2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar yoğurt için hangi kavanozlardan aldınız kaç ml nereden aldınız 🌸
Özel bi mayalama yapmıyorum. Kendim için nasılsa aynı yogurttan yedirdim. Zaten tabağına aldığın 1 tatlı kaşığı kadar yoğurdu bile bitiremiyokar henüz tadım zamanı olduğundan dolayı.
 
Kızlar bebişlerinize kullandığınız demir damlaları kıyafetlerde leke yapıyormu?Yapıyorsa o lekeleri ne ile çıkarıyorsunuz?
 
Gece uykusundan önce ki son uykumuzda fazla yattığı için mi gece derin yaramıyor kizlar yoksa sıcaktan mi anlamadım kabus oldu uykumuz. Eskiden şikayet ediyodum şimdi o düzeni arar oldum.
 
Kendi isteği ile gün için de 3 uyku yapıyor ilk ikisi 1 saat Max ama son uyku diyelim 5 te yattı nerdeyse 2 saat uyuyo ama agliyo uyanmak istemiyor acikiyor uykuda yediriyorum öyle olunca uykusu uzuyor. Birde derin uyuyor mutlu huzurlu ama gece öyle olmuyor bakalım bugun müsade etmicem öyle uyumasına inşallah düzelir. Geceleri bile emmek istemiyor sıcak diye sanırım gogusumu tam tutmuyor.
 
Bende sidefer kullanıyorum bebeğim 6,5kg doktor sabah akşam 7 damla kullan dedi ama nerede okusam sadece sabahları kullanın diyorlar siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben ocean microfer kullanıyorum. Sabah 6 ajsam 6 şeklinde. Kiloya 2 damla şeklinde olduğu için 2ye böldü. Oluyo yani o şekilde de
 
X