- 7 Şubat 2022
- 2.956
- 1.966
- 83
- 27
Gittinmi canm doktora ne durumdasın şu andaAy şu düşme ihtimali yüksek diyen doktorlara öyle gıcık oluyorum ki muz avokado falan çok ye canım bebegi büyütüyor diye duydum. Doktoru da kafaya takma. Doktorlar yüzünden hamilelikte resmen psikolojim bozuldu. Ki çok güçlü olduğumu düşünürdüm hep. insan psikolojisini hiçe sayıp yok düşer, yok kötü diyen doktorları anlayamiyorum
Normalden fazla akintı geliyor ve rengi koyu sari veya yeşil oluyorNasıl anlıyorsunuz enfeksiyon kaptığınızı
Evde fark etmiştim zaten aşırı akintim geliyordu ince hamilelikten zannettim. Ama rengi değişmeye başladı köyü satı ve yeşil arasi oldu acilde idrar tahlili verdim öyle belli olduNasıl belirtin oldu canım idrar testi ile mi baktılar
İyiyim şu anda canımGittinmi canm doktora ne durumdasın şu anda
İyi çok şükürİyiyim şu anda canım
Evet buradakileri okuyup ciddiye alıyoruz çünkü günlük hayatta kimse burdaki gibi anlayamaz hislerimizi. Ama böyle şeyler konuşulunca ben buradan uzaklaşmaya başlıyorum halbuki güzel bilgiler de alıyoruz. Evet mide bulantısı konuşuyoruz çünkü ortak sorunumuz ama midesi bulanmayanlar bebeğini kaybedecek tüh demiyoruz. Fark bu sanırım. İyi niyetle uyarıyorsunuzdur ona lafım yok ama çok keskin konuşunca moral bozucu oluyor. Stres yapmak da bu dönemde risklidir takdir edersiniz kiMerhaba sanırım benim için diyorsun bunu çünkü enfeksiyonla bebegini kaybeden çok kişi var diyen bendim
Ben uyarı amaçlı diyorum çünkü burda doktorundan çok burda yazılanları uygulayan insanlar var
En basitinden ben onu dedikten sonra denize girenlere doktorum yasakladı ama bendemi girsem sorun olurmu yazanlar oldu bunu belirtme geregi duydum
Tabikide herkesin kendi bebegi kendi hamileliği kimseyi ilgilendirmez ben uyarı amaçlı demiştim
Nasılki burda hergün mide bulantısını belirtileri dinliyoruz
Bazılarımızında hiç belirtisi olmuyor buda bizleri korkutuyor
Yani demek istediğim herkes düşüncesini rahatça paylaşabilir bence
Benim renk olarak hep aynı günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum ama bu aralar ağrım olunca acaba dedim pzt gidip idrar vereyim o zaman bi teşekkür ederimmEvde fark etmiştim zaten aşırı akintim geliyordu ince hamilelikten zannettim. Ama rengi değişmeye başladı köyü satı ve yeşil arasi oldu acilde idrar tahlili verdim öyle belli oldu
Evet mide bulantısı sorununuz ama burayı biraz dikkatli takip ederseniz herkesin bulantısı var benim mide bulantım yok acaba bebegimin gelişiminde sıkıntımıvar acaba kalbimi durdu diye düşünenlerde varEvet buradakileri okuyup ciddiye alıyoruz çünkü günlük hayatta kimse burdaki gibi anlayamaz hislerimizi. Ama böyle şeyler konuşulunca ben buradan uzaklaşmaya başlıyorum halbuki güzel bilgiler de alıyoruz. Evet mide bulantısı konuşuyoruz çünkü ortak sorunumuz ama midesi bulanmayanlar bebeğini kaybedecek tüh demiyoruz. Fark bu sanırım. İyi niyetle uyarıyorsunuzdur ona lafım yok ama çok keskin konuşunca moral bozucu oluyor. Stres yapmak da bu dönemde risklidir takdir edersiniz ki
Maşallah canım erkek çocuk annesine güzellik verir derlermiş ne kadar doğru bilemem yoksa erkek bebişmi geliyorKızlar cildim pasparlak ısıl ısıl oldu yaamaaa çenemde sivilce çıktı küçük küçük sivilceler de var ama cilt tonum parladı
Benim de cildim öyle ve sadece suyla yıkıyorumKızlar cildim pasparlak ısıl ısıl oldu yaamaaa çenemde sivilce çıktı küçük küçük sivilceler de var ama cilt tonum parladı
Offfffffff hayır hayır hayır KIZ GELİYOR KIZMaşallah canım erkek çocuk annesine güzellik verir derlermiş ne kadar doğru bilemem yoksa erkek bebişmi geliyor
.Offfffffff hayır hayır hayır KIZ GELİYOR KIZ
Erkek olsa ne yapacaksın yaaa çok merak ettim şuandaArkadaşlar cinsiyet konusunda rica ediyorumsormadan fikir belirtmesek.
Takıntılıyım. Seviyorum sizi
Aa kusura bakma saka olarak demiştim benArkadaşlar cinsiyet konusunda rica ediyorumsormadan fikir belirtmesek.
Takıntılıyım. Seviyorum sizi
Yemin ederim napcam bilmiyorum ya o derece fenayım hani hep telkin ediyorum kendimi erkekse de tabi ki çocuğum diye de ofErkek olsa ne yapacaksın yaaa çok merak ettim şuandabende aşırı kız istiyorum odakladım kendimi kıza trendy dan bir sürü şey favoriledim hepsi kız eşyası
Yok kuzum sorun değilAa kusura bakma saka olarak demiştim ben
Ben erkek dedim diye erkek olucak degil zaten neden oyle bisey yazdim biliyorumdaYok kuzum sorun değilsorun bende
Cilt parlamasında erkek diye ben de okumuştum ama sonra şey de okudum östrojen çok olunca da parıldıyormusBen erkek dedim diye erkek olucak degil zaten neden oyle bisey yazdim biliyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?