Bendede hiçbir şey yok canım ne ağrı ne belirti gögüslerde belirti hiçbir şey yokBide benim hiç mide bulantısı halsizlik gibi şikayetlerim yok herkes de olmayabiliyor tabi ama yine de korkuyorum acaba bebek gelişmedi ondan mı olmadı hiç diye
Koyu renkli akıntıNasıl anlıyorsunuz enfeksiyon kaptığınızı
ınsallahh saglıkla buyumus olsun canım,,Kızlar yarın randevum var dua edin nolur , 1 hafta önce gitmiştim kesede gelişme var ama istediğimiz gibi değil düşme ihtimali yüksek demişti çok şükür kanamam vs olmadı
Sat 27 Mayıs yarın 7+0 oluyor inşallah yarın sorunsuz bir şekilde büyümüş olur kalp atışını duyarız
Ben hiç anlamıyorum olduğum zaman sans eseri tahlilde çıkıyoKoyu renkli akıntı
Akıntıda yogunluk
Ve kasıkta ağrı olur demiştimdoktorum
Ayy maşallah o zaman inşallah böyle devam ederBendede hiçbir şey yok canım ne ağrı ne belirti gögüslerde belirti hiçbir şey yok
Herkesin hamileliği farklı bazıları bizim gibi rahat oluyo maşallah
maşallah maaşallaaahh bende ıyıyım cok sukurBendede hiçbir şey yok canım ne ağrı ne belirti gögüslerde belirti hiçbir şey yok
Herkesin hamileliği farklı bazıları bizim gibi rahat oluyo maşallah
İnşallah canım teşekkür ederim, bide eşimin tayininden dolayı hiç bilmediğim bi şehre taşındık doktoru hiç bilmiyorum bi kaç duyumla tercih ettim umarım yolunda gider her şeyınsallahh saglıkla buyumus olsun canım,,
mıde bulantısı kısmına takılma bendede cok cok az var ..
Evet hatta sık giriyorum ama denizde uzun süre kalmıyorum. Üşüyecek gibi olunca hemen çıkıyorum. Doktorum denizde sıkıntı yok ama havuz jakuzi sauna olmaz dedi.Kızlar denize giren var mı?
Valla benimde hep akıntım koyu renkli ve hepte çok gelir ama şükür hiç enfeksiyon çıkmadıBen hiç anlamıyorum olduğum zaman sans eseri tahlilde çıkıyo
Devlet hastanesine gidebilirsin orada dr da oluyor makinede varKızlar birşeyi çok merak ediyorum size de sormak istedim. Benim geçen gece kanamam oldu o korkuyla hemen özel hastanenin aciline gittim. Ne bir nöbetçi kadın doğum doktoru var ne de ultrason cihazları var. Doğumhane de ebe sadece kanama durumuma baktı. Kontrol eden doktora haber verdi o da sabah gelsin dedi. İnsan böyle durumlarda sabahı sabah edemiyor. Bir tane nöbetçi doktor bulundurmak bu kadar zor mu ultrason olmaz mı acillerde. Sizin yaşadığınız yer de de durum böyle mi çok merak ediyorum?
Ay şu düşme ihtimali yüksek diyen doktorlara öyle gıcık oluyorum ki muz avokado falan çok ye canım bebegi büyütüyor diye duydum. Doktoru da kafaya takma. Doktorlar yüzünden hamilelikte resmen psikolojim bozuldu. Ki çok güçlü olduğumu düşünürdüm hep. insan psikolojisini hiçe sayıp yok düşer, yok kötü diyen doktorları anlayamiyorumKızlar yarın randevum var dua edin nolur , 1 hafta önce gitmiştim kesede gelişme var ama istediğimiz gibi değil düşme ihtimali yüksek demişti çok şükür kanamam vs olmadı
Sat 27 Mayıs yarın 7+0 oluyor inşallah yarın sorunsuz bir şekilde büyümüş olur kalp atışını duyarız
Ben gece yatmadan önce 2 defa yutuyorum gündüz yutmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum umarım en kısa sürede düzelirizBen günde 4 tane prilam kullanıyorum ama yine de kusma olmasa bile hiç birsey yiyemiyorum tek yediğim sabah akşam haşlanmış patates bende tartinmadim ama herkes çok zayıflamışsın diyor
Benim akıntım sarı tonlarında ama diğerleri yok enfeksiyon olabilir mi acabaKoyu renkli akıntı
Akıntıda yogunluk
Bende bu gün enfeksiyon çıktı verdiğim tahlillerde yoğun akıntım vardı ara ara idrarda yanma vardıKoyu renkli akıntı
Akıntıda yogunluk
Ramziye bakıyorum birkaç gündür tam çözememiş olabilirim ama erkek demek istiyorum
Karından ise erkek ramziye göre
Karndan canmKarından ise erkek ramziye göreama tabi sadece teori
Bende anlamadım valla bu teorileri Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsinRamziye bakıyorum birkaç gündür tam çözememiş olabilirim ama erkek demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?