- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.881
Isı dan kaynakli olabilir, bazen benimde öyle oluyor..2 kere yaptım birincisinin tadı güzeldi tam yoğurt tadıydı çok katı değildi ikincisi süt tadı oldu ve aşırı sulanıyor
Canım activia ile jersey güzel oluyor mu.Kendimize Hersey mayalıyordum.Bu bebişlere hangi süt ile mayalayacaksınızAktivia varya sade satılıyor onunla. Mayaliyorum ben kendimize. Bu bak
Bencede hiç gerek yok makineye bende aldım ilk kullandım şimdi kaldırdım duruyor. Sizin gibi fırını ısıtıyorum geceden koyuyorum sabah alıyorum çok güzel yoğurt oluyor. Bende başta aktivia ile mayalıyorum sonra kendi yoğurdum ileÇözemedim ben bu yoğurt işiniartık kaç aya anlarım yapmayı bilmiyorum en son gidip yoğurt makinesi alacam
Tutmamış olabilir ya da hazır yoğurttan yapınca yoğurt sünüyor yani uzuyor kaşar gibi2 kere yaptım birincisinin tadı güzeldi tam yoğurt tadıydı çok katı değildi ikincisi süt tadı oldu ve aşırı sulanıyor
Ben yapıyorum. Guzel oluyo.Canım activia ile jersey güzel oluyor mu.Kendimize Hersey mayalıyordum.Bu bebişlere hangi süt ile mayalayacaksınız
Ay evet hazır yoğurtla bende denemiştim hic olmadiTutmamış olabilir ya da hazır yoğurttan yapınca yoğurt sünüyor yani uzuyor kaşar gibi
Aynen bendr ilk aktivia sonra artik 3.4 kere kendi yoğurdum ile mayaliyorum.. Sonra yine aktivia akiyorum 3mayadan sonraBencede hiç gerek yok makineye bende aldım ilk kullandım şimdi kaldırdım duruyor. Sizin gibi fırını ısıtıyorum geceden koyuyorum sabah alıyorum çok güzel yoğurt oluyor. Bende başta aktivia ile mayalıyorum sonra kendi yoğurdum ile
Jersey maya dediğin bu muAktivia varya sade satılıyor onunla. Mayaliyorum ben kendimize. Bu bak
Bende günlük süt ile yaptım iki kavanoz yapmıştım birincisinde hem süt tadı vardı hem sulanıyordu biraz önce ikinci kavanozu açtım çok daha iyi tadı da kıvamı da tutmuşIsı dan kaynakli olabilir, bazen benimde öyle oluyor..
Günlük sut bi deniycem size yazarım güzel olursa
Bu aktivia maya kuzu, süt Jersey adında ama bu mayayı ben her sütte kullandim açık olarak alıyordum hepsinde guzel tutuyor. Birde günlük süt satan bi yer var ordan 1kg alip deniycem açık sütJersey maya dediğin bu mu
Kavanoz icindr mi karıştırıyorsun mayayı?Bende günlük süt ile yaptım iki kavanoz yapmıştım birincisinde hem süt tadı vardı hem sulanıyordu biraz önce ikinci kavanozu açtım çok daha iyi tadı da kıvamı da tutmuş
Köy yoğurdundan mayalamıştım ikinci kavanoz çok daha güzel olmuş az önce baktımTutmamış olabilir ya da hazır yoğurttan yapınca yoğurt sünüyor yani uzuyor kaşar gibi
Küçük bir kasede maya ile sütü karıştırıp tencereye boşaltıyorum sonra kavanoza dolduruyorumKavanoz icindr mi karıştırıyorsun mayayı?
Ben mesela tencerede karıştiriyorum kavanoza aktarıyorum
Ben günlük pastörize süt ve activia ile mayaladım harika oldu.Canım activia ile jersey güzel oluyor mu.Kendimize Hersey mayalıyordum.Bu bebişlere hangi süt ile mayalayacaksınız
Bazen öyle oluyorKöy yoğurdundan mayalamıştım ikinci kavanoz çok daha güzel olmuş az önce baktım
Aynen bendeKüçük bir kasede maya ile sütü karıştırıp tencereye boşaltıyorum sonra kavanoza dolduruyorum
Bende bi deniycem bunu, hangi süt almıştın?Ben günlük pastörize süt ve activia ile mayaladım harika oldu.
İçimindi ama çok fark ettiğini sanmıyorum. Bi ara mis dost falan da denicemBende bi deniycem bunu, hangi süt almıştın?
Sanırım ben de pastörize alıp mayalayacağım minik kavanozlara mınyaptunuz nasıl yaptınızBen günlük pastörize süt ve activia ile mayaladım harika oldu.