yüzden her gün götürüyorum anneme yarım saat 1 saat takılıyorlar bu aralar. Şimdilik bir sorunumuz yok
Huyunu suyunu bilmeyen insana bırakmak da çok zor anlayabiliyorum sizi. Bu arada insallah dilediğiniz zaman açarsınız insallah dükkanınızı hayırlı işler şimdiden

Ben doğduğu günden beri çeşme suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…