2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Bide benim hiç mide bulantısı halsizlik gibi şikayetlerim yok herkes de olmayabiliyor tabi ama yine de korkuyorum acaba bebek gelişmedi ondan mı olmadı hiç diye
Bendede hiçbir şey yok canım ne ağrı ne belirti gögüslerde belirti hiçbir şey yok
Herkesin hamileliği farklı bazıları bizim gibi rahat oluyo maşallah

ınsallahh saglıkla buyumus olsun canım,,
mıde bulantısı kısmına takılma bendede cok cok az var ..

ınsallahh saglıkla buyumus olsun canım,,
mıde bulantısı kısmına takılma bendede cok cok az var ..
İnşallah canım teşekkür ederim, bide eşimin tayininden dolayı hiç bilmediğim bi şehre taşındık doktoru hiç bilmiyorum bi kaç duyumla tercih ettim umarım yolunda gider her şey

Devlet hastanesine gidebilirsin orada dr da oluyor makinede var

Ay şu düşme ihtimali yüksek diyen doktorlara öyle gıcık oluyorum ki muz avokado falan çok ye canım bebegi büyütüyor diye duydum. Doktoru da kafaya takma. Doktorlar yüzünden hamilelikte resmen psikolojim bozuldu. Ki çok güçlü olduğumu düşünürdüm hep. insan psikolojisini hiçe sayıp yok düşer, yok kötü diyen doktorları anlayamiyorum

Kızlar son erikler markette alın buzluğa atın kışın aserirsek yeriz en azından keser gece ağzımda erik tadıyla uyandım fenaydı

Ben günde 4 tane prilam kullanıyorum ama yine de kusma olmasa bile hiç birsey yiyemiyorum tek yediğim sabah akşam haşlanmış patates bende tartinmadim ama herkes çok zayıflamışsın diyor
Ben gece yatmadan önce 2 defa yutuyorum gündüz yutmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum umarım en kısa sürede düzeliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…