2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Bizim de tamamlayıcı sigortamiz var. 4 ay için doktorumuz kontrole gelmenize gerek yok dedi boy kilo Kontrolü yapacağız onu da sağlık ocağına yaptırın not alsınlar dedi. 5ayda görüşelim dedi..

Bizim de tamamlayıcı sigortamiz var. 4 ay için doktorumuz kontrole gelmenize gerek yok dedi boy kilo Kontrolü yapacağız onu da sağlık ocağına yaptırın not alsınlar dedi. 5ayda görüşelim dedi..
İşte bana gel dedi 3 hafta sonra bı daha çağırdı yani mecbur gidicez orası ayrı da

Bizim doktordan ben de memnun muyum değil miyim emin değilim. Özelde başhekim çok kibar sevecen bir doktor. Kontrolde pipisine yumurtalıklarına kalbine bakıyor boy kilo ekstra bişey yok. Ama beni bişey rahatsız etti uyku düzensizliğinden bahsettim byby night diye bir damla verdi uykusu için. Ben tavsiye istemiştim ama direk uyku için damla vermesi beni şaşırttı ne zaman bişey sorsam ilaç tavsiye ediyor fikir almak istiyorum başka yöntem yokmuş gibi direk ilaç verilir mi

Kızlar oğlum 6 gundur kaka yapmiyor.Bugün doktora gittik şuan 3.5 ayliğiz ve kilo alimi az dedi.dogum kilosu 3.985 şuan 5.700 yani totalde 2 kilo bile almadi.Boyumuz 7 aylik bebek boyundaymis biraz uzunuzhep anne sutu veriyordum ki bende son zamanlarda az ve doymadigini hissediyordum o yuzden doktor mamaya başlatti.her emmeden sonra ver dedi.150-180 ml kadar ne kadae icebilirse dedi.size danisacagim memeden ne kadar sonra mama veriyorsunuz.bize hip combiatic onerdi iyi midir.ve suan bende dr brows 120 ml var biberon onunla basliyim diyorum az gelir mi bilemedim

Emdıkten sonra o kadar ver dedı ben hala 90 veroıyorım bızde 3.5 acaba benımkı de mı kg almadı bır tuhaf oldum sımdı 150 180 arası hım bır ayda kaç kg almıs ayy yarın bıde ben gideyim

Emdıkten sonra o kadar ver dedı ben hala 90 veroıyorım bızde 3.5 acaba benımkı de mı kg almadı bır tuhaf oldum sımdı 150 180 arası hım bır ayda kaç kg almıs ayy yarın bıde ben gideyim
,gecen ay
gecen ay 500 gramdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…