2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
evettt sağlıkla gelsınler ınsallaahh dünyaya, denız kaçmıyor :)
aynen hatırlıyorum senii :))

Şehir hastanelerinde kadın doğum acili oluyor yok mu bulunduğunuz şehirde
Kadın doğum acili var ama kadın doğum doktoru yok pratisyen hekim bakıyor. Ve ultrason cihazları bozuk malesef yani hiç bir müdahale yapamazlar bilgi de veremezler

Pilatese baslamak istiyorum doktorum daha degil 4-5 ayinda bakip soyleyecekmiş şimdi izin vermedi
canım ben sordum uzaktan yapayım diye instagram da bulunanlara 13. hafta dediler
Benim doktorumda fazla ayakta durma sakın ucaga binme dedi umarım bidahaki randevumda serbest olurda türkiyeye giderim
açıkçası benim doktorum 35. haftaya kadar serbest ondan sonra nerede doğurmak istiyorsan oraya git dedi ve geçen hafta sonu bindim

ya biraz bizim riskli durumumuzla alakalı sanırım herkesin kendi doktoru hastasının riskini biliyor ona göre davranıyor diyelim sonuçta herkes bilinçli doktoralara gidiyordur. Vurdum duymazlık olacağını düşünmüyorum.

Prilam kullanıyorum bulantım azaldı ama inanılmaz bir iştah kaybı var, 2 haftada 3 kilo vermişim, benim gibi olan var mı ? Bu dönemde besin alamadığım için tedirgin hissediyorum
Ben günde 4 tane prilam kullanıyorum ama yine de kusma olmasa bile hiç birsey yiyemiyorum tek yediğim sabah akşam haşlanmış patates bende tartinmadim ama herkes çok zayıflamışsın diyor

Canım yukarda belirttimdr görmedin galiba benimki yüksek riskli gebelik o yüzden yasak ben 12-15 hafta arası serklaj olucam tamamen yatmak zorunda kalıcam tuvalet ve yemek harıcı kalkmam yasak olucak

Aaaa idrar yolu enfeksiyonu mu? Deniz hep düşük ihtimal diyorlardı demek olabiliyor
Evet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum denize gitmeden hicbirseyim yoktu denizden sonra akintim çok arttı öyle fark ettim. Ve özellikle kalabalık olmayan bir sahile gitmiştik denizden çıkar çıkmaz üzerimi de değiştirdim islak bırakmamistim. Akşam da ailem gelecek merkeze deniz için ama ben bu sefer girmeyeceğim

Canım yukarda belirttimdr görmedin galiba benimki yüksek riskli gebelik o yüzden yasak ben 12-15 hafta arası serklaj olucam tamamen yatmak zorunda kalıcam tuvalet ve yemek harıcı kalkmam yasak olucak
Rabbım yardımcın olsun canım, saglıkla gelsın bebegın dunyaya ınsallah

gördüm canım o yüzden dedim ya herkesin kendi doktoru risk durumunu biliyor diye geçmiş olsun şimdiden

Kızlar yarın randevum var dua edin nolur , 1 hafta önce gitmiştim kesede gelişme var ama istediğimiz gibi değil düşme ihtimali yüksek demişti çok şükür kanamam vs olmadı
Sat 27 Mayıs yarın 7+0 oluyor inşallah yarın sorunsuz bir şekilde büyümüş olur kalp atışını duyarız

Bide benim hiç mide bulantısı halsizlik gibi şikayetlerim yok herkes de olmayabiliyor tabi ama yine de korkuyorum acaba bebek gelişmedi ondan mı olmadı hiç diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…