- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
evettt sağlıkla gelsınler ınsallaahh dünyaya, denız kaçmıyor :)Aynen canım olması gereken o zaten şuan benim için en önemli şey bebegimin hayırlısıyla sağlıklısıyla doğması
Yoksa denize girmisim havuza girmişim bunların bana kazandırdıgı hiçbir şey yok
Sanırım bi keresinde daha sormuştum biz seninle daha önce başka bi grupta daha birlikteydik galiba ya transfer bekliyorduk yada 2022 kasım anneleri grubundaydık
Hangi gruptaydık unuttum maalum ben üç kere transfer oldugum içinevettt sağlıkla gelsınler ınsallaahh dünyaya, denız kaçmıyor :)
aynen hatırlıyorum senii :))
Kadın doğum acili var ama kadın doğum doktoru yok pratisyen hekim bakıyor. Ve ultrason cihazları bozuk malesef yani hiç bir müdahale yapamazlar bilgi de veremezlerŞehir hastanelerinde kadın doğum acili oluyor yok mu bulunduğunuz şehirde
ben tek transfer oldum canım ocak ayındaydı :)Hangi gruptaydık unuttum maalum ben üç kere transfer oldugum için
Ocak ayımdaki transferden tanıyorum o zaman canımben tek transfer oldum canım ocak ayındaydı :)
Ilac vermediiBende de gördü geçen hafta kanama alanı. Ama doktor çok sakindi olabilir böyle şeyler kahverengi lekelenme gelebilir korkma dedi
canım ben sordum uzaktan yapayım diye instagram da bulunanlara 13. hafta dedilerPilatese baslamak istiyorum doktorum daha degil 4-5 ayinda bakip soyleyecekmiş şimdi izin vermedi
açıkçası benim doktorum 35. haftaya kadar serbest ondan sonra nerede doğurmak istiyorsan oraya git dedi ve geçen hafta sonu bindimBenim doktorumda fazla ayakta durma sakın ucaga binme dedi umarım bidahaki randevumda serbest olurda türkiyeye giderim
Ben günde 4 tane prilam kullanıyorum ama yine de kusma olmasa bile hiç birsey yiyemiyorum tek yediğim sabah akşam haşlanmış patates bende tartinmadim ama herkes çok zayıflamışsın diyorPrilam kullanıyorum bulantım azaldı ama inanılmaz bir iştah kaybı var, 2 haftada 3 kilo vermişim, benim gibi olan var mı ? Bu dönemde besin alamadığım için tedirgin hissediyorum
1 hafta önce antalyada denize girdim çok sakin bir yerde yinede sonuç dün enfeksiyon kapmisimKızlar denize giren var mı?
Aaaa idrar yolu enfeksiyonu mu? Deniz hep düşük ihtimal diyorlardı1 hafta önce antalyada denize girdim çok sakin bir yerde yinede sonuç dün enfeksiyon kapmisim
Canım yukarda belirttimdr görmedin galiba benimki yüksek riskli gebelik o yüzden yasak ben 12-15 hafta arası serklaj olucam tamamen yatmak zorunda kalıcam tuvalet ve yemek harıcı kalkmam yasak olucakcanım ben sordum uzaktan yapayım diye instagram da bulunanlara 13. hafta dediler
açıkçası benim doktorum 35. haftaya kadar serbest ondan sonra nerede doğurmak istiyorsan oraya git dedi ve geçen hafta sonu bindim
ya biraz bizim riskli durumumuzla alakalı sanırım herkesin kendi doktoru hastasının riskini biliyor ona göre davranıyor diyelim sonuçta herkes bilinçli doktoralara gidiyordur. Vurdum duymazlık olacağını düşünmüyorum.
Evet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum denize gitmeden hicbirseyim yoktu denizden sonra akintim çok arttı öyle fark ettim. Ve özellikle kalabalık olmayan bir sahile gitmiştik denizden çıkar çıkmaz üzerimi de değiştirdim islak bırakmamistim. Akşam da ailem gelecek merkeze deniz için ama ben bu sefer girmeyeceğimAaaa idrar yolu enfeksiyonu mu? Deniz hep düşük ihtimal diyorlardıdemek olabiliyor
Rabbım yardımcın olsun canım, saglıkla gelsın bebegın dunyaya ınsallahCanım yukarda belirttimdr görmedin galiba benimki yüksek riskli gebelik o yüzden yasak ben 12-15 hafta arası serklaj olucam tamamen yatmak zorunda kalıcam tuvalet ve yemek harıcı kalkmam yasak olucak
gördüm canım o yüzden dedim ya herkesin kendi doktoru risk durumunu biliyor diye geçmiş olsun şimdidenCanım yukarda belirttimdr görmedin galiba benimki yüksek riskli gebelik o yüzden yasak ben 12-15 hafta arası serklaj olucam tamamen yatmak zorunda kalıcam tuvalet ve yemek harıcı kalkmam yasak olucak
Hım internette araştırdımda 10 günde bile çıkıyormuşsağlık ocakları yapıyor.. sonucu 2 ayda çıkmıştı bizim. eşım kan verdı sorun olmayınca benden ıstemedıler
bızımkı 2 ayda cıktı canım bılmıyorum ..Hım internette araştırdımda 10 günde bile çıkıyormuş
Sagol canımgördüm canım o yüzden dedim ya herkesin kendi doktoru risk durumunu biliyor diye geçmiş olsun şimdiden
Nasıl anlıyorsunuz enfeksiyon kaptığınızı1 hafta önce antalyada denize girdim çok sakin bir yerde yinede sonuç dün enfeksiyon kapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?