- 4 Ağustos 2022
- 4.910
- 2.429
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.921
Aa sevmedi mi yoğurt katıp denediniz miBenim kız havuçtan nefret ediyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sevmedi mi yoğurt katıp denediniz miBenim kız havuçtan nefret ediyo
Daha almadım ama ty dan beğendiğim var sizinle de paylaşayım çok tatlı duruyor başka renkleri de vardıMerhaba kızlar yoğurt için hangi kavanozlardan aldınız kaç ml nereden aldınız
Ay çok teşekkür ederim hemen bakıyorumHerevin Altılı Desenli Bebek Mama Kavanozu 200 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Herevin Altılı Desenli Bebek Mama Kavanozu 200 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Özel bi mayalama yapmıyorum. Kendim için nasılsa aynı yogurttan yedirdim. Zaten tabağına aldığın 1 tatlı kaşığı kadar yoğurdu bile bitiremiyokar henüz tadım zamanı olduğundan dolayı.Merhaba kızlar yoğurt için hangi kavanozlardan aldınız kaç ml nereden aldınız
Teşekkür ederim inşallah ıncıa ürünleri güzel diyorlarO cilt kızarıklıkları için ben pişik kremi kullanıyorum. İncia markasının tırnaklarıyla çok çiziyor mesela kendisini hemen sürüyorum 1-2 saate izi bile kalmıyor. İnsallah bir an evvel kurtulursunuz
Canım moni çiftlik sütü mü pastörize sütle mi mayalıyorsunÖzel bi mayalama yapmıyorum. Kendim için nasılsa aynı yogurttan yedirdim. Zaten tabağına aldığın 1 tatlı kaşığı kadar yoğurdu bile bitiremiyokar henüz tadım zamanı olduğundan dolayı.
Ben Sidefer kullanıyorum açık renkli leke yapmıyorKızlar bebişlerinize kullandığınız demir damlaları kıyafetlerde leke yapıyormu?Yapıyorsa o lekeleri ne ile çıkarıyorsunuz?
Bende sidefer kullanıyorum bebeğim 6,5kg doktor sabah akşam 7 damla kullan dedi ama nerede okusam sadece sabahları kullanın diyorlar siz nasıl kullanıyorsunuzBen Sidefer kullanıyorum açık renkli leke yapmıyor
Bugün bende ilk kez çay kaşığı ile yoğurt verdimGaliba ben ek gıdaya başlamış oldum 2 gündür yoğurt deniyorum bugünde havuçla karıştırıp denedim
Günde 1 kez 7 damla benim de. Bebe 6.900 kusursu basladigimizda SidefereBende sidefer kullanıyorum bebeğim 6,5kg doktor sabah akşam 7 damla kullan dedi ama nerede okusam sadece sabahları kullanın diyorlar siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben de kendi kendime akşamları geçiştiriyorum sadece sabahları 7 damla veriyorum güvenemedim doktoraGünde 1 kez 7 damla benim de. Bebe 6.900 kusursu basladigimizda Sidefere
Tepkisi nasıl olduBugün bende ilk kez çay kaşığı ile yoğurt verdim
Bildiğin doğal klasik inek sütü tatlım. Köylü pazarları olur ya. Güvendiğimiz 2 satıcı var hangisi denk gelirse ordan alıyoruz.Canım moni çiftlik sütü mü pastörize sütle mi mayalıyorsun
Ben ocean microfer kullanıyorum. Sabah 6 ajsam 6 şeklinde. Kiloya 2 damla şeklinde olduğu için 2ye böldü. Oluyo yani o şekilde deBende sidefer kullanıyorum bebeğim 6,5kg doktor sabah akşam 7 damla kullan dedi ama nerede okusam sadece sabahları kullanın diyorlar siz nasıl kullanıyorsunuz