Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki aydır yemiyodum bende dün artk bıktım dedim kurufasulye yiyeim canımda çekmişti canım sölemesi ayıp sonra bebeme bi gaz yaptı bana yapmadı anlamadım tüm gece eğledik çıkartması için tövbe ettim daha gaz yapan bakşiyatlar yemicem poofffffYa ben kaç.aydir mercimek yemiyorum gaz yapar diye size yapmıyor mu yemeli miyim korkuyorum düzen değişir gazı olur çocuğun diye
Doğrudur canım ben genel muayeneden bahsettim.Evet göz muayenesi yapılıyor fakat bizim yaptırdığımız özel durumlar için isteniyor.
Yaptırmak gerekiyor canım.Biz daha göz muayenesi yaptırmadık hiç söylemedi doktorumuz
Yok canım ya anne sütü sağlıklıdır. Sütü kestikten sonra zayıflıyorlar genelde yani benim kız öyle olmuştu.Kızlarım zayıftı hala öyleler o yüzden çok garipsiyorum tombiş bebeği asıl edinşem obeziteye doğru gider mi bu durum yoksa boğumlarımızla mutluyuz
Sorayım bir dahaki gittiğimiz deYaptırmak gerekiyor canım.
ya şu çorap işini halkedemedim ben giydiriyorum anında parmaklar tekrar dısarda anca sıkı patikle ben de full tuluma döndümUyku moduna gırdı
Bende yemiyordum bir kaç kez yiyip üstüne 1 kaşık kimyon içtim şimdi kimyon içmeyi de bıraktım gaz olmuyorYa ben kaç.aydir mercimek yemiyorum gaz yapar diye size yapmıyor mu yemeli miyim korkuyorum düzen değişir gazı olur çocuğun diye
Benim de gazı azalmıştı bu 3. Aya yakın yine başladı deli olacam. Kusması da bitmiyor gazı da.Bende yemiyordum bir kaç kez yiyip üstüne 1 kaşık kimyon içtim şimdi kimyon içmeyi de bıraktım gaz olmuyor
Siperfresh in donmuş doğranmış paketlenmiş ıspanağı var onu alıyorum canım napayım tazesyle uğraşamam çok seviyorum hem de yararlı artık iyi koşullarda uretilmmediyse De günahları boynuna. Ama güzel yani ben beğeniyorumT dönmüş ıspanagı marketten mı alıyorsunuz nasılmoluyor ben hıc denemedım
Ay bana da yollar mısınız malesef benim de sütüm yok ve süt olsun diye yedim şiştiğimle kaldımYolladım canım
Genel muayeneye can kurban biz ilk 1 ay içinde gosterdik. Doktor muayene esnasında bebeğin gösterdiği performansa hayran kalmıştı. kucağımda tutmami söyledi muayene koltuğuna oturup bebeği yaklaştırdim. Ogretmisiz gibi çenesini konulması gereken yere koyup boncuk boncuk baktı doktora 6 ayda bir kontrole gidicez inşallah her seferinde böyle kolaylıkla muayene ettirirDoğrudur canım ben genel muayeneden bahsettim.
Cok detaylı bilgim yok ama sarılık için girilen kuvez ile normal kuvez bir olmayabilir. Erken doğum ve kuvez geçmişi olan bebeklerde goz gelisimiyle ilgili sorun olabiliyormuş. Rop muayenesi o yüzden yapılıyor erken teşhis ve tedavi için. Gelecek ilk kontrolde doktorunuza danışın. Evet muayene zor ama gerekli bi durum varsa da önceden bilmek ve tedavi başlanması en doğrusu. Sonradan keşke dememek için sorun hem acabalarla içiniz sıkılmazYa bizimki de göz muayenesi olmadı o uzun mesajı okuduktan sonra korktum bende smdi bidr bizimki 4 gün kuvezde kaldı. Gözlerini uyku bandıyla kapatmıştı bı keresinde hemşireler neden diye sordum kör edebilir bu sarılık ışını dedi hadi dedim çok korktum ama göz muayenesi falan kimse Dr bişey demedi bana
Bebegime cok dokunmustu mercimek yemegi ve barbunya kivrandi yavrum. Ben dikkat ediyorum hala yeniden denemeye cesaretim yok cok gaz yapiyorYa ben kaç.aydir mercimek yemiyorum gaz yapar diye size yapmıyor mu yemeli miyim korkuyorum düzen değişir gazı olur çocuğun diye
Bizim doktor 3. Aya kadar süreniz var yaptırın dedi perşembe günü 3. Ay kontrolüne gidince bir de göz doktorundan randevu aldım bendeYa bizimki de göz muayenesi olmadı o uzun mesajı okuduktan sonra korktum bende smdi bidr bizimki 4 gün kuvezde kaldı. Gözlerini uyku bandıyla kapatmıştı bı keresinde hemşireler neden diye sordum kör edebilir bu sarılık ışını dedi hadi dedim çok korktum ama göz muayenesi falan kimse Dr bişey demedi bana