- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.161
Çok şükür bizde iyiyiz canım, 2 3 gündür bebenşn huyu suyu değiştiİyiyim canım yoğun geçiyor bebekle günler artık tek bakıyorum üstüne bir de bayram tatiline çıktık anca buralara uğrayabildimsen nasılsın bebiş nasıl
Evet bebeğe geçtiği ama çok az geçiyormuş florasını korumak için probiyotik kullanın dedi bize.Evet doktorumdan öğrendim emzirirken kullanılıyormuş ama bebeğede geçiyormuş. Kızım hasta olduğu için antibiyotik vermiştim. O yüzden erteledim biraz tedaviyi.
Aaa bende kızım hasta olduğu için 2 kere antibiyotik kullandı ve ağzından pamukçuk geçmiyor bir türlü. Pamukçukta mantarmış
Kac günlük ve günde kaç saat uyuyor merak ettimKızlar bence benim velet sezaryen esnasında uyuyordu birden kesilip alınınca uyku travması oluştu ve uyursa beni kaybedeceğini düşünüyor uykusuzluğuna başka açıklamam yok
Ahahaha bn de 1 de sezeryan olmuştum çıkınca uyudu sonra gece uyumadı bn de keşke akşam doğursaydım belki gece uyur gündüz uyumaz diyordumKızlar bence benim velet sezaryen esnasında uyuyordu birden kesilip alınınca uyku travması oluştu ve uyursa beni kaybedeceğini düşünüyor uykusuzluğuna başka açıklamam yok
Bende erken doğum yaptım. 34+1 de ve sizin gibi 2. Ay içinde endişelerim olmuştu. Otizim mi acaba diye korku saldım. 15 20 gün sonrasında yavaş yavaş tepkiler vermeye göz teması kurmaya gulumsemelere başladı. Biraz daha sabredin 3. Ayına girmeden başlar. Gaz kabızlık sorunu erken doğduğu için de olabilir benimkinde de var malesef. Sadece kendinizi üzmeden sabırla bekleyin. İletişimi kesmeyin bebekleMerhaba kızlar . Ben mart anneleri gurubundaydım ancak bebeğim 14 şubatta 36+2 olarak doğdu. Bişey sormak istiyorum sizlere . Şuan oğlum 2ay 2 günlük . Seslenince bakmıyor ya da sesli oyuncaklara tepki vermiyor . Çok da gülmüyor çok nadir gülümseme yakalıyorum. Sizlerde durum nedir bir sıkıntı mı var acaba endişeleniyorum . İşitme testi normal. Erken doğması ya da çok gaz ve kabızlık problemi olması mı acaba sebebi ne dersiniz ?
85 günlük. Bu saatler yarım saat 1 saat arası oynuyor ama ortalama akşam 9 buçukta yatıyor ilk yattığında 2-3 saat uyuyor sonra saat başı uyanıyor. Dün gece 1 buçuktan 5 buçuğa kadar uyumadı mesela. Sabah 7 de tam uyanıyor artık. 8 buçukta geri uyuyup 9 buçukta geri kalkıyor ve akşam 9 buçuğa kadar bir daha uyumuyor. Memede 5 10 dk dalma falan oluyor arada. Gözlerimin altları kararmış bugün dikkat ettim kendime deKac günlük ve günde kaç saat uyuyor merak ettim
Allah yardımcın olsun85 günlük. Bu saatler yarım saat 1 saat arası oynuyor ama ortalama akşam 9 buçukta yatıyor ilk yattığında 2-3 saat uyuyor sonra saat başı uyanıyor. Dün gece 1 buçuktan 5 buçuğa kadar uyumadı mesela. Sabah 7 de tam uyanıyor artık. 8 buçukta geri uyuyup 9 buçukta geri kalkıyor ve akşam 9 buçuğa kadar bir daha uyumuyor. Memede 5 10 dk dalma falan oluyor arada. Gözlerimin altları kararmış bugün dikkat ettim kendime de
İnstagramda sezaryen doğum için çocukta bazı travmalar oluşturur diyen sayfalar vardı ne saçmalıyor bunlar diyordum araştıracağım artıkAhahaha bn de 1 de sezeryan olmuştum çıkınca uyudu sonra gece uyumadı bn de keşke akşam doğursaydım belki gece uyur gündüz uyumaz diyordum
Seninde mi bebiş uyumuyordu ya yoksa sonradan mı değişti ben bir benimki sanıyordum saat başı uyananİnstagramda sezaryen doğum için çocukta bazı travmalar oluşturur diyen sayfalar vardı ne saçmalıyor bunlar diyordum araştıracağım artık
Aminn valla bazen Allah affetsin başka dert imtihan vermesin evlatlarımızla ama aklıma çocuğu gece pek uyanmayan gündüz 3 4 saat uyuyan anneler gelince Allahım cennet daha mı çok benim ayaklarımın altında diyorumAllah yardımcın olsunhep mi böyleydi ?
Gündüz uykusu doğduğundan beri yok aslında gecelerde büyüdükçe bozulduSeninde mi bebiş uyumuyordu ya yoksa sonradan mı değişti ben bir benimki sanıyordum saat başı uyanan
Sma iyi geceler mama var 0-6 ay mama kullanıyorsan bir dene istersen yorumlarda gece uykusunu düzene koydu diyen de olmuş ben de alıp deneyeceğimGündüz uykusu doğduğundan beri yok aslında gecelerde büyüdükçe bozuldu
Mama kullanmıyoruz ama bu baybay night damlasını gördüm ona bir bakayım dedim. Osman Gönülal'a sormuşlar önermiyorum tabiki falan yazmış benim de çok içime sinmedi şimdilik eledim onu da. Çilemi çekiyorumSma iyi geceler mama var 0-6 ay mama kullanıyorsan bir dene istersen yorumlarda gece uykusunu düzene koydu diyen de olmuş ben de alıp deneyeceğim