- 19 Temmuz 2022
- 2.289
- 2.487
- Konu Sahibi Buffalosos
- #55.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen böyle oluyorkızlar bebeğim beyaz tenli ama damarları çok yüzeye yakın sizlerde öyle olan var mı
Benım bır bılgım yokkızlar bebeğim beyaz tenli ama damarları çok yüzeye yakın sizlerde öyle olan var mı
Benimde bazen böyle oluyor sonra geçiyorkızlar bebeğim beyaz tenli ama damarları çok yüzeye yakın sizlerde öyle olan var mı
Biz de 2 Şubat'ta 2600 doğduk 58 cm 5200 olduk ama herkes çok ufak diyo psikolojim bozuldu resmen1 şubatta da doğduk
2530 doğmuştuk
Yarın tam 3 aylık olacak 10 gün önce ölçüm yaptım 60 cm 4700 du sizinki nasıl
Yarın tekrar olcumlerini yapacağız
Ben çok uzun zamandır donmuş alıyorum ıspanağı soğanı da doğranmış alıyorum hemen zamandan hem sudan tasarrufT dönmüş ıspanagı marketten mı alıyorsunuz nasılmoluyor ben hıc denemedım
Soğan mantıklıymış nerede satılıyor bu pratik şeylerBen çok uzun zamandır donmuş alıyorum ıspanağı soğanı da doğranmış alıyorum hemen zamandan hem sudan tasarruf
Büyük marketlerin hepsinde var. Ben genelde fileden yada Migros’tan alıyorum. Superfresh ya da feast tercih ediyorum. Çok memnunum lezzet olarak gayet iyilerSoğan mantıklıymış nerede satılıyor bu pratik şeyler
ben hani sağlıkçıdıe vs anlarım ama diğer sıradan insanlar minnacık bebeklerin kilosunu ve boyunu nasıl anlayıp değerlendiyorlar ki hepsi minnacık sizinki 5200 diğerlerinin 8-9 değil ya da boyları 70 hemen hemen aynılarBiz de 2 Şubat'ta 2600 doğduk 58 cm 5200 olduk ama herkes çok ufak diyo psikolojim bozuldu resmen
bence doymadıklarında çok ağlıyorlarO kadar sinirim bozuk ki günlerdir sabahtan akşama kadar ağlıyor en son bırakayım nereye kadar ağlayacak diye düşünmeye başladım
Doymadığını sanmıyorum ya ağladıkça emer susar belki diye veriyorum çıkarıyor artıkbence doymadıklarında çok ağlıyorlar
Tamamen sebepsiz ayakta gezmek için ağlıyorbence doymadıklarında çok ağlıyorlar
Biz kullandik gece / gunduz ayri bunda bebeginizin gazi hangi zaman diliminde coksa ona gore aliyorsunuz bizim tum gundu biz ikisini de aldik, 3 sise bitirdik bizde ise yaradi bulmasi zor biraz ama en son kendi sitesinden almistik vardi bakin istersenizEvet birde kaç aylık oldu onları kullanıyıruzda tamamen etki etmiyor ne yazıkki yurtdışında bir arkadaşımda şunu önerdi ama daha denemedim onlar onu kullanıyomuş marka adı grip water hatta burada kullanan varmı diye sorucaktım görüntüsünü ekliyırumEki Görüntüle 3421042
Minimum 5 cis yaptiysa beslenmesi iyidirMeme veriyorum alıyor 5 dakika emiyor bırakıyor sürekli yarım emdi bütün gün. Doymamış olsa kakadan belli olur mu doymuş bebeğin kaka sayısı kaç oluyordu yada öyle bişey var mı
Ne kadarlık oldunuz kilo boyu nasıl paylaşmak istersenizErken doğum ve kuveze giren bebeklerden isteniyor bildiğim kadarıyla. Sizlere gerek olsaydı mutlaka bilgilendirme yapılırdı merak etmeyin.
Benimde yarın tam 3 aylık oluyorTam 3 ay oldu bugün
Sizin bana göre masallah çok büyümüşMaşallah benımkı de 1 şubat buyuyıp gıdıyorlar yarın bızde rota olcaz bıde kontrol var