2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bence uyuyırdu ben km adam acıktı kalktı bısıler hazırladı derken uyandırdı bebegı bıde ben km kanıma gırdı oturdum bende yedım onla sonra bana sen her gün kg mı alıyon dıye soruyor bende evetttt dedkm depresyondayım dedım

Kızlar doğduğundan beri her gün gece sadece beslenmek için uyuyan bebeğim bugün bir uyandı bir buçuk saattir uyanık yatağının içerisinde.Uyumuyor sanki gündüz gibi sesler çıkarıyor tepiniyor yatağın içerisinde.İlk kes uykusu kaçtı uyumuyor 🥲

Mahvoldum bu gece bende başa sardım durekli uyandı sürekli bölündü uykuları dalamadi bı turlu aşırı sıcak nem çok yapış yapış olduk çok zorlanıyorum 😥😥
Bugün benimkide 12 de uyudu kaç kere kalktı hatırlamıyorum şimdi yine dönüp duruyor bi türlü dalamadı tam anlamadım derdi ney

Kızlar doyduğunu anlamak için çişli bez sayısına bakıyoruz ya tam dolu çiş mi olması lazım yoksa bi kere yapmış olması yeterli oluyor mu hani diyoruz ya 4 5 çişli bez olması lazım diye dolu bez mi yoksa tek seferlik çiş de sayılıyor mu

Kontw QUOTE="gossipbusra, post: 77513729, member: 1109264"]
Aman daha daha dur hazır olanı bir büyütelim ondan çoook sonra torun torba 😂😂😂 sen nerede yaşıyordun
[/QUOTE]
Konya canım kız gece annnesı bakacak gündüz ben bakarım ne olcak

X