- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.201
Mahalleyi ateşe verdikten sonra yengemBu aralar bizdede aynısı yaşanıyor ben mamada veriyorum ya sütüm azaldığı için sonlara doğru biberondaki akışı alamıyor diye sinirlendiğini düşünüyorum yada bizde reflü var belkide ondan yapıyor olablir
İkisini de kusuyor ama bir önemi yokmuşKızlar bebekleriniz nasıl kusuyo.. Kesik kesik mi yoksa süt şeklinde mi? Benımm ki bu aralar süt şeklinde kusuyo acaba sıkıntılı bir durum mu?
Evet fışkırarak kusuyor günde 7-8 kere birde her beslenmeden sonra çok ağlıyor ara ara belli dönemlerde meme reddi oluyormuş inşalalh geçici olurReflü tanısı yok bizimkinde ama her bebekte olabilen fizyolojik reflü var galiba çok kusuyor sürekli ağIna geliyor sütler belki de o yüzden öyle oluyor dediğin gibi. Ay inşallah geçicidir ya emmeyi reddetmesin
Millete çamur atmak kolay ama önce insanın kendi eli kirleniyor onu da bir düşünmek lazımMahalleyi ateşe verdikten sonra yengem
Çok esprilisinMahalleyi ateşe verdikten sonra yengem
Öksürme ne zaman ciddiye alınmalı acaba benim bebişte günde birkaç kez öksürüyorBende bir şey sormak istiyorum benim oğlumda 2 3 gündür Gündüz veya gece uyuduğu zaman inleyerek uyuyor. Ve ara ara öksürüyor. Öksürükde var ama anlamlandıramadım, üşüttük mü, başka bir şey mi olduama uyanıkken keyfi yerinde
Benim kızımda öksürüyor ve burnu tıkalıydı doktor hemen antibiyotik verdi 5 gün kullandık düzeldi 1 hafta sonra yine aynı oldu bu sefer götürmedim doktora bol bol emzirdim temiz hava aldırdım petekleride de kapattık eskisi gibi tıkanıp öksürmüyor.Öksürme ne zaman ciddiye alınmalı acaba benim bebişte günde birkaç kez öksürüyor
Bizim arada oluyor canım sinirleniyor almak. İstemiyor falan..Sinirler gergin ama ben bir şey soracağım hem konu değişsin artık amacına uygun kullanalım burayı. Meme reddi yaşayan var mı? Benim kızım bir kaç gündür gün içerisinde memeden çok süt gelince emmiyor güzel başlıyor ama sonra çıldırıyor almak istemiyor memeyi bugün biraz fazla yaptı bunu. Bu meme reddi mi ki acaba?
Ay çok özür dilerim ama şu yazdığınıza kahkaha attımMahalleyi ateşe verdikten sonra yengem
Siz size sorulan grup sorusuna bi cevap vermediniz gerçekten grubunuz var mı ?Çok esprilisinSenin derdin ne benle her yazdığıma karşılık veriyorsun baksana kendi işine
Eğer süt çoksa bi 5 dakika sağım yapıp emzirmeyi deneyin tazyikli geliyorsa rahatsız ediyor olabilirSinirler gergin ama ben bir şey soracağım hem konu değişsin artık amacına uygun kullanalım burayı. Meme reddi yaşayan var mı? Benim kızım bir kaç gündür gün içerisinde memeden çok süt gelince emmiyor güzel başlıyor ama sonra çıldırıyor almak istemiyor memeyi bugün biraz fazla yaptı bunu. Bu meme reddi mi ki acaba?
Bizde de tatilde çok zor oldu çocuk kaka yapmıyordu ya hiç keyif alamadımÇok şükür bizde iyiyiz canım, 2 3 gündür bebenşn huyu suyu değiştiinşallah kalıcı değildir.
Az önce yaptı. Beni bırakır yakında öyle hissediyorum çünkü günde 6 kez falan mama alıyor ve çok acıkınca o yavaş akışı kabul etmiyor.Sinirler gergin ama ben bir şey soracağım hem konu değişsin artık amacına uygun kullanalım burayı. Meme reddi yaşayan var mı? Benim kızım bir kaç gündür gün içerisinde memeden çok süt gelince emmiyor güzel başlıyor ama sonra çıldırıyor almak istemiyor memeyi bugün biraz fazla yaptı bunu. Bu meme reddi mi ki acaba?
Sen benle ilgili konuşurken benimle ne işin vardıysa aynı iştenÇok esprilisinSenin derdin ne benle her yazdığıma karşılık veriyorsun baksana kendi işine
HahahAy çok özür dilerim ama şu yazdığınıza kahkaha attımhoşgeldiniz yeniden